Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Śpi. Podobno długo czuwał przy tobie, gdy spałeś. No to chrapie na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Więc czekam aż się wybudzi, do tego czasu oglądam Filmy z Lucy i Twilight. Jak ja mu przypierdolę po pytaniach... to go Lyra nie pozna... oł, tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Po dwóch filmach sięobudził. No to czas na rozmowę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Wołam go do siebie, i pytam dziewczyny czy zostawią nas samych... będzie trochę krzyku. Kiedy wyjdą spoglądam na brata z wrogością. - Gdyby nie to, że uratowałeś mnie, to bym się teraz zastanawiał co ty w ogóle tu robisz... - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Spuścił wzrok. Klacze wyszły. Faruk milczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - W ogóle cię przestałem rozumieć. Wpierw nie przysyłasz mi żadnych zleceń... potem nasyłasz tego debila Dusta, który dał mi papier z TWOIM podpisem, że już nie sprawuje urzędu, bo zaniedbałem swoje obowiązki, i odbiera mi też Armię Cudzoziemską. Jak widać... dobrze zrobiłeś... bo oddział ani razu się nie upomniał o mnie, ani razu mi nie dodał otuchy... zawiodłem się na tobie - kładę głowę na poduszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Powinieneś dostawać ode mnie minimum trzy zlecenia dziennie. Osobiście je wysyłałem - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Biorę telefon i wchodzę na moją skrzynkę pocztową. Daje na zakładkę FIRMOWE i mu pokazuje ekran. - Proszę. Ostatnia wiadomość od ciebie. 5 miesięcy temu... w sprawie przedłużenia sojuszu Federacja-HelioPolis... potem cisza... jak grób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - To ja nie wiem... - powiedział. Gdyby był młodszy, to by się rozpłakał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - To ja mam wiedzieć? Na karcie którą przyniósł Dust, było DOKŁADNE twoje pismo. Pamiętam je jak makiem zasiał. Od tamtej pory Dust rządzi Armią Cudzoziemską... i widać idzie mu to lepiej, bo stara ekipa nawet słowem mnie nie wspomina - westchnąłem. Pewnie nie byli tu ani razu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Ja wysyłałem ci. Nie wiem, czemu nie masz. A gilda też coś ci podobno pisała - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Że ją Dust wylał z wojska za to, że jest gryfem? Tak... domyśliłem się tego. Sama mówiła, że każdy inny generał, dowódca czy ktokolwiek inny, byłby lepszym dowódcą ode mnie... no to niech ma Teraz Dusta... a skoro on jej nie chce... to już nie moje zmartwienie, bo jestem tylko żołnierzem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Nie wiem, o czym ci tam pisała... Nie zaglądam ci do skrzynki - powiedział i usiadł na krześle obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Bo i tak się pierdoli. Bądź ze mną szczery... czemu mi to zrobiłeś? Jeśli nie ty, to kto by na tym zyskał? - spytałem się. Ja już kurwa też nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Faruk milczał. Lucy powiedziała ci mentalnie, byś złagodniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Wziąłem wdech i wydech... - Wybacz... po prostu... nie wiem czemu. Jak na wojnie? Wygraliśmy, przegraliśmy, czy jeszcze trwa? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Wygraliśmy... Tak jakby... - powiedział. Smutny jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Tak jakby... co się stało? - spytałem się z troską. Już się nie gniewam na to... najwidoczniej byłem złym politykiem, i nie chciał mi tego powiedzieć... rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Usłyszałem o tych dzieciobombach. Podobno między nimi były prawdziwe dzieci... Zginęła łącznie setka... - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Cholera... na szczęście udało mi się uratować jednego... Beak'a. Dust zabił jego ojca strzałem w głowę... a jego matka już dawno nie żyje. Chyba mu się tu spodobało, skoro przez te 4 miesiące nie znalazł domu... chyba go adoptujemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - To fajnie - powiedział i jakoś zmusił się na uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Nie przejmuj się... to się musiało zdarzyć wraz z wkroczeniem pierwszej Dzieciobomby na pole bitwy. Przynajmniej Aneksowaliśmy ich królestwo, więc się te sytuacje nie powtórzą... prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Kiwnął głową. - Bez urazy, ale już pójdę. Ty musisz odpocząć, a mi się spać chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Idź... - powiedziałem już ze smutkiem w głosie. Dzieciaki do mnie jeszcze nie wpadły więc... pewnie bardzo zajęte... rozumiem je po całości. Kładę głowę na poduszce i... czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Do środka weszły klacze. Spojrzały na ciebie z troską. - Coś się stało? - zapytała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts