KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Więc... co będziemy robić w Changei? Jeśli mogę się spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Musimy się znowu dostać do kryształu Papillon, a następnie użyjemy tam Elementów Harmonii. To powinno zadziałać - powiedziała alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Mam nadzieje. Nie chce dużego przelewu krwi by się tam dostać - powiedziałem po czym zamyśliłem się. Jeśli znów będzie od chuja straży, to tym razem ja ich odciągam. Powierniczki są potrzebne do Elementów, więc teraz moja kolej na ściągniecie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Póki mamy czas, lepiej starajmy się odstresować. Wtedy będziemy bardziej skupieni - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Ja się nie stresuje. Swoje emocje trzymam na wodzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Może ty tak, ale inni raczej nie bardz - powiedziała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Jak co to Ghost pomoże im się wyluzować. On w Armii nie miał sobie równego w tej dziedzinie. Więc dlatego wojsko zbyt nas nie lubiło, Capo robił swoje, Ghost się luzował, a ja siedziałem nad książkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wszyscy rozeszli się do różnych przedziałów, aby odpocząć. W tym zostałeś tylko ty i Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jesteśmy sami. Spoglądam na Twilight z uśmiechem. Już dawno nie byłem tak szczęśliwy, ale wciąż nie zapomniałem o rzeczach też ważnych. Załatwienie Chrysalis, niekoniecznie po dobroci. Znalezienie swojemu ludowi Azyl w tym świecie byśmy mogli zbudować prosperujące państwo, byśmy nie musieli chować się po tunelach, jak jakieś szkodniki. Choć mam złe przeczucia co do tego, jeśli ludzie tutaj zbudują państwo to kuce będą się czuły nie swojo, nawet jeśli ci walczyli po ich stronie. Albo Celestia może ich sponyfikowac już w trakcie przechodzenia, co było by dla nich ciosem prosto w serce. Każdy z PRL, zemną włącznie, kocha swój naród i jest gotowy go bronić, ale dzisiejszy Iran, jest pod kontrolą USA więc dlatego chowamy się po tunelach, by przeżyć. Po wszystkim będę musiał zamienić słówko z Celestią na temat moich ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Twi nic nie wiedziała o twoich rozmyślaniach, tylko mocno cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 A jeśli Celestia się nie zgodzi... to pieprzyć ją. Poświęcę nawet życie by sprowadzić tutaj swój lud, nawet jeśli miał by od razu rozpętać konflikt z Equestrią. Dla mojego ludu poświęcę nawet życie by zapewnić im bezpieczeństwo, z dala od krajów które są podległe USA i jego samemu. Kto wie, jak mi się uda, to może znajdę jakiś opuszczony archipelag gdzie stworzymy państwo ludzi, gdzie będą rodzić się przyszłe pokolenia Irańczyków, i wciąż będziemy pamiętać o ludziach z PRL który zginęli za państwo które nie jest nikomu podległe. Za państwo które rządzi tylko Irańczyk. Za Państwo o nazwie Nowy Iran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - O czym tak myślisz? - zapytała Twilight z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - O paru sprawach związanymi z moim ludem. Od kiedy jestem z tobą, mniej się nimi przejmuje, ale wciąż chce by zaznali spokoju i nie musieliby więcej walczyć w tamtym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - Nie będą musieli. Coś wymyślimy. Na pewno - powiedziała klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Przytuliłem się do niej. Ciesze się że ona też chce dobrze dla mojego ludu. Na lepszą dziewczynę nie mogłem trafić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Tak siedzieliście przytuleni, a jedynym dźwiękiem, jaki słyszeliście był odgłos pociągu jadącego po szynach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Nie pozostaje mi nic innego jak czekać aż dojedziemy na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Dosyć szybko stałeś się senny. Na zewnątrz zajaśniał księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Zmrużam lekko oczy i zaczynam ziewać. Powoli zamykam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Kiedy otworzyłeś oczy, był ranek. Staliście na stacji opatrzonej tabliczką "Królestwo Gryfów". Twilight spała obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Całuje ją na dzień dobry i pobudkę. - Kochanie, jest ranek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Twilight ziewnęła i wstała. - Dzień dobry - powiedziała, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Odwzajemniam pocałunek. - dzień dobry. Jesteśmy w królestwie gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 - To idziemy - powiedziała Twi, otwierając drzwi przedziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Posłusznie za nią idę, gdzie by nie poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts