KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Sprawdzam w jakim stanie są Twilight i Capo... choć wiem że ten drugi sobie po części zasłużył, ale trzeba teraz pomagać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Capo krwawił i tak jak wszyscy w ciężarówce potrzebował przynajmniej bandaża. Twi jęknęła, podniosła kopytko i potarła nim twarz, czym rozmazała krew na pyszczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 - Jak się czujesz kochanie? - spytałem się jej starając się znaleźć coś co zatamuje krwawienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Twi ponownie jęknęła, nim otworzyła oczy. - W... Porządku... - powiedziała, mimo, że wygląd mówił co innego. Oprócz kucyków w ciężarówce nie było niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Sprawdzam w jakim stanie jest mój bandaż na mojej ranie... jeśli dobry to ściągam bandaż i nim opatruje Twilight, jeśli nie to nie mam innego wyboru niż liczyć na cud. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Niestety. Jednak po kilku minutach jazdy poczułeś coś, jakby magiczną falę przechodzącą przez twoje ciało. I ponownie zarzuciło wami, przez co ponownie zmieniliście się w jęczącą kupkę kucyków na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Kurwa... po czym oni jadą? Staram się pomóc wstać Twilight i zaczynam się zastanawiać co to za jedni. Jeśli to ci co myśle... mamy ostro przejebane, nawet bardziej niż u USA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Twilight była za słaba by wstać. Każda próba kończyła się upadkiem. Po chwili zaczęła ciężarówka jeździć po kocich łbach. Nie trzeba wyjaśniać co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Kurwa... jaki inteligent buduje drogi z kocich łbów... i gdzie nas wiozą do kurwy nędzy? Obóz koncentracyjny? Uzbrojenie przypomina mi oddział F.E.A.R, ale to nie mogą być oni, ja to kurwa wiem. Zostali dawno temu rozwiązani po jakimś incydencie z jakąś Almą czy coś. Ale... ILE JESZCZE BĘDZIE TYCH ZASRANYCH ŁBÓW!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 (grałeś w FEAR? ) Po paru minutach ciężarówka się zatrzymała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 ( w Jedynkę i Dwójkę) No kurwa nareszcie. Ciekawe co chcą z nami zrobić. Znając agresorów, to samców rozstrzelają, albo dają do sekcji zwłok, a klacze na farmę by je te bezmózgie istoty zapłodniły by je by stworzyć nową rasę dla zabawy dla dzieci i do działań wojennych. I chce bym się mylił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 (ja trójkę dostanę na gwiazdkę ) Drzwi się otworzyły, a podłoże pod wami się przechyliło, wysypując was na zewnątrz. Byliście w jednym, wielkim, metalowym pomieszczeniu z ziemię porośniętą trawą zamiast podłoża i sztucznym jeziorku niedaleko. Ktoś z ciężarówki rzucił jeszcze apteczką i zanim się zorientowałeś, wyjechał, a metalowa brama zamknęła się za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (Gratuluje. Ja dostanę Xbox live Gold pod choinkę) Więc wstaję i biorę apteczkę i zaczynam opatrywać kogo się da od Twilight i przyjaciół zaczynając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (ja tam nie lubię konsol. zastanawiam się, co dać dla brata. Mam już BF 3 i BF 4. Doradzisz?) Starczyło tylko na Twilight, Ghosta, Capo, Flutter, Dash i jeszcze jakieś dwa kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) ( Może Call of Duty Ghosts? ) smutny odkładam gdzieś pustą apteczkę i siadam w kącie. Na sto procent to F.E.A.R, mamy przesrane na całej lini. Skoro USA przysłało ich tutaj to znaczy że ostro się wkurwili. Edytowano Grudzień 12, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (zapytam go, czy chce ) Nagle coś wynurzyło się z głośnym pluskiem z wody i zaczęło kaszleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Spoglądam na to... ciekawe kto się kurwa w naszym jedynym źródłem do picia. Kurwa, ja chyba podziękuje z tą wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Z wody wyszła różowa klacz o fioletowej grzywie. Wzięła powietrze i zanurkowała ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 ( I jak? ) Zaczynam obserwować wszystkich, co robią, w jakim są stanie itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (jeszcze nie zapytałam, bo się od BF 3 nie odrywa) Reszta nie zwracała na to uwagi. Parę kucyków się ocknęło, ale niewiele. Wiedziałeś na pewno, że różowego kucyka w waszej grupie na początku nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 ( Aha... ) Zaczyna mnie to interesować. Podchodzę do jeziorka i czekam aż klacz się wynurzy i wtedy mówię. - Ej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Klacz odkaszlnęła wodę i spojrzała na ciebie szarymi oczami. - No co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 - Nie widziałem cię w transporcie. Jak długo tu jesteś? - spytałem się siadając przy brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 - Sorry, nie mam kalendarza, nie mogę ci odpowiedzieć - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 - Aha. Jestem Allan, a ty jak się nazywasz?- spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts