Nightmare Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 - To nie jest do końca legenda. Kiedyś słyszałam od Twilight, że Celestia mówiła jej o swojej starszej kuzynce, Papillon - powiedziała cicho Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 - To musimy zdecydować. Ten kryształ pokazał mi obraz torturowanej Twi, musimy jej pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 - Więc musimy wybrać... Twilight, czy Equestria - podsumowała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 - Ratowanie kraju czy ratowanie Twilight... Uratujemy kraj i zostaniemy okrzyknięci bohaterami, ale stracimy przy tym przyjaciółkę. Ale jak uratujemy Twilight, to Equestria pójdzie się jebać pod rządami Chrysalis. Cholerne wybory... - siadam na zadzie. Jak strace Twilight to powtórzy się historia z Mekki, a tego moje serce nie zniesie. Lub uratujemy Twilight, i będziemy żyli długo i szczęśliwie... pod rządami Chrysalis które będą porównywalne do rządu Amerykańskiego, czyli chujowe. Serce podpowiada bym poszedł do Twi, a rozum uwolnić Papillon. Musze wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Jedno przykuło twoją uwagę. Na krysztale powstało drobne pęknięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Podchodzę do kryształu i przyglądam się pęknięciu. - Pęknięcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Tego tutaj nie było, kiedy weszliśmy... - szepnęła Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Wiem - Co mogło spowodować pęknięcie? Jeśli uda nam się teraz uwolnić Papillon to istnieje szansa uratowania i Twilight. Chyba że... to miejsce chyba ostatnio dotknąłem kiedy dostałem tą wizję. Więc jeśli dotknięcie kopyta i dostanie wizji powoduje pęknięcie, to może... uda nam się ją uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Żadnych wizji już nie było, nawet jeśli dotykałeś kopytem nie wiem ile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Żadnych - powiedziała Shy cicho. - Niestety... - westchnęła Dash, a Laura zaprzeczyła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Kurwa - uderzam z całej siły kopytem w pęknięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Pęknięcie zareagowało jak beton na piórko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Nie mam już żadnych pomysłów - spadam na zadzie i czuje jak mi łzy do oczu napływają. Zawiodłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Kiedy popłynęły pierwsze łzy, pęknięcie zaczęło powoli się powiększać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zaczynam coraz mocniej płakać. Wy se kurwa jaja robicie? Rozbeczeć się przy krysztale? To wyjaśnia czemu Chrysalis nie mogła jej uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Pęknięcie przestało się powiększać i zostało na wielkości głowy kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Sprawdzam stabilność tego pęknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dalej reakcja betonu na piórko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Ten kryształ reaguje na uczucia. Kiedy płakałem to pęknięcie się powiększało. Fascynujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Tylko, czemu przestał pękać? - zapytała Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Wiem że to głupie, ale jeśli wszyscy zapłaczemy to może ten kryształ pęknie i uwolni Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Raczej nie... Coś mi mówi, że tu chodzi o coś zupełnie innego... - mruknęła Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Co masz na myśli? - spytałem się z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 - Przyznaj się, że kiedy płakałeś i szczelina się powiększała, myślałeś o Twilight - powiedziała Dash, domyślając się o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts