Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Podmieniec wzniósł się w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tak się bawisz, huh? Myślałem, że prawdziwy podmieniec będzie walczył a nie uciekał, a jednak spotkał mnie zawód - powiedziałem w stronę podmieńca i splunołem na ziemię. Mój zwykły uśmieszek zmienił się uśmiech szyderczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 (ty latasz czy stoisz?) Podmieniec strzelił w ciebie zielonym promieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Spróbowałem uskoczyć przed promieniem i wzieść się w powietrzę próbując odciąć przeciwnikowi skrzydła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Podmieniec odleciał i stanął na dywanie. W jego magii uformowało się zielone ostrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Poleciałem po Wind i spróbowałem zabrać ją z tego pałacu i odlecieć od niego najdalej jak mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - B-blood? - Arctic wydała cichy jęk. Podmieniec zbliżał się z ostrzem, ale więzy pegazicy były zbyt mocne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Tak, to ja, a kto inny zawracał by sobie głowę twoim życiem - powiedziałem do Wind próbując przeciąć więzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Sznury wyglądały na magicznie wzmocnione. W takich chwilach można żałować, że się nie jest jednorożcem. Tymczasem Podmieniec podchodził coraz bliżej, wymachując ostrzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Wind, przepraszam - mówiąc to zaszarżowałem na podmieńca jedynie z nożem -Przepraszam, kochanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Świat przyspieszył. Po chwili leżałeś na ziemi, a obok ciebie Arctic Wind. Miała rozcięcie skóry biegnące po całym boku, ale nie była już związana. Niedaleko leżało znikające powoli ostrze, a oddalający tętent kopyt informował o ucieczce Podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Co się do jasnego siana stało? - spytałem Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Nie... Nie mam pojęcia - powiedziała, dysząc. W waszą stronę zaczęły zbliżać się odgłosy kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Szybko, wskakuj mi na grzbiet i uciekamy! - krzyknołem do Arctic Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Pegazica wgramoliła się na ciebie, a zza rogu wybiegło kilkanaście Podmieńców. Wszystkie otoczyły się tarczami i strzelały do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Skierowałem się w stronę wyjścia próbując by jak najmniej pocisków dosięgneło Arctic Wind. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Nagle szmaragdy w dywanie zaczęły drżeć. Te pod twoimi kopytami roztopiły się, unieruchamiając twoje nogi w lepkiej, zielonej mazi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Uciekaj Wind, uciekaj! - krzyczałem do Arctic Wind - Proszę, proszę cię o to kochanie. Uciekaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Nie ma mowy! Skrzydła mam obolałe, ale całe! - wrzasnęła i zaczęła latać w kółko przed Podmieńcami, dając ci czas na uwolnienie kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Uciekaj! - krzyczałem do Arctic Wind, jednocześnie próbując uwolnić kopyta - Albo przynajmniej schowaj się za mną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 - Ani mi się śni! - wrzasnęła. Ostrza Podmieńców i ich promienie świstały w powietrzu, ale żadne nie trafiało pegazicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ty, mała... Znowu będę musiał ci życie ratować! Za mnie, ale już! - krzyczałem i próbowałem się uwolnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Maź się poddała, ale Podmieńce wstrzymały atak. Skupiły się przy ścianach. Szmaragdy drżały coraz mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aoyufdgasdfugoiwre Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Niezbyt mi się to podoba... Lepiej opuśćmy to miejsce póki można - powiedziałem do Arctic Wind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Zza rogu wyszła znana postać. - Cóż to? - zapytała Chrysalis, idąc środkiem dywanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts