Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Eagle otworz drzwi ja wyskakuje!Zobaczymy się w kryształowym Imperium. Krzyknąłem po czym rozłorzyłem skrzydła na znak że jestem gotowy do lotu. - Jeśli zgine to przeproście od mnie Scoot. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Nie! - krzyknął Eagle - Już raz myślałem, że zginąłeś! A co jeśli Greg cię porwie? On jest nieobliczalny! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - On mi mało zrobi iluzjami,ja też mam kilka sztuczek po których nie wyjdzie cało. Powiedziałem przygotowany.Na sobie miałem zawieszony pół automatyczny shotgun i desert eagle. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -No dobra leć. - powiedział Eagle otwierając drzwi śmigłowca - Fluttershy, zatrzymaj maszynę, nie chcę żeby Wave się nadział na śmigło. Fluttershy zatrzymała maszynę a ta zawisła w powietrzu. -Możesz lecieć Wave. - powiedział Eagle - Gdybyś miał zabawki od UAC, nie martwiłbym się tak o Ciebie. Pozostały czas do Kryształowego Imperium: 30 minut. -Trzymaj jeszcze kałacha i RPG7. - powiedział Eagle - Uważaj na siebie stary. Eagle przypomniał sobie jeszcze jedną rzecz. -Jeszcze jedna rzecz stary. - powiedział Eagle - Greg myśli, że Octavia jest naszą zakładniczką. Tylko, że tak naprawdę my nie chcemy jej zrobić krzywdy tak jak on Rainbow Dash. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Eagle to mu to powiem. Powiedziałem i wyskoczyłem przez drzwi. - Yea! Krzyknął nurkując i nagle wzbijając się na wysokość śmigłowca,był blisko szyby od kabiny pilota i zasalutował w powietrzu przez chwilę i zaczął lecieć w stronę Imperium szybciej niż śmigłowiec. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Eagle wszedł do kabiny pilota. -Lecimy dalej Fluttershy. - powiedział Eagle, gdy nagle zauważył, że Fluttershy posmutniała. -Co się stało skarbie? Chodzi o tych bandytów, do których strzelałaś? - spytał Eagle. -Nie... To z tymi bandytami było konieczne. - powiedziała Fluttershy - Chodzi o... -O kogo. - powiedział Eagle - O Grega? Fluttershy pisnęła w odpowiedzi. -On... - zaczęła Fluttershy - Słyszę jak wygaduje o mnie... Okropne rzeczy. Boje się, że mu... U-u-uwierzyłeś i że już mnie nie... Nie k-k-kochasz. -Fluttershy. Nie wierzę w ani jedno jego słowo. - powiedział Eagle - Ja też słyszę co ten skur****yn bez serca wygaduje o Tobie, ale wiedz jedno. Nigdy mu nie uwierzę i zawsze będę przy Tobie. A z drugiej strony... Czy jakby to co wygaduje Greg było... Prawdą, przejęłabyś się tym, że na Ziemi byłem nieszczęśliwy i sprowadziłabyś mnie do Equestrii? Mimo, że Eagle zadał pytanie retoryczne to Fluttershy udzieliła mu odpowiedzi. -Umm... Nie. -No właśnie. - odpowiedział Eagle - Więc tym bardziej mu nie wierzę, ale to było pytanie retoryczne i nie musiałaś na nie odpowiadać. Pamiętaj, zawsze będę Cię kochał i zawsze będę przy Tobie. -Dz-dziękuje... - szepnęła Fluttershy - Tak bardzo się cieszę, że mu nie wierzysz. Ja też będę Cię zawsze kochała. -Element dobroci nie wybrał Cię... Mówiąc slangiem mojego wymiaru... Dla picu czy dla bajeru. - powiedział Eagle - Wybrał Cię, bo naprawdę dobroć jest w Twoim sercu i Greg o tym zapomniał, że elementy nie wybierają randomowego usera, tylko kogoś kto jest dla nich przeznaczony. Black Hawk poleciał dalej w kierunku Kryształowego Imperium - ostatniego bastionu dawnej Equestrii. -Ja też nie znałem Grega przed wojną. - pomyślał Eagle - Bynajmniej do momentu kiedy spotkałem się z nim pod Rainbow Factory. Nawet fandom w moim wymiarze nie wspominał nic o Gregu. Nawet przed przybyciem do Equestrii myślałem, że Rainbow Factory, przeszłość Fluttershy i Silent Ponyville to tylko twórczość bronies. Eagle zauważył, że wlatują w koło podbiegunowe. -Włączę ogrzewanie i tarczę. - powiedział Eagle, naciskając odpowiedni przycisk - Będziemy zabezpieczeni przed niskimi temperaturami. Za dużo wywnioskowałem z lekcji historii, żeby popełnić ten sam kardynalny błąd co Wehrmacht podczas ataku na Moskwę w 1941. