Silma Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dobrze, coś wykombinuję Tylko już nie dzisiaj, jestem padnięta... Jutro z samego rana to zrobię Jeśli będzie to paczka priorytetowa to 51 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Czyli wszystko się zgadza Jeszcze powiedz gdzie mam przelać pieniądze i zrobię to z samego rana. Szkoda tylko że w tym tygodniu paczka do mnie nie dotrze ale to nic. Dla takiego pluszaka warto poczekać Nurtuje mnie jedno pytanie, jakiego pluszaka masz zamiar uszyć następnym razem? Czy będzie to kucyk? Jeżeli tak to jaki bo ja chętnie bym przygarnął jeszcze jednego. Może to być Rainbow Dash, Applejack albo Rarity Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) To napiszę Ci na priv. Edit: Nosz kur.. to ja tu się naprodukowałam nad odpowiedzią, a wszystko mi usunęło... Wredny ten internet Jutro planowo mam dostać polar w kolorze jasnego różu i czarny. W planach mam Octavię, Applejack, małą Cadence i małą Celestię. Chyba zacznę od Octi Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Silma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Fajnie by było gdybyś zaczęła od Applejack Ponieważ ją też bardzo bym chciał przygarnąć. Co masz na myśli mówiąc "małą Cadence"? Bo ją też bym chciał. Niestety chyba będę musiał się zdecydować pomiędzy Applejack i Cadence bo pieniążków nie wystarczy Pytanko jeszcze czy Applejack będzie miała swój kapelusz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Mała Cadence, czyli nie pełnowymiarowa (wyższa od wszystkich kucyków), tylko taka jak Luna z poprzedniej strony, wielkości zwykłego kucyka. Hmm w sumie mogę zacząć od AJ, czemu nie;) Na kapelusz nie mam brązowego materiału... Gdyby gdzieś udało mi się zdobyć kawałek to mogłabym spróbować zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Bez kapelusza to chyba nie to samo Ale ciekawe jak to wyjdzie. To jak możesz to zacznij od Applejack lub Cadence bo chciałbym je obie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Bez kapelusza to chyba nie to samo No właśnie dlatego chciałam ją zostawić na później. Jeszcze zobaczę Nieśmiały uśmiech;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Jest super! Pieniążki wpłacone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Obiecana Cadence:) Światło kiepskie ze względu na ciągłe zachmurzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Ale super! I te słodkie wstążki po prostu kawał dobrej roboty! Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Octavia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Niesamowity, do prawdy arcydzieło Szybko Ci idzie robienie tych pluszaków! Jaki będzie następny? Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 A dziękuję, jak jest wizualizacja to i idzie;) Następny... sama jeszcze nie wiem. Może mała Celestyna, taka z różowym włosem;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 A Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Doszłam do wniosku, że mam zbyt jaskrawy pomarańczowy material. AJ jest marchewkowa, a ja mam wściekły rudy... Musiałabym kupić inny kolor. Ale może zrobię i z tego koloru, zobaczę jaki będzie efekt końcowy:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts