Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Na pewno - powiedziała i dała ci jeszcze jednego całusa. (dzięki i zapraszamy do dalszego czytania, przynajmniej ja ^^ ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Uśmiecham się do niej i wstaję z łóżka. - Szybko wracaj do zdrowia... przyjdę jutro koło 17.00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dobrze - powiedziała i się położyła. Patrzyła na ciebie z uśmiechem i miłością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odwzajemniam tym samym tylko że na dowidzenia posyłam jej buziaka. Wychodzę z pomieszczenia i zamykam drzwi. Następnie patrze się na Ghosta jeśli tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Ghost się uśmiechnął i ruszył w stronę wyjścia ze szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Idę za nim wyraźnie wkurzony na niego że przerwał moje odwiedziny u Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pegaz spojrzał na ciebie. - No co? Gapisz się na mnie, jak dzieciak, gdy mu się lizaka zabierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - O nic mi nie chodzi... prócz sprawy że kilkanaście minut zajęło mi przekonywanie Capo by się nie zabijał... robił to głównie z powodu twoich słów i prawie mu się to udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 I po Ghost'cie. Najzwyczajniej w świecie odleciał w stronę zamku. Tymczasem zaczął padać śnieg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Kręce głową i następnie idę do swojego pokoju... od tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 W pokoju już się paliło. Znaczy na ognisku w kominku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Sprawdzam czy jest tu jakaś książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Niestety, wszystkie były zapisane w jakimś dziwnym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Sprawdzam która godzina. Bo chyba się dziś położę wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Siedemnasta trzydzieści. Równiutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Znajduje sobie jakieś zajęcie do 20... choćby pomaganie sprzątania jakiejś sali, cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wszystkim już zajęły się motyle. Nie było nic do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Idę do biblioteki i szukam książki w normalnym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Niestety. Wszystko było najwidoczniej w tutejszym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Kurwa... japierdole... zdrawajo jego mać... idę szukać kogoś z kim mogę pogadać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wszyscy już poszli spać. W holu została ustawiona gigantyczna choinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 O... święta... no nic, to chyba ja tez już pójdę spać... mam nadzieje że będę miał miłą noc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wow, święto... Nie miałeś koszmaru. Obudziłeś się o ósmej rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wstaję z łóżka rozciągając się i podchodzę do lustra sprawdzając jak wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Mocno poczochrany, do tego brudny - taki właśnie jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts