Skocz do zawartości

Fallout: Equestria.

Adm1RED

Recommended Posts

• Odpowiedzi 604
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

- Brawo Tunder... - odpowiedziałam za jej plecami - Jak widać, potrafisz się wciągnąć w takie intrygi lub zdrady. Daję ci pewną radę. Zanim odpowiesz Wave'owi, lepiej upewnij się czy kogoś w pobliżu nie ma. Mów ciszej i ne reaguj na komunikat Wabe:'a jakby ktoś cie popażył. - podeszłam bliżej - Szczerze nie spodziewałam się tego po tobie.

-Uch. - wtrąciłem się. Delta, czy ty naprawdę sądzisz, że nie słyszę tego że ona rozmawia z Wavem? - Powiedziałem cicho do czerwonogrzywej klaczy. Doskonale o tym wiem. Do tego słyszę ich rozmowy, wszczepiłem temu niewidzialnemu pajacowi mały podsłuch podczas wizyty w jego pokoju w szpitalu. - Uśmiechnąłem się.

-Prawdopodobnie chcą mnie zabić. Ten idiota Eagle myśli, że ja trułem mane6, ba, do tego zmuszałem RD do pracy w fabryce. Dzięki mnie one jako tako funkcjonowały, sama widziałaś jaka jest Pinkie bez prochów. A Rainbow to była suka łasa na pieniądze. Wiadomo, Clousdale'skie ścierwo. - Odparłem.

Na moje trzeba się przygotować na strzelaninę, w razie czego. Masz. - Podałem Delcie różowe tabletki. Dzięki temu zblokujesz swój umysł na magiczne sztuczki tego jednoroga. Co do Tunder, prawdopodobnie stanie po ich stronie, więc trzeba będzie się jej pozbyć... Ech, robi się nieciekawie. - Odparłem.

!IIIP!

- Podsłuch jest nie mogę powiedzieć ale patrz w niebo.

Czy mogłabyś zostać w miejscu gdzie wystrzelona zostanie raca ?

!IIIP!

Powiedziałem i wystrzeliłem racę nad siebie.

- Eagle teraz masz to to maskuje zapach, będziemy pachnieć jak otoczenie, a i zostajemy, ściągnąłem podsłuch.

-Cześć Tunder. - powiedział Eagle - Czy Greg zaczął się domyślać czegoś o planach moich i WaveX'a?

Potem Eagle zdążył jeszcze na chwilę wejść do umysłu Delty zanim Greg podał jej prochy.

-Hmm... A więc jakimiś proszkami chcesz zabezpieczyć swoją ekipę przed moim wjazdem na ich umysły... - pomyślał Eagle - Przed wojną potrafiłem wejść nawet do umysłu samej Celestii. Nie istnieją zabezpieczenia, których nie dałbym radę obejść, a ponieważ twoje "zabezpieczenia" są niemagiczne to łatwiej będzie mi je złamać.

-Sama sprawdze.

-Powiedziala Tunder po czym wyjela dziwna machine.

-Nazwalam to "wykrywacz metali nieszlachetnych" bo nazwe "wykrywacz metali" juz wykupiono.

-Powiedziala klacz z malym zdenerwowaniem.

-Snow obskanowala cale swoje cialo wraz z torba.

-Mam dwa jeden na znaczku jak mowiles i w torbie.

-Potem przeskanowala Eagle'a i Wave'a.

-Ty masz we wlosach, Eagle na nodze pod butem. Tak pokazal mi "wykrywacz metali nieszlachetnych".

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...