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Wave w 5 minut doleciał do zamku lecz zapomniał o polu siłowym i w nie uderzył.Siedział tak aż zobaczył śmigłowiec Eagla.Wystrzelił 2 race w powietrze by oznajmić że jest pole siłowe. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Pierdu pierdu, srutututu, biedna Fluttershy. - Wykręciłem twarz z grymasem. Dobre bajeczki. Wszystko jedno. W każdym razie Wave odłączył się od ich grupy, i teraz stoi w miejscu, stawiam że będzie nas śledził. Nie ma sensu próbować go brać jako zakładnika, nie jest na tyle wart by go ratowali, poza tym to tylko da dodatkowy argument w ręce Eagla, że to ja jestem 'ten zły'. Nie jestem święty, ale nigdy nie zrobiłem nic przeciwko Equestrii. -Jesteśmy w połowie drogi, widzicie? to tam. - Pokazałem kopytem ciemną smugę lasu Everfree. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Widać race. - powiedziała Fluttershy. -To WaveX. - powiedział Eagle - Trzeba się kontroli... Przedstawić. -Dowództwo kontroli powietrznej do niezidentyfikowanego obiektu. - rozległ się głos w radiu - Proszę się przedstawić. -Dowództwo kontroli tu Super64. - powiedział Eagle - Nazywam się Eagle Desert, są ze mną Fluttershy, Octavia, Tunder, Pokemona i Scootaloo. A ten pegaz, który wam walnął w pole to jest z nami, tylko na własne życzenie się odłączył od reszty grupy, nazywa się WaveX. Chcemy się widzieć z Księżniczką Celestią. Mam dla niej ważne informacje. //od tego momentu jestem tymczasowym avatarem Twilight, jeśli nie będzie chętnych do jej awatarzenia to mogę ja to robić. //wkrótce też będzie potrzebny avatar dla Rarity. Eagle potem usłyszał znajomy głos. -Eagle, to Ty? - spytał znajomy dla Eagle głos. -Tak Twilight. - odpowiedział Eagle - Musimy się widzieć z Księżniczką Celestią, to pilne. Poza tym lecimy tu z Krypty 7, którą Greg zniszczył. -Greg? - rzuciła w radiu Twilight - Słyszałam o nim. Opowiecie nam o nim jak wylądujecie. Wpuścić tą maszynę. -Dzięki Twilight. - powiedział Eagle. -Ale tego pegaza zabierzcie ze sobą. - powiedziała Twilight przez radio. Black Hawk podleciał pod WaveX'a. -Dobra Wave, ładuj się. - powiedział Eagle - Twi tak ładnie prosi, żebyś był z nami. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dobra idę z wami. Powiedziałem i wszedłem na pokład śmigłowca.Pierwsze co zrobiłem to podszedłem do Scoot i połorzyłem na niej kopyto. - Wszystko będzie dobrze,obiecuję. Powiedziałem i nadal trzymałem swoje kopyto na Scootaloo. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 //Animal avatarzy Rarity, Wave Twilota, jeden avatar na łeb, Śmierć Dashie, a ja Pinkie. Edytuj ten post, nie możesz avatarzyć flu i twi jednocześnie. Do tego zbyt szybko postacie wprowadzasz, bez emocji, no, pisarzem nie będziesz -Tak Twilight. - odpowiedział Eagle - Musimy się widzieć z Księżniczką Celestią' date=' to pilne. Poza tym lecimy tu z Krypty 7, którą Greg zniszczył.[/quote'] może szanownie przeczytasz moje wcześniejsze posty, co? chyba że robisz za postać bez zdrowego rozumu Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 -Super64 tu kontrola. - rozległ się głos w radiu - Czekajcie na eskortę, wskażą wam lądowisko. -Tu Super64. Przyjąłem. - odpowiedział Eagle. Eagle czekał na eskortę. Gdy eskorta przybyła, Eagle był w szoku. -Niemożliwe... To Wonderbolts. - pomyślał Eagle - Oni... Przetrwali... Wojnę... Myślałem, że zginęli podczas rewolucji w Cloudsdale, albo że w trakcie wojny. -Super64 tu Spitfire z Wonderbolts. - powiedziała Spitfire - Lećcie za nami, wskażemy wam miejsce do lądowania -Tu Super64. Przyjąłem, lecimy za wami. - odpowiedział Eagle. Black Hawk leciał za eskadrą Wonderbolts przez kilka minut. -Super64 macie tu wolne lądowisko. - powiedziała Spitfire - Możecie tu lądować. -Tu Super64. Zrozumiałem bez odbioru. - odpowiedział Eagle. Maszyna wylądowała we wskazanym miejscu. Fluttershy wyłączyła silniki i na lądowisko podeszły Twilight, Rarity, Księżniczka Celestia, Księżniczka Cadance w asyście gwardii Celestii i jednego dwunożnego komandosa. //Eagle nie wie, że Krypta 7 nie została zniszczona i nadal myśli, że Greg zniszczył tą kryptę, pozna prawdę jak będzie ponownie przelatywał nad Canterlotem. //Od tego momentu stałym avatarem Twilight jest WaveX. nie możesz avatarzyć flu i twi jednocześnie. Teraz WaveX avatarzy jednocześnie Twi i Scoot. