Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Może byśmy poszukali w podziemiach... - zaproponowała cicho Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Dobry pomysł. Idziemy tam - powiedziałem po czym ruszyłem do podziemi zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Tam był prawdziwy labirynt korytarzy, nie wiadomo jak tu chodzić bez zgubienia się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - To istny labirynt. Bez mapy, zabłądzimy tutaj - zacząłem myśleć jak z tego wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Czas leciał. W pewnym momencie Rarity zabłysły oczy. Zamknęła je, skupiła się, a delikatna smuga z jej rogu zaczęła się ciągnąć między ścianami. Jednak gdyby przerwała zaklęcie, zniknęłaby. Nie wiedziałeś skąd, ale to wiedziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Dobry pomysł. Idziemy po śladach - ruszyłem po śladach, i oby to był dobry trop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Smuga zaprowadziła was pod ogromne, pancerne drzwi. Zamknięte na kilkanaście zamków, do których wystarczyło mieć jeden klucz. Jeden jedyny klucz o kształcie koła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - To było do przewidzenia. Trzeba poszukać klucza, tylko ogdzie on może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Skoro siostra Chrysalis była dla niej tak ważna... Najpewniej Królowa ma go przy sobie - powiedziała Laura, oglądając zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Jeśli to prawda, to jesteśmy udupieni. No chyba że zwiniemy jej podczas snu, ale to będzie kurewsko trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Może przeszukamy jej komnatę? - zaproponowała Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Wyśmienity pomysł. Tylko... gdzie ona jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Z pewnością tam, gdzie jest najwięcej strażników - podsumowała Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 - Dobra, jak znajdziemy to ja odwrócę uwagę strażników a wy poszukacie tego klucza. Pasuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 - Dobra - powiedzieli jednocześnie, po czym zaczęli wracać po smudze światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 No to szykuje się na odwrócenie uwagi tych dziurawych dziwadeł. Najprawdopodobniej zginę, i chuj z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Po kilku minutach znaleźliście komnatę Chrysalis otoczoną przez cały oddział Podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 - Dobra, sporo ich jest. Ale chyba dam radę ich odciągnąć - powiedziałem a później cicho mówię - Allahu dopomóż mi w tej godzinie - następnie kiedy moi towarzyszę będą gotowi to wychodzę na przeciw podmieńców i mówię. - Dobry, jestem reporterem i chciałbym zamienić z państwem wywiad. Poza tym, mam dla was parę propozycji które zainteresują was w dziedzinie prowadzenia domu. Jako reprezentant mojej gazety "Najwspanialsze Istoty świata". To, kto chętny do wywiadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Strażnicy syknęli na ciebie ze ze złością i powoli zaczęły się do ciebie zbliżać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 - Dobra... wystarczyło powiedzieć nie - no to jak mówił mój przyjaciel. SPIERDALAM!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Po chwili Podmieńce ruszyły za tobą. Zgubiłeś ich dopiero po półgodzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dobra... więc jestem sam w tym chujowym loszku. Idę szukać kogoś z moich. Mam nadzieje że nic im się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Komnata Chrys była strasznie daleko. Resztę grupy znalazłeś obok niej, jak ruszali w stronę wejścia do podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Podchodzę do nich. - Wróg odciągnięty. Macie klucz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 - Przeszukaliśmy całą sypialnię. Znaleźliśmy. - Rarity uniosła w górę medalion ze zdjęciem jakiegoś małego Podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts