Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Kryształowe góry były niewidoczne z tej odległości. Z zamku wyleciały pegazy i ruszyły w stronę chmur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Poleciałem za nimi w chmury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Ciężko było utrzymać Arctic na grzbiecie, ale po chwili siedziałeś na chmurze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Dzięki - powiedziałem do pegazów (jeżeli byli niedaleko) i zrzuciłem Arctic z grzbietu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Opadła miękko na chmurę, a pegazy odleciały. Powoli się rozjaśniało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 To będzie dobry dzień - powiedziałem do siebie po cichu i spróbowałem obudzić Arctic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - C-co jest? - wymamrotała i otworzyła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 W skrócie czy szczegółowo? - spytałem Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - W skrócie... Łeb mi nawala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Zostałaś wsadzona do kokonu, przyleciały pegazy i pomogły mi cię uwolnić, a na koniec uciekłem z tobą tutaj. Koniec - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Kokon jeszcze pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -No to Chrysalis chciała cie zabić, a nagle wpadły pegazy, kilka z nich było rozbójnikami na występie kiedy uratowałem ci życie, pomogły mi ciebie uratować i wyleciałem z tobą na grzbiecie z pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - A-acha. - potarła głowę kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 A, i zjedz coś - wskazałem na plecak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Arctic bez słowa zjadła jabłko. - To teraz wracamy? - zapytała, wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Chyba tak. A może chcesz zostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 - Odbiło ci?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Zgadnij. Możesz latać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Rozłożyła skrzydła i pomachała nimi przez chwilę. - Raczej tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Lecimy? Jak coś to mi na grzbiet właź, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Dobra, spoko! - poleciała. Ruszyła w stronę pokrywy chmur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Ruszyłem za nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po chwili wylecieliście nad chmury. Arctic zaraz ruszyła na południowy zachód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Ej, zwolnij trochę! - krzyknołem do Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Dobra. - podleciała do ciebie i leciała obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts