KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 ALE JA WTEDY BYŁEM OPĘTANY!!! Tak czy siak, powinni mieć do mnie lepsze zdanie... jeśli nie, to się zastrzelę. Jeśli usłyszę choćby jedno przezwisko w moje progi, wstaję i kieruje się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Weszli. Jakoś się uśmiechali. Wszyscy usiedliście przy stole w ogródku. Na razie jest ok... Nie palnij nic o wężach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Witam was... - powiedziałem udając uśmiech, do ojca Twi. Jak mnie dzisiaj potraktuje, to ocenie go normalnie. Jak na razie nie pytają o Epizod z Rarity... więc, amnezia działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Działa, działa. - Witam. Co tam u was? - zapytał ojciec Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Wszystko dobrze... Deli była chora, ale już jej lepiej. - powiedziałem i opowiadam im wszystko co się stało, prócz: 1) Info o Wielużonach (To razem z Twi musimy powiedzieć) 2) Gwałcie na mnie przez 4.5 miesiąca. 3) Tym, że Twi jest Vindicuską. Szczególnie się chwalę Beakiem, gryfiątkiem które adoptowaliśmy podczas wojny kiedy to kuc który zajął moje miejsce zabił jego ojca na jego oczach. Dzisiaj po sprawdzeniu jeszcze jednej rodziny idę z Twi i Beakiem, po papiery adopcyjne. Mówię im też, o tym incydencie, że mnie wywalono z Rządu, ale nie dostawałem zleceń od ponad 3 miesięcy przed wywaleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Cieszyli się, że wam dobrze idzie. Pogadaliście sobie, Light coś tam wspomniał o jakichś mistrzostwach Equestrii i tyle z odwiedzin. Rodzice podziękowali i poszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Mistrzostwach? Pierwsze słyszę, bardziej się interesuje Sportem Federacji. Jak one wyglądają - spytałem się zaciekawiony. Aż chętnie posłucham o tym sporcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Mistrzostwa okazały się dziwnym sportem. Najpierw grają ziemskie w Hoofball - odpowiednik piłki nożnej, potem jednorożce w rzucanie workiem z kamieniami, czyja magia silniejsza, potem pegazy robią loty z przeszkodami. Potem najlepsi są łączeni w drużyny o w miarę równych szansach i jest wyścig. Takie buty. Dziwne, ale to Equestria. Tego nie ogarniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jak japonia. "Nigdy nie próbuj zrozumieć japończyków" - Coś jak igrzyska, tylko, że trochę uszczuplone. Aha... wiadomo, gdzie mają być następne? Bo mnie przez ten czas nie było przy telewizorze - Powiedziałem. Kiedy wylosowali kraj... to ja byłem zabawką erotyczną Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 - Odbędą się w Manehatten. To już wyścig - powiedział z dumą. - Shining biegnie po stronie zielonych. To wszystko jasne, czemu się tak ekscytuje. Potem rozmowa przeszła na przecenę tosterów u Lyry i tyle. Rodzice już musieli iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Tosterów u Lyry... pewnie skradzionych, jakimś biednym farmerom. NIE ZAPOMNĘ ŻE MI MIĘTOWA JĘDZA PODWĘDZIŁA SILNIK! PRZEZ TYDZIEŃ MUSIAŁEM NA NOGACH ZAPIERDALAĆ DO BAZY! Więc po chwili mówię im, że muszę się zbierać. Żegnjąc ich wychodzę i przenoszę się do Spika sprawdzić co u Dasiy. Pukam do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Się okazało, że zaczęli dorabiać u państwa Cake. Pomagają ciasta piec. Nie ma ich teraz w domu, harują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Hmmm. Spike jest dobrym organizatorem, a dla Daisy coś by się znalazło. Restauracje mogę znów otworzyć. A skoro Cloudi, Gildy i Visa nie będzie... bo mają już lepsze oferty to będę musiał znaleźć zastępstwo. Tak czy siak, zostawiam w ich skrzynce list, że jak co proponuje pracę w Restauracji, w miłej atmosferze, po 4000 osoba. Potem Tepam się do Twilight, która powinna już być na nogach i wołamy Beaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Jest na nogach... W swojej kuczej formie. Wciąż nie jest jakaś hiper wesoła, ale przynajmniej nie wlepia spojrzenia w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Szeptam jej... - spokojnie... przygotuje lekarstwo, tylko potrzebuje dwóch dni - powiedziałem i pocałowałem ją w uszko. Czekamy na Beaka. Dzisiaj jest ten dzień na który czekał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Idzie z wami .Twi kiwnęła głową. No to idziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc przenoszę... ale wpierw sprawdzam jakie mamy auta w Garażu... bo Faruk coś tam miał dostarczyć. Jeśli się nada... to wsadamy do auta i jedziemy do Ośrodka adopcyjnego. Ja prowadzę... bo ja mam prawko. Każdy wie jak wyglądała moja gęba za Ludzia, więc mogę pokazywać stare prawo jazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Nada się. Jakieś tam czarne, chyba ferrari, nie znam się na samochodach, czego wy ode mnie wymagacie :< . Byliście tam po paru minutach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wysiadam i przejeżdżam kopytem po aucie. NIE NISZCZĄC LAKIERU! Więc spoglądam na Beaka - Gotowy? - spytałem się Gryfa. Mam nadzieje, że będzie szczęśliwy u nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Pokiwał głową. Twi wyszła z samochodu. No to idziem. Tylko mieć nadzieję, że ktoś nie pierdolnie w ten samochód rakietą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc czekam aż nas wpuszczą do gabinetu. Potem wchodzimy do środka i witam się z urzędnikiem przyglądając się mu. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 No to popodpisywać papierki, bla bla bla, więc po godzinie macie już ładnie papierki popodpisywane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Po wyjściu z biura spoglądam na Twi i Beaka - Więc załawione... - powiedziałem i zwróciłem wzrok na Beaka - ... Więc, synu... co byś chciał teraz zrobić z takiej okazji? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 To poszliście na lody. Jest gorąco, to co się dziwisz. Wróciliście do domu około szóstej wieczorem. Bolt już zrobił smakowite spaghetti. MNIAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 W między czasie sprawdzam pocztę, czy Spike i Daisy odpisali. Spike dobrze gotuje, a dla Daisy coś się znajdzie... mieszkają niedaleko nas, więc będzie git. Sprawdzam ich odp i idę jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts