MasterBezi Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Możemy poszukać schronienia, ale nie wiem czy pościg będzie dalej nas gonił po nocy. - powiedział Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - To ja się upewnię. Powiedziałem przytykając do prawego ucha kopyto. !IIIP! - Tunder czy mnie słyszysz ? Idziecie dalej czy szukacie schronienia na noc ? !IIIP! Powiedziałem do Tunder przez komunikator. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Śmierć jak zawsze nikomu nie był potrzebny więc poszedł expić na potworkach. Nagle zauważył coś dziwnego. Światła w oddali. Zaczął iść w tamtą stronę. Kiedy doszedł nie wierzył co zobaczył. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Spokojnie dreptałam za grupą. Szliśmy dalej mimo i tak odczuwalnego zmęczenia. Sama nie spałam kilka dni. Przed tym jak do nich dołączyłam nie spałam ze 2 dni. Teraz kolejne 2. Dziwiłam sie że jeszcze chodzę na nogach. Chociaż to da się wyjaśnić, bo narkotykii robią jednak swoje. - Greg tak czy inaczej musimy odpocząć... - jednak widząc zdeterminowanie całej grupy aby doścignąć Wavex'a i Eagle'a, zrezygnowałam z dalszego przekonywania. Napiłam się jedynie z manierki, odmawiając sobie kolejnej dawki dopalacza. Stwierdziłam przy okazji że moja wcześniejsza rana bardzo dokucza. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Wave, nie możemy się zatrzymywać. - powiedział Eagle - Wniknąłem w umysł Delty i zobaczyłem że Greg jest zdeterminowany żeby nas znaleźć więc musimy ruszać. A wiesz, dla naszego dobra im bardziej Greg jest zdeterminowany żeby nas znaleźć, to tym bardziej my musimy być zdeterminowani, żeby dotrzeć do Krypty 7 przed nimi. Poza tym Greg mówił coś o jakichś prochach, którymi faszerował całe Mane 6. Jeśli namieszał w umyśle mojej Fluttershy to klnę się na Celestię, że pożałuje, że się urodził a i Delta prawdopodobnie ma trudności z nadążaniem za resztą tamtej grupy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - ... A wiesz dlaczego Flutteshy mnie przyjuliła kiedy powiedziałem jej że ty żyjesz i mi podziękowała wtedy czułem się niezręcznie... Powiedziałem do Eagla zmieniając temat. - Powiedziała że myśli o tobie utrzymują ją w jej normalnym stanie i wychodząc z krypty 7 obiecałem jej że cię znajdę i znalazłem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Dzięki Wave. - powiedział Eagle - Jak tylko tam dotrzemy to ją mocno przytulę. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Więc pośpieszmy się... Bo pewno Fluttershy się niecierpliwi przez ten miesiąc co wyszedłem z krypty 7. Powiedziadłem idąc. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Okej to ruszamy. - powiedział Eagle - Nie każmy jej długo czekać, poza tym jeszcze na szóstej ten cholerny Greg jest. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - No... Jest jeszcze Greg, i jestem mocno ranny... Może użyje stimpacka co mu zabrałem? Powiedziałem do Eagla z uśmiechem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Lepiej nie, nie ufam jego... Stimpackom. - powiedział Eagle - Nie wiem czy mogłyby ci nie wyprać mózgu, tak samo jak tymi proszkami prał mózg mane 6 przed wojną. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - To lepiej to wyrzuce bo tu na tym jest podsłuch... Po czym Wave wyrzuca stimpacka. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -W porządku. - powiedział Eagle - Jeśli to choć trochę utrudni Gregowi życie... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ciekawe jaką będzie miał minę jak kilka dziesiąt działek będzie wycelowane prostwo w niego. Powiedziałem śmiejąc się. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Nom. - powiedział Eagle - A tym bardziej nie mogę sobie wyobrazić co będzie, jak rzekomo zabity przez niego własnokopytnie kucyk stanie przed nim ponownie twarzą w twarz. Eagle dodał lekki uśmieszek. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Wtedy to będzie zbierał gruz swoją szczęką... Powiedziałem nadal śmiejąc się ale cicho. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Taa. - powiedział Eagle - Ale też mam przeczucia, że Dashie nie poszłaby do Rainbow Factory, ktoś musiał ją zmusić do pracowania tam i wszystko wskazuje, że Greg jest głównym podejrzanym, jak dla mnie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dobra nie zagłębiajmy się do tej je*anej fabryki... Codźmy dalej i oszczędzajmy siły. Powiedziałem nadal idąc. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Spoko, ruszajmy. - powiedział Eagle. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 !IIIP! -Nie narazie nie. Mozesz podac swoje oraz Eagle'a miejsce pobytu. Jesli powiesz tam gwarantuje, ze sie nie spotkamy. !IIIP! -Powiedziala Tunder cicho aby nikt nie uslyszal ale wydawalo sie jej, ze ktos slyszal rozmowe. (Z malym opoznieniem ale moze byc? ) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 (może być ) !IIIP! - My idziemy dalej, czy Greg mnie wyczuł? !IIIP! Powiedziałem do Tunder przez komunikator. Link do komentarza
Dżuma Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Brawo Tunder... - odpowiedziałam za jej plecami - Jak widać, potrafisz się wciągnąć w takie intrygi lub zdrady. Daję ci pewną radę. Zanim odpowiesz Wave'owi, lepiej upewnij się czy kogoś w pobliżu nie ma. Mów ciszej i ne reaguj na komunikat Wabe:'a jakby ktoś cie popażył. - podeszłam bliżej - Szczerze nie spodziewałam się tego po tobie. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Uch. - wtrąciłem się. Delta, czy ty naprawdę sądzisz, że nie słyszę tego że ona rozmawia z Wavem? - Powiedziałem cicho do czerwonogrzywej klaczy. Doskonale o tym wiem. Do tego słyszę ich rozmowy, wszczepiłem temu niewidzialnemu pajacowi mały podsłuch podczas wizyty w jego pokoju w szpitalu. - Uśmiechnąłem się. -Prawdopodobnie chcą mnie zabić. Ten idiota Eagle myśli, że ja trułem mane6, ba, do tego zmuszałem RD do pracy w fabryce. Dzięki mnie one jako tako funkcjonowały, sama widziałaś jaka jest Pinkie bez prochów. A Rainbow to była suka łasa na pieniądze. Wiadomo, Clousdale'skie ścierwo. - Odparłem. Na moje trzeba się przygotować na strzelaninę, w razie czego. Masz. - Podałem Delcie różowe tabletki. Dzięki temu zblokujesz swój umysł na magiczne sztuczki tego jednoroga. Co do Tunder, prawdopodobnie stanie po ich stronie, więc trzeba będzie się jej pozbyć... Ech, robi się nieciekawie. - Odparłem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ej Eagle popatrz mi się w środek mojego znaczka na boku... Podsłuch... Właśnie poczułem jak mnie prąd kopnął... Bo deszcz pada... Powiedziałem do Eagla śmiejąc się. - Ciekawe gdzie jeszcze mi zamontował te gówna? *deszcz zaczyna padać :T * Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 !IIIP! -Powiedz gdzie jestes. Szybko. Wiedza o wszystkim. !IIIP! -Zaszeptala Tunder do Wave'a. Link do komentarza
Recommended Posts