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 //Dobra, tego za wiele. Wonderbolts, wprowadzanie całego mane6 na raz, mimo ze ktoś inny je avatarzy, niespójność wątków, ludzie, mechy, śmigłowce, fluttershy strzelająca z miniguna, etc, etc. Do tego wtrącanie wszędzie tej 'Polski', jakby była niewiadomo jaką potęgą, choć jesteśmy najgorszym pomiotem w europie, sojusz Polski z Equestrią, śmiech na sali, dziękuję, kończę swój udział w zabawie, elo. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Usuwać zabawę? 1. TAK 2. NIE Wybierajcie bo ankiety mi się nie chce robić. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie usuwaj, ale niech MasterBezi się trochę ogarnie. Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ogarnijcie się! Kto tu czytał Fallouta Equestrię?! Przestańcie tu robić takie nie wiadomo co!!! Przecież jeszcze przed wojną Mane6 było stare i istniały Ministerstwa. Nie czytajcie sobie nawzajem w myślach i nie róbcie z siebie takich OP!!! Żadnych Wonderbolts, Mane6 to staruszki... NIE ŁĄCZYMY NASZEJ DURNEJ ZIEMI Z EQUESTRIĄ!!! I ZERO INNYCH FICÓW, BO BY NIE BYŁO SCOOT! I KROPKA! Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 // niestety niektórzy przesadzili w robieniu z siebie bohatera wszechmogącego można by było zrobic od nowa fallouta tylko powinniśmy ustalić zasady: - wszystko w systemie STATS który ogranicza zdolności do jednej głownej (np. zamiast być snajperem, najlepszym z magii i lataniu, może być tylko i wyłącznie snajperem) - do equestrii wchodzimy po np. 200 latach - NIE MA WPROWADZANIA ŻADNEGO MANE6 CELESTII ORAZ INNYCH WYMIARÓW Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak, jestem za, Animal. -System s.p.e.c.i.a.l -Dwie cechy -3 umiejętności głowne zero czytania w myslach mieszania w wymiarach etc, etc Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Niech akcja się zaczyna w tym samym momencie, co akcja z fica Fallout Equestria. W końcu to o to chodzi w zabawie. A w FE raczej nie było jakichś samolotów czy innych takich. Bardziej się skupiacie na robieniu z siebie super bohaterów niż na klimacie Fallouta. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jestem za Colem i Animal oraz Nightmare.Ludzie? Mane6? Inne wymiary? Co to kraina Fantazji czy Eqwestria? Mogą być takie zasady: - Max 2 bronie (Główna i dodatkowa) - Jedna główna klasa (Np. Snajper, hunter itd. - Zero mane6 i innych duperelów z poza Falouta - Tylko Eqwestria. Żadnych innych krain - 3 dodatkowe umiejętności (np. skradanie, perswazja itd.) - Śmiertelność. Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zero mane6 i innych duperelów z poza Falouta Eee... Jakbyś nie wiedział, to jest fic Fallout Equestria i to na jego podstawie miała powstać ta zabawa. Najlepiej, żeby wszyscy przeczytali go, wtedy nie będzie nieporozumień. Mane6 jest tam martwe. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 No przecież wiem. Mówiłem o tym faloucie tylko zapomniałem dopisać "Eqwestria" Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Cola napisz o co ci chodzi z tym special. Special i umiejetnosc to chyba to samo. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nikt nie pisał na starcie, że ma się to ściśle trzymać tamtego fica. Ale teraz z tym wprowadzeniem rygoru i brakiem mane6 (uzasadnionym tym, że ponoć nie żyją) to dla mnie to będzie nudne... więc ja się wycofuję. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Siła Percepcja Wytrzymałość / Endurance Charyzma Inteligencja Zręczność / Agility Szczęście / Luck O to chodzi. Link do komentarza
Recommended Posts