Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Odpisali, że spoko. Po chwili już jadłeś pyszne spaghetti by Bolt. Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Idę do Restaruaci i wystawiam tablice że znów otwieramy. Potem wysyłam SMS do Spika, że o 8 powinni już być pod moim domem, wtedy razem z nimi, ja Rarity i Lucy przejdziemy do Restauracji. Wysyłam im opis Personelu. Ja = Szef Kuchni Lucy = Kelnerka Rarity = Kelnerka Bolt = Kucharz Spike N\A (największe role na kucharza, albo szefa sali) Daisy = N\A (Ma do wyboru, Kelnerka, Sekretarka, albo dbać o spis towarów w magazynie) Ghost = Kasier Capo = Szef sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Gdy wróciłeś, była już dwudziesta. Ziew... Spać ci się chce... Dzisiaj śpisz z Luną i Lucy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc informuje je, że dzisiaj nie będzie konfy. Ale one mogą zrobić między sobą bo coś Lucy chciała przetestować. Obejmuje klacze i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Rano obudziłeś się z Deli na tobie. Z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Zabieg Crystalian zadziałał. Jest dopiero 5 rano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Więc wstaję delikatnie i się szykuje do pracy, apotem czekam, aż reszta pracowników wstanie. Na kolacji informowałem Bolta,Lucy i Rarity. i przedzwoniłem następnie do Capo i Ghosta, który się już lepiej rzekomo czuje. Szkoda, że nie będzie Cloudi, Visa i Gildy... ale oni już nie są pod moją komendą... i nie mają tu prawa pracować... co rzekomo lubili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Będziesz mógł się pochwalić Capo, że znasz upodobania Rarci w TYCH sprawach. W końcu wszyscy wstali i zaczęli sobie robić śniadanie. Ghost się już lepiej czuje. Już nie kicha co chwilę i nie jojczy, że mu za gorąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Więc czekam aż skończymy jeść, i Razem z Boltem, Lucy i Rarity, a po chwili także ze Spikiem i Daisy idziemy do Restauracji. Po drodze pytam się smoka i klaczy jakie chcą posady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Klacz wybrała kelnerkę, a Spike będzie gotował. Już reszta też jest. Capo będzie miał rozjebany mózg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Więc idę i proszę Capo i Rarity na rozmowę. Znając życie, Rarity będzie celem zalotów Capo, a jak wejdziemy do środka, to ona pewnie ujawni, że my razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Przyszli. Rarity udawała, że ignoruje Capo, który robił do niej maślane oczy. Ech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Dobrze. Rarity... Dostawałem na ciebie ostatnio pochwały przed zamknięciem. Była według opinii klientów była najlepsza... Więc będzie premia 500 bitów jednorazowo. Capo... U ciebie przeciwieństwo. Dostaje same skargi, że nie robisz nic poza wykrywaniem klientek... I niekiedy kelnerek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Zarumienił się. Wlepił wzrok w ziemię i lekko zbliżył się do Rarci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Westchnąłem. Kiwam głową na Rarity by powiedziała mu o nas. "Jak się dowie... To da ci spokój" wysłałem do niej info.Westchnąłem. Kiwam głową na Rarity by powiedziała mu o nas. "Jak się dowie... To da ci spokój" wysłałem do niej info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Właśnie, Capo... Chciałabym ci coś... Emmm... - zaczęła. Podeszła do ciebie i wlepiła wzrok w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - To nie będzie dla ciebie miłe. Pamiętasz ten Incydent z Rarity? Zaszła i chcąc nie chcąc... Jest moją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Drzwi trzasnęły za wychodzącym Capo. Chyba nie przyjął tego dobrze... Rarcia się nie odezwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Westchnąłem... Chyba straciłem kumpla. - Kiedyś i tak by się dowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Kiwnęła głową. Usłyszałeś jeszcze przytłumione trzaśnięcie drzwi do restauracji. Ojojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Wychodzę zanim. Doganiam go jednak w jego domu. Staje przed nim. - Ty nie wiesz nawet jakie masz szczęście.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Ni ma. Nie ma go ani w domu, ani w drodze, nigdzie. Może wpadł do cukierni po czekoladę na nerwy, albo po prostu gadam bez sensu, bo Capo i czekolada na nerwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Staram się do niego teleportować, albo jego do mnie... Mam rozwiązanie, które uszczęśliwi nas obu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Blok. Capo zupełnie zablokował dostęp do siebie. Chyba na serio go załamałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Tempie się koło jego pozycji, idę i proponuje... Zamianę ról. Pięć dni będę Capo... A on pięć dni mną. Zobaczy, że dużo żon to wcale nie cudny sen. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Eeee... Znalazłeś go przy jakimś stawie na skraju Everfree. Trzymał łeb w wodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts