KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Ale to ja zaplanowałem atak, boję się że ktoś się o tym dowie. Co wtedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Ty... Co? - zapytała, z lekkim przerażeniem. Przypomniałeś sobie, że Fluttershy nie słyszała rozmowy twojej i Ghosta. Była już na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Wejdz, wszystko ci wytłumacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Fluttershy powoli otworzyła drzwi i rozejrzała się po pokoju, jakby spodziewała się ludzi z karabinami poukrywanych po kątach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Mówie jej jak zostałem oszukany przez generała i że te fałszywe mapy okazały się mapami miast Equestrii. Potem zaczynam płakać. - prosze, wybacz mi, nie wiedziałem że oni... czuje się jak potwór, który musi zostać zniszczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - To nieprawda. Próbowałeś pomóc. Nie wiedziałeś o Equestrii. - Fluttershy wysłuchała historii i próbowała cię pocieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Co patrze w wasze oczy, widzę martwę ciała kucyków. Poza tym nie wiem jak reszta zareaguje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Dużo nam pomogłeś. Chodź. - spojrzała na ciebie spojrzeniem, któremu nie można odmówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wstaję i idę z nią na kolacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 W sali tronowej rozstawione były ogromne stoły. Stały na nich różne potrawy, ale wegetariańskie, na przykład kanapka z żonkilem, mus jabłkowy, cydr... Problem w tym, że wasza grupa miała tylko jeden stół. Reszta została przejęta przez ucztujące Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Siadam nerwowo przy mej grupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Cadence nie spojrzała na ciebie, rozmawiała z niebieskogrzywym jednorożcem. Reszta jadła. Usiadłeś obok Ghosta, który rozmawiał z Fluttershy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Jaka słodka z nich para. Jem dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Po kilku minutach wszyscy (włącznie z tobą) byli najedzeni i odeszli od stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wracam do pokoju i idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie ty jeden. Wasza grupka poszła do komnaty. Po paru minutach otoczyło cię chrapanie i szepty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Niestety, wciąż głośne szepty i chrapanie nie pozwalały ci zmrużyć oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Staram się ciągle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie wiesz, kiedy zasnąłeś. Nikt cię rano nie obudził. Obok łóżka znalazłeś kilka jabłek, kufel cydru, szklankę wody i płatki owsiane z mlekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zjadam je, następnie idę do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Sala tronowa była pełna. Rainbow stała przy Chrysalis i straszyła ją trzymanym w kopycie złotym naszyjnikiem z czerwonym kryształem w kształcie pioruna. Flutteshy i AJ miały podobne, ale z innymi kamieniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Jak mniemam Klejnoty Harmonii, zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Zgadłeś - powiedziała z uśmiechem Dash, zakładając naszyjnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - A gdzie pozostałe trzy? W drodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts