Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Ze... Co?! - wrzasnął, gapiąc się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - To było przed naszym wyjazdem do Iraku, podszedł do mnie Generał Shepherd i powiedział że mam szansę na awans na oficera, tylko muszę stworzyć plan ataku. Dał mi dziwne dla mnie mapy, które teraz się okazały mapami Ponyville, Manehattanu i innymi, było nawet rozmieszczenie wojsk. Opracowywanie planu zajęło mi miesiąc, i przestawiłem końcowe wyniki Generałowi, on tylko przytaknął wziął plany i wyszedł mówiąc "Oczekuj wiadomości", do tej pory nie przyszła. Kiedy się dowiedziałem o tym, nie miałem odwagi spojrzeć na kucyki, po wygraniu wojny chciałem stąd odejść, jak najdalej się da. Nie chciałem wam mówić bo się po prostu bałem, bałem się że się na mnie obrazicie, zwłaszcza ta, w której się zakochałem - powiedziałem przykrywając twarz rękoma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Oki, największy szok... TY SIĘ ZAKOCHAŁEŚ?! - wrzasnął, aż twoje bębenki w uszach zabolały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Tak, zakochałem się. W tej która zaproponowała mi zmianę w kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Czyyyyyli?! - jego oczy wyglądały, jakby miały zaraz wyskoczyć i uciec. Po prostu takie wybałuszone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) - Twilight Sparkle. Zakochałem się w Twilight - powiedziałem przykrywając rękoma twarz. Edytowano Maj 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Ghost gapił się na ciebie. - Oki, to jest najdziwniejsze. A co do wojny, to nawarzyłeś piwa i teraz musisz je wychlać. Zwrotów nie przyjmujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Dlatego chce wrócić na ziemię, oni tam mają portal, i sądzę że nawet jak przegrają to Technologia umożliwi im powrót. Ale to po zakończeniu wojny tutaj, teraz musimy zaprowadzić Fluttershy do Pałacu, za wszelką cenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - To ja cię siłą zaciągnę do Twilight - powiedział i wstał. - Nie użalaj się nad sobą, tylko chodź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Idę, Idę - powiedziałem po czym przeszedłem koło Fluttershy i szepnąłem - Jest ja moja matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Pegazka zachichotała i ruszyła w stronę schodów. Ghost szedł obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Im szybciej się stąd wydostaniemy tym lepiej - powiedziałem idąc przez najbliższy skrót do Kryształowego Królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Po godzinie dotarliście do Kryształowego Imperium. Było w opłakanym stanie. Mnóstwo budynków zmieniło się w ruinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Choćmy do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Wasza trójka w pałacu znalazła Chrysalis, Cadence i resztę grupy kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Wróciliśmy z Fluttershy - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - To dobrze - odetchnęła Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Spojrzałem się wymownie na Ghosta. Idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Po chwili byłeś już w komnacie, w której spaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Kładę się na łóżku i zaczynam myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Tymczasem za oknem zapadła noc. Ktoś zapukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Prosze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Umm... Cadence pyta, czy nie jesteś głodny... - powiedziała Fluttershy zza drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Głodny jestem, ale boje się spojrzeć w ich oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Czemu? Przecież uratowałeś Kryształowe Imperium i mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts