KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Możemy tędy przejść, ale będzie trochę ciasno - powiedziałem po czym staram przejść przez dziurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Gałęzie zaczepiały o twoją sierść, i drapały skórę, więc ciężko było, a po przejściu zobaczyłeś mnóstwo Podmieńczych figur z roślin wiecznie zielonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Idę znaleźć coś czym moja ekipa przejdzie na tą stronę bez takich problemów jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Innej dziury nie było, jedynie ta ciasna szczelina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) - Innej drogi niestety nie ma. Chyba że macie coś lepszego, jak lina czy cuś - spytałem się klaczy po drugiej stronie. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Idziemy - odkrzyknęła Laura z drugiej strony i rozpoczęła przeprawę przez żywopłot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ja obserwuje czy ktoś nie idzie. Jednocześnie staram się pozostać niezauważonym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nikogo nie było w całych ogrodach. Nawet przy drzwiach nikt nie stał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) - Czysto, można przechodzić - pomagam im przejść. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Po chwili wszyscy już stanęli na trawie pielęgnowanej przez królewskich ogrodników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Dobra, drzwi nie są pilnowane. Albo słabo im wychodzi pilnowanie, albo oni się nas spodziewają - to pułapka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Raczej nie mają po co pilnować tych drzwi. W końcu ich królowa jest daleko - powiedziała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Ale i tak ostrożność będzie mile widziana - powiedziałem po czym podchodzę do drzwi i jednocześnie się rozglądam za wrogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nikogo nie było. Tylko rzeźby wychylające się zza krzewów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ostrożnie otwieram drzwi i sprawdzam czy ktoś jest po drugiej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Korytarz był pusty. Ściany między oknami były zdobione różnymi obrazami i rzeźbami przedstawiającymi zwycięstwa Chrysalis od najmłodszych lat. Od tego legendarnego konfliktu z Celestią i Discordem. Wszystko było w czarno-zielonej kolorystyce, za wyjątkiem obrazów. Na ziemi leżał dywan z turkusowego materiału, wysadzany szmaragdami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Czysto. Nikogo nie ma - powiedziałem i wszedłem ostrożnie do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Po kolei grupa weszła do wnętrza pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Dobra, wiadomo gdzie ona trzyma ten kryształ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Gdyby było wiadomo, to by w książce napisali - szepnęła Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Czyli musimy poszukać na własną rę... kopyto. Idziemy - no to zaczynam szukać tego kryształu uważając na wrogie patrole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 I tak z kilka godzin szukaliście bez efektów, kilka razy prawie wchodząc na patrole. Jednak nie trafiliście nawet na ślad kryształu z Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - No nie może być prawda. Nigdzie tego kryształu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Ty wiesz, jak wielki jest ten pałac? Przetrzepaliśmy dopiero kawałek - powiedziała Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Matko boska... no nic trzeba dalej szukać. Twilight i reszta na nas liczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts