Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ja wolę by było tak jak jest pff, to co to za fallout Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Gdy Eagle zkończył czarować Wave wyciągnął z torby mini manierkę i dał wody pegazicy, zauważyłem że pegazica się budzi i zapytałem - Jest ci lepiej ? Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -T... t... tak chyba tak ale widze potrojnie i chce jeeeeesc. Macie cos do jedzenia bo moja ostatnia strawe zjadlam poltora doby temu. -Mruczala Tunder. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Proszę weź sobie 2 moje jabłka, widzę że byłaś przetrzymywana, niech zgadnę w ponyville ? Zapytałem dając jabłka z mojej torby. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Niezbyt pamietam ale chyba tak. Wyrzucono mnie z tamtad bo mysleli, ze jestem zarazona czy cos. Nie wiem o co im chodzilo. -Powiedziala Snow zajadajac powoli krwistego koloru jablko. A wy jak sie nazywacie? -Spytala biala klacz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Pamiętam że ponyville jest miejscem okropnym zamieszkałym teraz przez bandytów i tam jest wiele kucyków przetrzymywanych. Powiedziałem to patrząc na tylnie nogi pegazicy z ranami po linie. - A tak ogólnie jestem Wave a ty ? Zapytałem Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 A co mi tam, i tak zagram xD Imię: Greg Rasa: Ziemny kuc Umiejętności:Greg był jednym z najlepszych lekarzy przed wojną. Potrafil wyleczyc praktycznie kazdego, potrafi wyrabiać stimpacki i wszelkiego rodzaju menatsy. Jest słaby w walce wręcz, ale potrafi dość celnie przycelować z karabinu gaussa. Bardzo intelgentny. 1. Celność: Srednia 2. Szybkość: Niska 3. Lewitacja( tylko dla Jednorożców ) : Charakter:Potrafi byc cyniczny i zlosliwy. Uzalezniony od narkotyków. CM:Stimpack Wygląd:Biały wysoki kuc z czarną grzywą Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Mam na imie... chyba... nie nie pamietam ale pamietam nazwisko. Tunder. Milo cie poznac. - powiedziala zloto skrzydla. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja nazywam się Eagle Desert, w sumie to mi możesz zawdzięczać życie, gdyż to ja Cię uzdrowiłem. - powiedział Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Zauważyłem że z tunelu prowadzącego do "Stajni 24" wychodzi wysoki kuc ziemny - Co tu robisz ? Jak wyszedłeś i kim jesteś ? Krzyknąłem groźnie wyciągając pistolet. ( pododaję was jak będę na kompie ) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Bardzo wam dziekaje za uratowanie mi zycia. I tobie tez dziekuje Eagle. -Powiedziala Snow Tunder. Odwracajac sie do wyjscia "stajni 24" zobaczyla bialej masci kucyka ziemskiego. - aaa kto to? Wyciagnela z torby rewolwer z napisem "ku chwale ojczyzny" i celowala w czarno grzywego kuca. Link do komentarza
arameje Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Imię:arameje Rasa:pegaz umiejętność: Oko snajpera (celność) charakter: dba tylko o siebie, miły w stosunku do przyjaciół, łatwo się denerwuje CM: wygląd: Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wave widział że wychodzą 2 kuce lecz nadal miał wycelowany w nich pistolet. - Co wy tu robicie ? Jak wyszliście ? Nadal pytał groźnie. (dodam was jutro jak będę na kompie ) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -ej ej, spokojnie, schowaj tą smieszną replike colta - rzeklem jeszcze wciąz na fali wczorajszych menatsow jestem najlepszym lekarzem w tym zasranym schronie, a moze nawet w tym postaposwiecie, jestem za cenny zebys mnie sprzatnal znaczaco popatrzalem na kabure przy swoim pasie -a zreszta, widzisz to cudenko? to alien blaster, jeden strzal i gryziesz glebe, wiec? odloz lepiej tą zabawke Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Spokojnie, odłóż tę broń. - powiedział spokojnym tonem Eagle - Nie chcemy Ci zrobić krzywdy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To nie podróbka colta to najprawdziwszy Little Macintosh... Powiedziałem natal trzymając rewolwer. ( tak wygląda LM ) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -uch, faktycznie, takie cudeńko sporo jest warte, coś koło 2000 kapsli - powiedzialem z zainteresowaniem ale swojemu koledze-idiocie to powiedz zeby nie machal tak tym deaglem bo sie postrzeli i bedzie nie tylko slepy ale i kulawy ja i moj towazysz mozemy z wami wspolpracowac albo wystrzelac w pizdu, to jak będzie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - No cóż przydadzą się kucyki do naszej grupy... Ja jestem Wave a ty ? Powiedziałem odkładając broń do torby. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja sie przedstawie tylko nazwiskiem, gdyz imie nie pamietam. Nazwiako brzmi Tunder. -Powiedziala Snow w kierunku dwoch kucow wychodzacych ze "stajni 24". Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Eagle Desert. - odpowiedział błękitny jednorożec. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (przypadkiem nie Thunder? Thunder to piorun) - Ja jestem Pokemona - powiedziała mała klaczka pegaza. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Jesteśmy w Ponyville musimy się z tąd wydostać inaczej będzie jatka z bandytami więc zbierajmy się, znam okolicę więc was poprowadzę. Powiedziałem do wszystkich. - Thunder jest ci teraz lepiej ? Zapytałem się z troską. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Jestem Greg, byłem lekarzem, przed tym bajzlem w ktorym teraz zyjemy. A to Ara, moj towazysz, strzelec wyborowy - wskazalem kopytem kuca obok. -Ej, mała, jesteś ranna, ale widze ze jakiś "lekarz" próbowal cie naprostować czarami, masz stimpacka, uzyj go - wręczylem niebieskiej klaczy strzykawkę. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (Ona ma na nazwisko Tunder nie Thunder) -Jest mi lepiej ale... ty jestes lekarzem Greg. Bandyci z Ponyville mowili, ze jestem zarazona i mnie wyzucili. Wiesz o co im chodzi? Spytala klacz. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja ci dam "jakiś lekarz". - odpowiedział Eagle oburzony tekstem Grega. Link do komentarza
Recommended Posts