KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Co powiem? Że Faruk nie wie o tym że mnie wywalił? TO, że dzieciaki się mną nie interesują... nic nie powiem. - Nic... słyszałem o Incydencie z DziecioBombami... - powiedziałem z skwaszoną miną... nie najlepiej to brzmi. Setka. Zabiliśmy w tej wojnie sto dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Twi położyła się obok ciebie i pocałowała cię. Lucy to samo. Po chwili już całowały całe twoje ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Uśmiecham się do nich. Spoglądam która godzina. Za niedługo trzeba będzie kolacje zrobić... westchnąłem... teraz muszę myśleć co ja takiego złego zrobiłem, że nikt nie wspomniał o mnie ani Ekipa, ani ktokolwiek w AC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 (edytowany) Klacze nie przerywały całowania. Za godzinę kolacja. Do pokoju weszła na moment Lily z zamkniętymi oczami i położyła karteczkę na komodzie. Edytowano Lipiec 3, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Więc biorę tą karteczkę i zaczynam ją czytać. Ciekawe o co chodzi... EJ! Przecież my tutaj nie uprawiamy seksu. Trochę się zawiodłem. Więc czytam treść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 To menu na kolację od Bolta. Nie chce wam przeszkadzać, a potrzebuje info, co chcecie jeść. A Lily nie lubi gapić się nawet na całowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Aha... kiedyś zrozumie jak to jest. Zamawiam sobie... makaron ze serem. Potem daje karteczki Lucy i Twi, by zapisały czego one potrzebują, a następnie wołam Lily po to by dać jej karteczki. - Wiecie co. Słyszałem, że Yoga przyśpiesza leczenie w moim przypadku... może powinienem zapisać się na nią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Jak chcesz - powiedziała Lucy. Obie się w ciebie wtuliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Obejmuje je i czekam na kolacje. Może coś się zdarzy podczas niej. Proponuje byśmy wspólnie ją zjedli a nie w oddzielnych pokojach. Zjedzmy jak rodzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Po godzince jedzenie było gotowe. Tylko, czy wstaniesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Proszę Twi i Lucy by mi pomogły w dojściu do kuchni i usytuowieniu się na krześle. Następnie uśmiechając się do wszystkich, jem kolacje. Przyjemnie znów zobaczyć rodzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 JEB W MÒZG! Przy stole siedzi Luna. Uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Podskakuje i chwytam się za pierś... matko... - Błagam... następnym razem jak będziesz odwiedzać nas... ostrzegaj nas... prawie stanęło mi serce - powiedziałem łapiąc powietrze. Prawie dostałem zawału... ciekawe po co przyszła... nigdy nie przychodziła w odwiedziny, więc pewnie czegoś potrzebuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Uśmiechnęła się. Cała reszta już je. A Fire rysuje swoim jedzeniem wzorki na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Co cię sporwadza? - spytałem się jej. Ciekawe o co jej może chodzić. Nigdy tak nie odwiedzała nas o takiej porze... może to coś ważnego? Lepiej posłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Takie tam... - powiedziała. Usłyszałeś w mózgu, że po kolacji ci powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Kiwnąłem do niej głową - Może coś zjesz? Bolt zrobił dzisiaj dodatkową porcje, bo myślał, że Faruk zostanie... może zechcesz? - spytałem się, wskazując na talerz który miał należeć do Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Kiwnęła głową. Po chwili zajadaliście się pysznościami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Więc po skończonej kolacji, przy pomocy Luny, idziemy na tarasi i siadamy na ławce i spoglądamy w księżyc. Po chwili spoglądam na nią i mówię. - Więc, jaka to była do mnie sprawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Luna nie odpowiedziała. Przytknęła swoje usta do twoich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Patrzę na to ze zdziwieniem, po chwili odrywam i patrzę na nią z szokiem. Zaraz... - Eee... - wyjąkałem patrząc na nią w szoku... nie gadajcie mi, że ona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Uśmiechnęła się z rumieńcem. Następnie cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Ja wciąż z otwartymi oczami nie mogę uwierzyć. Najpierw Twi... ok. Potem Lucy... też ok, bo ona jest zemną połączona... DOSŁOWNIE. Teraz Luna... nie ma co, ale Joker nie pasuje do mnie. Capo pewnie mi da ksywę Alfons... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 A Luna ponownie cię pocałowała. Czyli będzie trzecia żona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Nie robię nic... wciąż mam miazgę z mózgu. WYSTARCZYŁO 4 MIECHY GWAŁTÓW BY SOBIE WSZYSCY O MNIE PRZYPOMNIELI!? TWI MNIE KOCHA, LUCY MNIE KOCHA, TERAZ LUNA. Nie no, ja chyba poważnie staje się Alfonsem. Spoglądam na Lunę... - Jak długo...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts