Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 "Ale... Ona ma łuski... I ogon..." - odpowiedziała w myślach. Cofnęła się jeszcze bardziej. Czułeś, że ona zaraz chyba wyjdzie z konfy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 "Rarity... błagam. Ja już u niej nic nie wskóram, a ona teraz cierpi... potrzebuje cie. Porzucisz przyjaciółkę dla tego, że tak wygląda? Heh... rób jak uważasz... zostaw przyjaciółkę w potrzebie, ja zaraz się nią zajmę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Rarity powoli, skrzywiona podeszła do Twilight. Pyk! Użytkownik Twilight_Sparkle opuścił konferencję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Westchnąłem... nie pozostaje mi nic innego jak użyć na rarity zaklęcia amnesi. Niech zapomni o tym śnie, a ja się budzę i idę do Twi i ją przytulam w płaczu. - Wybacz... wybacz... wybacz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Twilight przytuliła cię, szlochając. Siedzi na zewnątrz. Na leżaku przy basenie. Ma zwykły kuczy wygląd. - Wi-Widzisz? - zapłakała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Obiecuje... nie wyjdę z Lost Hills do póki nie odnajdę czegoś co pozwoli ci pozostać taką jaką jesteś od urodzenia... le ci mówię... mutacji się nie pozbędziesz... one będą w trybie awaryjnym. Jak będzie zagrożenie, to będziesz mogła przybrać postać... jak co to powiesz że cię nauczyłem ja... albo podczas wędrówki podczas Nowego Porządku się nauczyłaś... co w połowie było by prawdą. Byłą byś znów sobą, ale mogła byś przybrać wygląd tej Wężowatej Wersji... bo sama przyznasz... zabawa w tej wersji jest przyjemniejsza. A dzięki temu będzie można łatwo wytłumaczyć, że to zapomniana sztuka walki... nikt cię nie posądzi o bycie Vindicuską... co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Kiwnęła głową i wtuliła się w ciebie. Oboje jesteście śpiący. To wracacie do łóżka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Wymazałem Rarity Pamięć. Tylko Ty, Ja I Lucy wiemy... Lucy wiesz... ma dostęp do mojej głowy i na odwrót. Więc... może prześpimy się tutaj? - spytałem się - Piękna pogoda... gwazdy, księżyc... sen pod gołym niebem... jak podczas naszej pierwszej randki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Kiwnęła głową z ulgą. To dostaw sobie leżak. Tylko rano Rarity się zdziwi, czemu konfy nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc wprowadzam jej do mózgu, że konfa była taka ostra, ze aż się ssikała... nie... mówię poważnie... niech tak myśli. Potem przystawiam leżak i kładę się koło Twi. Jutro mam dwie rodzinki do odwiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Klacz zasnęła niemal natychmiast. Usłyszałeś za sobą kroki. Ktoś do was idzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Spoglądam za siebie... ciekawe kto tak przyszedł do nas... i skąd wie, że my tu. Więc spoglądam za siebie i patrzę kto do nas w odwiedziny przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Deli. Chyba się obudziła, zobaczyła, że was nie ma, to poszła poszukać. Mała jest śpiąca. Rozłożyła sobie ręcznik obok twojego leżaka, zwinęła się w kłębek i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) - Ma sześć lat... co można obliczyć na 17 lat ludzkich. Nastolatka, a patrz, że jest naszym dzieciątkiem... coś mi się zdaje, że nie prędko nas opuści. - powiedziałem do siebie cicho, obejmując twi i zasypiając. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Zasnąłeś. Rano obudziłeś się, a Twilight była obok. Deli zresztą też. Słoneczko ładnie grzeje... Dwunasta w dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc wstaję i idę sobie coś zjeść. Następnie będąc gotowym idę naprzeciwko do Violet i Darka. Wiedzą, że dzisiaj mam przyjść. Jak do tego czasu się Twi obudzi to może iść ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Śpi sobie smacznie. Lucy i Luna zaniosły ją do domu, do łóżka by się wyspała. Pewnie myślą, a przynajmniej Luna, że się zmęczyła przez sen konfą. Po chwili stanąłeś przed drzwiami do ich domu. Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Pukam... mam nadzieje, że nie przerywam im tak jak moim rodzicom. Czekam aż mi otworzą i wtedy z uśmiechem na twarzy witam tego kto mi otworzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Sword otworzył. Przywitał cię z uśmiechem. Violet jest w ogrodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wchodzę do środka i idę z nim do ogrodów gdzie pewnie usiądziemy. - Chciałem się spytać, jak się macie i czy podoba się prezent od Federacji Nowej Persji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ogrody wyglądają pięknie. Usiedliście przy białym stoliku. - Dobrze idzie. Jest cudowny - powiedziała Violet z uśmiechem. Ma ogrodowe kopytkowiczki. Chyba polubiła prace w ogrodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Cieszę się. Widzę, że się wam dobrze powodzi... zaleźliście już coś do roboty by zdobyć fundusze na przyszłe plany czy coś innego? - spytałem. Jestem ich Prawnym opiekunem... nie ojczymem, ale ja za nich odpowiadam, mam ich pilnować i regularnie odwiedzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Pokiwali głowami. Czyli dobrze im idzie. Nagle ktoś zadzwonił do drzwi. Ojojoj, wyczuwam wpierdol na dzień dobry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Pociągam nosem... sprawdzam wyczuć po Detekcji Krwi kto to taki. Dzięki temu epizodowi, mam niezłego seeda i mogę wykrywać inne istoty... przydaje się to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 A nie mówiłam? Rodzice Twilight. Jak się dowiedzą, że ich córka jest półwężem... Wybuchną nad tobą, że do tego dopuściłeś. Sword poszedł otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts