Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Jeden podleciał do szafki i podał ci kartę pacjenta, otwartą na najnowszym wpisie sprzed kilku minut. "Pacjent wykazuje objawy załamania nerwowego. Dziś po podaniu obiadu wziął plastikowy widelec i wbił go sobie w klatkę piersiową. Gdyby zrobił to odrobinę bardziej w lewo, w serce, zginąłby na miejscu. Ciężko jest ratować życie komuś, kto nie chce być uratowany. Na szczęście widelec był mały, więc ledwo przebił skórę. W takim stanie, krwawiącego znalazła go pielęgniarka." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Gdzie jest teraz? - spytałem się. Mam nadzieje że nic mu się nie stało... jak zginie, będę się obwiniał o to do końca życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Motyle skończyły tymczasem zmieniać pościel i wśród iskier został na nią teleportowany śpiący Capo. Przybyło mu bandaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Siadam na krześle i siedzę przy nim przez jakiś czas... ja nie mogę jak on może sobie to robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po pięciu minutach od strony Capo nadleciały ciche, prawie niezrozumiałe przekleństwa, pewnie skierowane do lekarzy. Był odwrócony do ciebie tyłem, więc nie mógł wiedzieć, że z nim jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Capo... - powiedziałem do niego zaciekawiony czy mnie słyszy i czy mnie może zignoruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Co? - powiedział, półwarknięciem, pół szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Jeśli chcesz kogoś winić za to wszystko... to wiń mnie. Tylko i wyłącznie mnie - powiedziałem mu spuszczając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - To ja zapomniałem, po której stronie serce leży - burknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nie o to chodzi... całość to moja wina. Także to że ty chcesz popełnić samobójstwo to moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Ale to, że mi się nie udaje, to moja - burknął jeszcze i przykrył się kołdrą pod szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Zrozum, Ghost ostatnio ma trudne dni. Okresu dostał, i wkurza się za byle co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Capo fuknął coś niezrozumiałego i przykrył głowę. - Miałeś przynieść nóż - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Noża nie przyniosę... ale i tak bym ci go nie dal. Samobójstwo to naprawdę fatalny pomysł. Pamiętasz jak ja straciłem Milly? Pamiętasz że też chciałem się zabić, ale ty mnie od tego odwiodłeś... gdyby nie ty, nie było by mnie dzisiaj tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Mhm - mruknął ponuro. - Taa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - "Samobójcy to mięczaki, którzy boją się żyć dalej bo zrobili mały błąd" To są twoje słowa które sprawiły że odrzuciłem samobójstwo. Tymi słowami sprawiłeś że dzisiaj jestem z wami. Dzięki tobie żyje i mam teraz Twilight i za kilka miesięcy dziecko... - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Gratulacje - powiedział Capo, już bardziej normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - To wszystko twoja zasługa. Nie myśli się o porażkach, zostawia się je w tyle, nie ważne jak są poważne, myśli się o zwycięstwach. Porzuć to co się stało i myśl o tym co się stanie. Masz jeszcze sporo życia przed sobą i gdzieś tam na świecie czeka na ciebie Piękna Nimfomanka która chce spędzić z tobą cale życie - powiedziałem. Capo kiedyś powiedział, że jeśli miałby kiedykolwiek się ożenić to z piękną nimfomanką... wciąż to pamiętam... a było to pięć lat temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Capo nie odpowiedział. Położył się na plecy i wgapił w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Więc jak? Będziesz szukać dalej swojej pięknej nimfomanki? Wiesz że ona właśnie na ciebie czeka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Przestań już - powiedział. Spojrzał na ciebie z miną "Zaczynasz przynudzać". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wrócił. - Przestane jak obiecasz że porzucisz chęci samobójcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nie obiecam - powiedział. - Ale jak na razie... Może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Uśmiecham się. Możliwe że go uratowalem od popełnienia naprawdę głupiej rzeczy... - Capo... lubisz Rainbow? Nie oceniaj mnie, takie tylko pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Mam lubić kogoś, kto codziennie daje mi z liścia? - powiedział. Tym razem ze skwaszoną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts