KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Wynurzam go i mowie mu pomysł... Siłą wyjmuje bo się nie podniesie dobro Wilnie. - Słuchaj. Chciałbyś pozbyć z luna, Lucy, Twi i Rarity? Może się zamienimy na 5 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Pięć dni a całe życie? - mruknął, ale poniósł ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Ja bym się cieszył nawet godzinę jeśli chodziło by o Mily... Masz szansę na pobycie z Rarity, nad zajebistym domem, z bogatymi posiłkami i innymi atrakcjami... Słyszałem jak Cloudi gotuje. To co ty na to. "Najlepsze Dupy" na pięć pełnych dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Wlepił wzrok w wodę, jakby zamierzał znowu podjąć Próbę Topielca. Chyba próbuje myśleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Dowiesz się co lubi Rarity... A TO z nią na 100% cię wymęczy. Będziesz miał cztery piękne klacze a wierz mi... Ja bym brał. Więc jak... Mów teraz bo trzeba wracać do restauracji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Wiesz... Zastanowię się... Jurto po południu ci powiem - powiedział. Jeszcze nie jest pewny, ale więcej głosów w jego minimózgu jest raczej na tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Uśmiecham się... - Tylko nie mów Cloudi... My zamienimy się muzgami, więc ja ty i Lucy będziemy wiedzieć. Ona wie co robię i na odwrót. Wracamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Dobra... - poddał się i poczłapał w stronę restauracji. Ech... Ten histeryk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Więc idę do restauracji i czekam do wieczora. Mowie innym żeby poszli jak się skończy zmiana. Lucy mowie, że przez 5 dni wiadomo czego nie będzie bo wie czemu. Potem podchodzę do Capo i jak się zgodzi... To zamieniany się ciałami. Niech Lucy powie reszcie klaczy że z wiadomo czego nici. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Poprosił czas do jutrzejszego popołudnia. Jeszcze się nie zdecydował. Klacze wydały wydały w twoim mózgu zbiorowe: Łeeeeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) Przepraszam je... Jakość się na siłach nie czuje. Ale dzisiaj jeszcze będzie. Więc wracam do domu. Po powrocie informuje klacze powód odmowy konfy. Mam nadzieje, że Cloudi dychnie, a Capo zobaczy, że nie mam czasu na TO... Na jawie. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Przyjęły to. Deli już jest w pełni zdrowa. Może gdzieś pójdziecie razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Proponuje kino na spektakl który wszystkim się spodoba. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze... I Capo nie wywinie niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Poszliście na jakąś bajkę. Po filmie uśmiechnięci wracaliście do domu. Jest już dosyć późno... Deli nawet ziewa... Czas zjeść i spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Wracamy do domu. We śnie jest teraz kolej na Lucy i Lunę. Więc po przygotowaniu się do snu... Klasę się z nimi spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Obie ułożyły się obok ciebie i wtuliły się w ciebie. Konfa zaraz zostanie utworzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Więc kiedy do niej to podchodzę do Lucy i zaczynam ją namiętnie całować. Do Luny daje macki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Luna zabawia się mackami, a Lucy odwzajemnia pocałunki i tuli cię. Sweet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Zaczynam masować jej wejśćie całując ją namiętnie w usta. Cholera... Mam chyba szczęście. Każdy mój przodek marzył o pięknych żonach, domów i dzieciach. Ja to mam... Ale wyjątkowo dopasowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Zamruczała z uśmiechem. Odwzajemniła pocałunek. Szkoda, że robicie to tylko na konfach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Tu jak co nie ma problemu z możliwością ciąży. Za dużo dzieci już mam. Po chwili mpke skrzydła zaczną masować jej skrzydło i miejsce za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Zamruczała i wtuliła się w ciebie. Przez następnie pięć dni pewno nie będzie konfy... Ach ten Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ale on też nie będzie w niej uczestniczył. Więc się nie boje. Przed zamianą będzie trzeba powiadomić matkę... By nie wpadła do wnuków i "Kochaniutko, słodkiego i ślicznusiego Alusia". Lucy do dziś się śmieje z tego. Po chwili wchodzę w Lucy powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Lucy jęknęła cicho i przymknęła oczy z uśmiechem. Ona woli łagodny. Twi chyba też. Lucy i Luna wolą ostry. No to już znasz ulubione rodzaje TEGO klaczy. A Capo nie. Ciekawe, jak zareaguje, że nie zdobędzie tego, po co się z tobą na ciała zamienił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 A co wyjście myśleli? Że pozwolenie mu robić TO z moimi kłączami? Widać, że macie niezłą wyobraźnię. Powoli poruszam członkiem nie przerywając pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts