Nightmare Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 - Mary - rzuciła i odgrzebała trochę trawy. Ukryty był tam nóż. Wzięła wdech, złapała nóż i zanurkowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Patrze na to... przemyciła se nuż. Nieźle muszę przyznać, że udało się jej przemycić broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Po minucie wynurzyła się by wziąć powietrze. - Ty tu tak będziesz stał? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 - Nie... na chwilkę se tu przyszłem - powiedziałem i wstaję i dę sprawdzić co u twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Twilight zdążyła zasnąć. Bandaże nie spadły i wyglądało na to, że wszystko goi się prawidłowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 W sumie, mi też przyda się trochę odpoczynku... kładę się koło niej i staram się zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ciężko było. Może i byłeś żołnierzem, ale w tej chwili obrazy wszystkich martwych kucyków, które dotąd zobaczyłeś, latały ci po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Po ciężkim śnie wstaję i idę do jeziorka by se umyć twarz... cholera, moje szkolenie zaczyna zawodzić, tyle trupów widziałem że nie da się być obojętnym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Kilka kucyków oprzytomniało i zaczęło myć rany w jeziorku. Mimo tego faktu, woda nie była brudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 I całe kurwa szczęście. Nie mam zamiaru się myć w brudnej wodzie, nie jestem kurwa Capo który jest takim egoistą i łaknącym kasy dupkiem że wydał mój związek z Twilight na patelnie prasy Equestri. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Mary wypłynęła na powierzchnię, odłożyła nóż i wzięła śrubokręt. Ponownie zanurkowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 ... krata odpływowa, no kurwa jasne. Ona robi byśmy mogli uciec, albo ona. Wstaję i przechadzam się sprawdzając jak to wszyscy znoszą, bo ja... całkiem spokojny jestem. Nie licząc tego że kurwa F.E.A.R mogło nas porwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nieprzytomni znoszą to nieprzytomnie, a przytomni zaczynają wariować. Dash oczywiście, wali kopytami w ścianę. Reszta kładzie się bez celu na trawę i zaczyna się tarzać, mimo ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Sprawdzę co u Ghosta i Fluttershy... ciekawe jak on to znosi, wiem że Shy będzie się bała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zdążyłeś do nich dotrzeć, akurat, kiedy Ghost powoli wstawał. - Co, gdzie, jak... - wyjąkał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) - Nie wiem, W więzieniu ludzi, atak na Ponyville i porwanie kilkunaście kucyków w tym Ciebie, mnie, Fluttershy, Twilight i Rainbow która jebie w betonową ścianę. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Ghost próbował zerwać się na równe nogi, ale po chwili złapał się za obandażowany łeb. - Kurde... Ostatnie, co pamiętam, to to, że leżałem z Shy na kanapie, po czym się na nas sufit zawalił - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 - żal mi cię. Mnie postrzelono kilka razy, a Twi ogłuszył wybuch. Nie wiem co chcą z nami zrobić ale to na sto porcent nie będzie nic przyjemnego. Też to zauważyłeś że jesst więcej ogierów niż klaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 - No wiesz, nasz dom jest dalej od Ponyville, to nie mieliśmy bladego pojęcia o napadzie - powiedział, urażony. W tym momencie otworzyły się małe okienka pod sufitem. Kilka strzałów i liczebność ogierów została zmniejszona do liczby klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Odskakuje... - Kurwa! Czuje się jak Żyd w Aushwidz, w każdej chwili można dostać kulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 - Jeśli ci to nie przeszkadza, to pójdę umyć Fluttershy - powiedział, podniósł się i powoli uniósł nieprzytomną pegazicę. Ciężko było mu iść na dwóch kopytach, ale jakoś doczłapał się do jeziorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Wracam do Twilight i siadam koło niej. Ciekawe co nas czeka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Gdy się obudziłeś, zauważyłeś, że ciała zabitych ogierów znikły, a dach został zastąpiony przez szklaną powłokę. Księżyc, wielki i w pełni dawał trochę basku do waszego więzienia. Twi tuliła cię przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Odwzajemniam delikatnie by się nie przebudziła. Pewnie szklany dach był zakryty wcześniej, to by wyjaśniało czemu nie obudziły nas chałasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Jeszcze jedną nowość zauważyłeś. Dwa kosze jabłek i trzy apteczki leżały na stoliku ustawionym za brzegu jeziorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts