Nightmare Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Odpowiedziało ci chrapanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Znów się kładę i staram się zasnąć, bo nie wiem co robić przez ten czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Przez okno zobaczyłeś klacz, która was wieczorem ugościła w swoim domu. Przez jej grzbiet został przewieszony pas z dwoma koszami. Leciała na pole z błękitnymi kwiatkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Obserwuje jej pracę, i staram się rozpoznać te kwiaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Pierwszy raz widziałeś te kwiaty, ale klacz ścinała je mniej więcej w połowie łodygi z wysokich krzewów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Obserwuję jej pracę uważnie i staram się by mnie nie zobaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Klacz spokojnie zbierała kwiaty do koszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Sprawdzam która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Za półtorej dziesiąta... Jak się ten czas wlecze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Kurwa gorzej niż w poczekalni do logopedy kiedy miałem dziesięć lat. Tak, miałem wadę wymowy że zamiast kałach mówiłem kuchał. Dziś też mi się niekiedy tak zdarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Usłyszałeś dzwonek do drzwi, a klacz niemal natychmiast przerwała zbieranie i podleciała do drzwi od zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Spoglądam na drzwi i sprawdzam kto to taki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 (siedzisz w salonie i chcesz sprawdzić drzwi wejściowe? :/ ) Po chwili klacz wróciła do zbierania kwiatów na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Wychodzę na zewnątrz i jak będę niedaleko jej to powiem. - Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 - Cześć - powiedziała, nie przerywając zbierania kwiatków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 - Pomóc ci w zbiorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 - Raczej nie. Trzeba spędzić kilka lat na szkoleniu, zanim ktokolwiek da ci się opiekować jednym krzaczkiem - powiedziała z powagą w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 - Aha. Jest chociaż coś na co mógłbym się przydać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 - Na razie nie potrzebuję pomocy - nie przerwała zbierania kwiatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) - Dobrze. Jak byś czegoś potrzebowała, to jestem w domu - i idę do środka. Edytowano Październik 2, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 W środku dowiedziałeś się, że Laura, Rarity i Twi już się obudziły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Podchodzę do nich. - Dzień dobry, jak się spało? - powiedziałem i podszedłem do Twi by pocałować ją na dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 - Krótko, ale dobrze - szepnęła, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Uśmiecham się do niej. Powinniśmy jeszcze uzupełnić zapasy i wyruszeniem do stolicy możemy się zająć do czterech godzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Do domu weszła klacz. Kosze na jej bokach zniknęły, najwyraźniej gdzieś odłożone, a sam Podmieniec zaczął przygotowywać śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts