KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Podchodzę do niej i ją całuje - Cześć. Jak się spało? - spytałem się. Luna pewnie już się zmyła do siebie... nie zdziwiłbym się, w końcu musi przekazać siostrze, że ja i ona... no wiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Normalnie. A tobie? - zapytała. Uśmiechnęła się. Po chwili z sypialni wyszła zaspana Deli. Usiadła na swoim miejscu i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Dobrze... nie narzekam - powiedziałem i usiadłem i zaczynam się zajadać naleśnikami BY Bolt. Mam nadzieje, że ta sprawa z Polityką szybko się rozwiąże... jak nie Faruk... to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Niewiadomo. Naleśniki jak zawsze pycha. Szybko zjadłeś. Deli też. Poszła do Beaka porysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Ja idę znaleźć sobie zajęcie. Idę na dwór koło Basenu i zaczynam ćwiczyć Yogę... pomoże mi to szybciej wrócić do poruszania się. Mam nadzieje, że jakoś mi się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Ał, ał, boli, boli, boli... Ale po godzinie ćwieczeń mogłeś normalniej się poruszać. Tyle dobrego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Lecz bieganie, skakanie i inne tego typu sprawy, muszę odłożyć na później. Idę więc położyć się na leżaku i zacząć się opalać. Ciekawe czy ktoś mnie odwiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Lucy poinformowała cię, że Visari i Cloudi są przy drzwiach. Wpuścić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Westchnąłem... jeśli chcą to niech wejdą. Wciąż pamiętam jak mnie traktowali. Nie odzywali się do mnie... ignorowali zaczepki... powinienem ich teraz nie wpuścić, ale nie jestem taki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Przyszli do ciebie. - Jak się czujesz? - zapytała Cloudi. Oboje byli zawstydzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Dobrze... tylko moja duma naruszona, ale nic poważnego - powiedziałem. Nie... ja im nie zapomnę... tyle dla nich robiłem, i co dostałem? Ignorowanie i to, że byłem złym przywódcą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Cloudi zamilkła i spuściła wzrok. Visari podobnie. Odwrócili się i ruszyli do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Nie chodzi o was... chodzi o tą sytuacje z Rarity. Już się pogodziłem z tym, że nie byłem dobrym przywódcą... Postanowiłem odjeść z wojska - powiedziałem i nalałem sobie wody i wziąłem też witaminy, popijam wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Byłeś doskonałym przywódcą... - powiedziała cicho Cloudi i wyszli. Tymczasem z domu wybiegła uśmiechnięta Deli... Poślizgnęła się i wpadła do basenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Gdybym był... to bym nie siedział tutaj teraz w cywili... siedziałbym tutaj jako Generał zwolniony z służby... - rzuciłem im i po chwili podchodzę do basenu by pomóc jak by co wstać delicate... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Deli wyszła z wody, cała mokra, kaszląc. Uśmiechnęła się do ciebie. - Tata pójdzie z nami do kina? - zapytała, pokazując przemokniętą ulotkę "Jak wytresować smoka? 2". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Bardzo chętnie... - powiedziałem z uśmiechem i zacząłem ją wycierać. Heh... jak sądziłem... za długo tu nie zostali... potwierdzili tym moje obawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Film będzie o dwudziestej. Deli pobiegła powiedzieć reszcie. Nawet Lily się zabierze z wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Czyżby się bardziej zmotywowała do obecności z rodziną? Nieźle... więc, czekam aż ktoś jeszcze wpadnie... może być nawet Capo i Ghost jak wiedzą... a nie zdziwiłbym się, gdyby nie... ostatnio są tylko sobą zajęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 5, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2014 Capo ci wysłał sms, że wolałby, by to jemu Rarcia dała pigułkę gwałtu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Heh... inaczejby zareagował gdyby to na jego miejscu by się stało... szkoda, że nikt już mnie nie odwiedzi... jak widać. Czekam na ten film. Bo tylko to mam teraz do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 5, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2014 Przyszła jeszcze Shy. Chciała się zapytać, jak się czujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Uśmiecham się do niej... - Dobrze... dziękuje - powiedziałem. Szkoda mi Rarity. Jeśli jest chora na coś ala Nimfomanizm, to ma szanse obrony... wiem, że nie zrobiłaby mi tego, ZA DOBRZE ją znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 5, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2014 Jeszcze dała ci placek z jagodami, który upiekła ze Stormem i poszła. Za kilka minut trzeba wyjść, by zdążyć na film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Więc wstaję i idę do rodzinki i przygotować się trzeba uprzednio. Po wszystkim, idę z rodzinką na Seans Filmowy. No... będzie wspólny rodzinny wypad... jak za starych dobrych czasów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts