Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Konduktor odszedł zająć się innymi kucykami jadącymi w pociągu, uprzednio wkładając monety do juków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Znowu zaczołem rozmyślać jak bardzo zmnieni się moje życie po uratowaniu Arctic Wind. Napewno nie będzie takie samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po kilkunastu minutach usłyszałeś odgłosy hamującego pociągu, jakiekolwiek one by nie były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Szybko zabrałem torbe i wybiegłem z pociągu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Na stacji stało mnóstwo kucyków. Straż wciąż pilnowała bezpieczeństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zaczołem powolnym krokiem zmierzać do pałacu księżniczek, przy okazji wkładając jedną ze słuchawek do lewego ucha i puszczając muzykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Musiałeś przedzierać się przez tłumy kucyków oblegających ulice. Po kilkunastu minutach byłeś na miejscu, a drzwi pilnowali strażnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Mam bardzo pilną sprawę do księżniczek, dajcie mi wejść-powiedziałem do strażników, jednocześnie wyjmując słuchawkę z ucha i zatrzymując muzykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jaką sprawę? - zapytał jeden ze strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Moja przyjaciółka została porwana przez podmieńców. Mam zamiar ją uratować ale najpierw chce poinformować o tym Celestie i Lune-powiedziałem do strażnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dobra, właź - odparł niechętnie drugi strażnik. Otworzyli drzwi do zamku. - Korytarzem prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dzięki-powiedziałem i poszedłem jak mi pokazał, czyli korytarzem prosto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po chwili dotarłeś do wielkich złotych drzwi będących salą tronową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Powoli uchyliłem drzwi i wystawiłem jedybie głowę przez szparę, patrząc czy ktoś jest w środku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Zobaczyłeś ogromną salę z mnóstwem kolumn. W oknach były witraże ukazujące historię Equestrii. Na tronach przy ścianie siedziały One. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobry, mam nadzieje że nie przeszkadzam-powiedziałem do księżniczek wchodząc do sali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Oczywiście, że nie. Co cię tu sprowadza? - zapytała Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Chciałem zgłosić porwanie mojej przyjaciółki przez podmieńce - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Kolejne? Poślemy za nią kolejny oddział żołnierzy. Możesz być spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Mogę wyruszyć razem z żołnierzami? Spodobało mi się ratowanie jej życia-zwróciłem się w stronę Celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Niestety, to zbyt niebezpieczne. Jednak uczynisz, jak uważasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Prawde mówiąc każda czynnoś jest w jakimś stopniu niebezpieczna, a mnie akurat mało obchodzi czy coś jest bezpieczne czy nie, na przykład jak byłem mały uratowałem jej życie nie zważając na niebezpieczeństwo, a jednak jej pomogłem. Straciłem przy tym z litr krwi ale jednak pomogłem. Więc nie gadaj mi tutaj o niebezpieczeństwie, bo mnie to nie obchodzi-powiedziałem wolno, głośno i wyraźnie Celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Zrobisz jak uważasz. - powtórzyła Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wyszedłem z sali tronowej mówiąc tylko po cichu "widzenia" i postanowiłem poszukać jakiegoś hotelu w celu wynajęcia pokoju na noc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Porę dnia można było zaliczyć do wczesnego południa. Zobaczyłeś hotel na obrzeżach o nazwie "Firework". Był to niewielki budynek z czerwonej cegły o bordowej dachówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts