Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nie ma jakiegoś lekarstwa? - zapytała w końcu Twilight. To by było najlepsze rozwiązanie. Wtedy jej wygląd wróciłby do normy. Znów byłaby zwykłą Księżniczką... O ile księżniczki mogą być zwykłe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Kręcę głową - Raczej nie... przynajmniej ja nie znam. Z takimi pytaniami to raczej do Afry, ale wiesz jak z nią jest... rzadko się pojawia, i mało mówi, bo szybko znika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Kiwnęła głową. Atmosfera wyraźnie opadła. Zrobiło się ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Twilight... Wybacz... wyraźnie zniszczyłem atmosferę... po prostu... ah, nieważne... - powiedziałem i odwróciłem głowę w stronę okna... sprawdzam czy leje, czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nie. Jest śliczne słoneczko. Zupełnie nie pasuje. Twi usiadła na waszym łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Westchnąłem. - Afra mi opowiadała o ostatniej Podmięczej Królowej Vindicusów... ona chciała wciąż wyglądać pięknie, była modelką Podmieńców...miała chopla na punkcie urody, więc używała kamuflażu, by móc wyglądać ja sprzed mutacji... siedziała w nim... i siedziała... i siedziała. Aż w końcu umarła w wyniku Rezonansu... czyli energia w niej już nie wytrzymała... nie chce by ci się to stało, a to nie zależnie od mocy... ja boje się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - A ja już nie chcę być... Tym... - powiedziała. Podeszła do ciebie i wtuliła się. Łzy popłynęły po jej policzkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Ja... wybacz. Gdybym się nie dał wtedy na Gali... nie było by tego wszystkiego... to tylko moja słabość to zapoczątkowała... nie jesteś tutaj niczego winna - odwzajemniam uścisk - nie obwiniaj się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Nie jesteś winny... To nasza grupa polazła tam jak głupia... Gdyby nie ten Brute... - powiedziała. Zdjęła kamuflaż. Pokazała ci pas łusek. Przechodził przez kilka miejsc z łuskami. Szedł przez bok i kończył się na brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Spróbujmy... rozumiem cie Twi. Spróbujemy zrobić TO w tej formie? Afra mówiła, że w tym nie robiłaś tego nigdy... kto wie, może ci się spodoba - spytałem jej, i na wszelki wypadek zabezpieczam siebie i pomieszczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Pokiwała niepewnie głową. Wtuliła się w ciebie. Nieudany poranek, nie ma co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc zaczynam ją całować i zasuwam żaluzje. Opadam na łóżko, by tym razem Twi domionwała, więc ona niech zdecyduje jak zacząć... należy się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ona tylko się w ciebie wtuliła. Może raczej ty poprowadź? Ona raczej nie bardzo czuje się w roli dominującego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc całuje ją i masuje ją po plecach... wiem, że teraz będzie miała zdwojoną... radość z tej rzeczy... no chyba, że Afra znów mnie w konia zrobiła. Więc magią zaczynam bawić się jej rogiem... a drugim kopytem masuje jej skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zamruczała. Odwzajemniała pocałunki z lekkim uśmiechem. Może nawet naprawisz ten dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Całuję ję wsadzając jezyk by zaczął tańczyć z jej językiem. Powiem... nawet miło się to robi. Po jakimś czasie, ocieram członkiem o wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Atmosfera robi się milsza. Twi zamruczała. Uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Widzisz... są zalety tej powłoki - powiedziałem. Afra mi spami w mailach... Twi dostała nowe miejsce erogenne. Tyłek. Więc siadam podnosząc ją, by nasze usta były złączone, a kopyto które zajmowało się plecami ma teraz gładzić tyłeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zamruczała i się zarumieniła. Chyba Afra nie kłamała. - Może... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc po chwili drugie kopyto dołącza do masażu tyłeczka. Następnie powoli i z gracją obniżam Twi, powodując wchodzenie moich członków w jej tunele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jęknęła. Uśmiechnęła się lekko. Widać, że masaż tyłu jej się podoba. Zamruczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jak widać, Afra dobrze mówiła... ale po co mi mówiła? Eeee dobrze, wole nie wiedzieć. Tak czy siak rozpoczynam posuw członkami. Nie przerywam masażów tyłeczka, które tutaj są bardziej opłacalne niż Skrzydła i róg jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Mruczała i pojękiwała. Racja. Wtuliła się w ciebie. Pewnie wiedziała, że będziecie TO robić, dlatego ci powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc przyśpieszam, swoje ruchy by sprawić mojej Limonce rozkosz. Następnie swoim językiem biorę w tango jej język i tak wtuleni w siebie opadamy na łóżko. Twi wciąż na górze, ja na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wciąż pojękuje. Opadliście na łóżko. Twi wtuliła się w ciebie z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts