Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Tak. Ja ciebie też. - pocałowała cię. (ship mode on ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Lecieliście tak kilka godzin, aż minęliście granicę Changei i na horyzoncie pojawiły się kryształowe góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Oczywiście. - pokiwała głową. Po kilku kolejnych godzinach wylądowaliście zdyszani u podnóży Kryształowych Gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Pocałowała cię ponownie i położyła się pod jakimś krzakiem. Słońce powoli zachodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 To był udany dzień - pomyślałem i patrzyłem na zachodzące słońce. Miałem zamiar spędzić całą noc czuwając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Trochę tak. Idź spać. Nie musimy się niczego obawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 (Ale co trochę tak? Ona nie ma zdolności telepatycznych) -Nie, pewnie nie mógłbym zasnąć, a poza tym lubię patrzeć na nocne niebo - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (upsie) - Jak chcesz. - po tych słowach zaszyła się głębiej w krzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Patrzyłem się na niebo, na księżyc który kiedyś więził księżniczkę Lunę, na gwiazdy - Noc... noc jest przepiękna. O wiele piękniejsza od dnia - powiedziałem do siebie po cichu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Nic się nie działo. Czasami wiał wiaterek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Po dłuższym namyśle postanowiłem pójść w krzaki gdzie była Arctic i przespać się chwilę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Zobaczyłeś ją, śpiącą na śniegu. (chętnie bym opisała clop, ale to zabronione ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ptzytuliłem się do niej i zwmknołem oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Kiedy się obudziłeś, pegazica jeszcze spała. Słońce powoli wstawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Wstałem powoli żeby jej nie obudzić a następnie podszedłem do plecka żeby coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Po chwili byłeś najedzony, a Arctic się obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Skarbie, chcesz jeść? - powiedziałem te słowa na tyle głośno, by Arctic mogła usłyszeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Nie, dzięki. - wstała i rozłożyła skrzydła. Pomachała nimi trochę, aby strzepnąć śnieg. - To co, lecimy dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Dobra - powiedziałem i wzniosłem się w powietrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Lecieliście obok siebie. Po kilku godzinach dotarliście do Crystal Empire. (czy to już nie koniec sesji? cel jest wypełniony) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (Chyba koniec. Chociaż kto wie? Może nagle napadnie na mnie Chrysalis z podmieńcami?) -Chodź, musimy kupić bilety na powrót do domu. Tym razem do wspólnego. Bo chyba będziemy razem, co nie skarbie? - pocałowałem Arctic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Oczywiście. - przytuliła cię w locie. OFICJALNIE UZNAJĘ TĄ SESJĘ ZA ZAMKNIĘTĄ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts