eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Niezbyt pamietam ale chyba tak. Wyrzucono mnie z tamtad bo mysleli, ze jestem zarazona czy cos. Nie wiem o co im chodzilo. -Powiedziala Snow zajadajac powoli krwistego koloru jablko. A wy jak sie nazywacie? -Spytala biala klacz. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Pamiętam że ponyville jest miejscem okropnym zamieszkałym teraz przez bandytów i tam jest wiele kucyków przetrzymywanych. Powiedziałem to patrząc na tylnie nogi pegazicy z ranami po linie. - A tak ogólnie jestem Wave a ty ? Zapytałem Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 A co mi tam, i tak zagram xD Imię: Greg Rasa: Ziemny kuc Umiejętności:Greg był jednym z najlepszych lekarzy przed wojną. Potrafil wyleczyc praktycznie kazdego, potrafi wyrabiać stimpacki i wszelkiego rodzaju menatsy. Jest słaby w walce wręcz, ale potrafi dość celnie przycelować z karabinu gaussa. Bardzo intelgentny. 1. Celność: Srednia 2. Szybkość: Niska 3. Lewitacja( tylko dla Jednorożców ) : Charakter:Potrafi byc cyniczny i zlosliwy. Uzalezniony od narkotyków. CM:Stimpack Wygląd:Biały wysoki kuc z czarną grzywą Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Mam na imie... chyba... nie nie pamietam ale pamietam nazwisko. Tunder. Milo cie poznac. - powiedziala zloto skrzydla. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja nazywam się Eagle Desert, w sumie to mi możesz zawdzięczać życie, gdyż to ja Cię uzdrowiłem. - powiedział Eagle. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Zauważyłem że z tunelu prowadzącego do "Stajni 24" wychodzi wysoki kuc ziemny - Co tu robisz ? Jak wyszedłeś i kim jesteś ? Krzyknąłem groźnie wyciągając pistolet. ( pododaję was jak będę na kompie ) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Bardzo wam dziekaje za uratowanie mi zycia. I tobie tez dziekuje Eagle. -Powiedziala Snow Tunder. Odwracajac sie do wyjscia "stajni 24" zobaczyla bialej masci kucyka ziemskiego. - aaa kto to? Wyciagnela z torby rewolwer z napisem "ku chwale ojczyzny" i celowala w czarno grzywego kuca. Link do komentarza
arameje Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Imię:arameje Rasa:pegaz umiejętność: Oko snajpera (celność) charakter: dba tylko o siebie, miły w stosunku do przyjaciół, łatwo się denerwuje CM: wygląd: Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wave widział że wychodzą 2 kuce lecz nadal miał wycelowany w nich pistolet. - Co wy tu robicie ? Jak wyszliście ? Nadal pytał groźnie. (dodam was jutro jak będę na kompie ) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -ej ej, spokojnie, schowaj tą smieszną replike colta - rzeklem jeszcze wciąz na fali wczorajszych menatsow jestem najlepszym lekarzem w tym zasranym schronie, a moze nawet w tym postaposwiecie, jestem za cenny zebys mnie sprzatnal znaczaco popatrzalem na kabure przy swoim pasie -a zreszta, widzisz to cudenko? to alien blaster, jeden strzal i gryziesz glebe, wiec? odloz lepiej tą zabawke Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Spokojnie, odłóż tę broń. - powiedział spokojnym tonem Eagle - Nie chcemy Ci zrobić krzywdy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To nie podróbka colta to najprawdziwszy Little Macintosh... Powiedziałem natal trzymając rewolwer. ( tak wygląda LM ) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -uch, faktycznie, takie cudeńko sporo jest warte, coś koło 2000 kapsli - powiedzialem z zainteresowaniem ale swojemu koledze-idiocie to powiedz zeby nie machal tak tym deaglem bo sie postrzeli i bedzie nie tylko slepy ale i kulawy ja i moj towazysz mozemy z wami wspolpracowac albo wystrzelac w pizdu, to jak będzie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - No cóż przydadzą się kucyki do naszej grupy... Ja jestem Wave a ty ? Powiedziałem odkładając broń do torby. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja sie przedstawie tylko nazwiskiem, gdyz imie nie pamietam. Nazwiako brzmi Tunder. -Powiedziala Snow w kierunku dwoch kucow wychodzacych ze "stajni 24". Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Eagle Desert. - odpowiedział błękitny jednorożec. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (przypadkiem nie Thunder? Thunder to piorun) - Ja jestem Pokemona - powiedziała mała klaczka pegaza. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Jesteśmy w Ponyville musimy się z tąd wydostać inaczej będzie jatka z bandytami więc zbierajmy się, znam okolicę więc was poprowadzę. Powiedziałem do wszystkich. - Thunder jest ci teraz lepiej ? Zapytałem się z troską. Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Jestem Greg, byłem lekarzem, przed tym bajzlem w ktorym teraz zyjemy. A to Ara, moj towazysz, strzelec wyborowy - wskazalem kopytem kuca obok. -Ej, mała, jesteś ranna, ale widze ze jakiś "lekarz" próbowal cie naprostować czarami, masz stimpacka, uzyj go - wręczylem niebieskiej klaczy strzykawkę. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 (Ona ma na nazwisko Tunder nie Thunder) -Jest mi lepiej ale... ty jestes lekarzem Greg. Bandyci z Ponyville mowili, ze jestem zarazona i mnie wyzucili. Wiesz o co im chodzi? Spytala klacz. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja ci dam "jakiś lekarz". - odpowiedział Eagle oburzony tekstem Grega. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To jak zbieramy się ? Bo niedługo mogą do nas przyjść bandyci. Powiedziałem rozglądając się po napromieniowanym lesie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Greg ty jest zdolnym lekarzem wiec. Bandyci z Ponyville mowili, ze jestem zarazona. Wiesz cos o tym -Spytala Tunder. ( Nie bedzie mnie dzisiaj juz) Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ci pierdoleni idioci biorą napromieniowanie za zarazę, dam ci Rad-awaya i wyzdrowiejesz. - odpowiedziałem. W sumie mozna by się zabawić w "kto zabije najwiecej bandytów" - spojzalem znacząco na kompana. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Grupa bandytów to dla mnie żadne wyzwanie. - rzucił Eagle. Link do komentarza
Recommended Posts