Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 W końcu rodzice nie wytrzymali i zabrali bachory z parku. Znowu nastała cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Siedzę sobie godzinkę. Po czym wstaję i sprawdzam gdzieś, która jest godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Dokładnie dwunasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Idę w odwiedziny do Capo, może humor mu się polepszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Capo sobie chrapał w najlepsze z resztkami świątecznego ciastka na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Nieźle... skoro nie ma już karteczki o próbach samobójstwa to znaczy że mi się udało. Idę do recepcji spytać się kiedy przenoszą Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twi przenoszą dokładnie o północy, aby jej nie denerwować podróżą. Do tego na recepcji był już kucyk, a nie motyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Spytam się czy będę jak by co mógł towarzyszyć podczas podróży na wypadek gdyby się przebudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Podróż ma przebiec teleportacją. Na drodze stąd do Equestrii zostaną rozstawione Crystaliany, czyli mieszkańcy królestwa Papillon, którzy będą teleportować do siebie chorych. W ten sposób podróż przejdzie szybko i bezpiecznie. Więc raczej nie bardzo byłoby z pasażerami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dziękuje za informacje. Mogę do niej zajrzeć czy nie za bardzo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Oczywiście. Z powodu przenosin odwiedziny zostały przeniesione na rano, aby pacjenci mieli odpoczynek wieczorem - powiedziała klacz w różowy swetrze stojąca w recepcji. Też była Crystalianką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dziękuje... - powiedziałem po czym pukam do drzwi pokoju w którym leży Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odpowiedziało ciche "Proszę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Otwieram drzwi by pokazać że to ja. - Cześć - powiedziałem wchodząc do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Witaj, kochanie - powiedziała Twi, siadając na łóżku. Najwyraźniej do tej pory spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Zamykam drzwi, podchodzę do niej i ją całuje. - Rzekomo dzisiaj cię przenoszą, to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Raczej tak. Wrócili już lekarze do Ponyville, miasto powoli wraca do życia - powiedziała i otarła się o ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) Obejmuje ją. - To dobrze. Nic tylko czekać na powrót do domu... A jak tam rany? Goją się? Edytowano Grudzień 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Lekarze mówią, że powoli wszystko się goi - powiedziała spokojnie. Uśmiechnęła się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odwzajemniam tym samym, lecz po chwili delikatnie całuje jej usta. Po tej czynności mówię. - Twoi rodzice się odezwali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Tylko napisali, że mnie kochają i siedzą w szpitalu w Manehatten. Podkreślali, że nic poważnego - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - To się cieszę. Wiedzą coś jeszcze o mnie niż to co wyczytali z gazety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Uważają cię za gwałciciela i mordercę, ale ja i tak napisałam im, że cię kocham - powiedziała z lekkim rumieńcem Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) - Morderce? Prawda zabiłem już kiedyś, ale z przymuszonej woli by przeżyć. Co do Gwałciciela, nigdy nie zgwałciłem nikogo... świadomie. A brat? chyba ma nie lepsze zdanie. Edytowano Grudzień 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Wiem to, ale oni uważają, że i tak mam na ciebie uważać... - przewróciła oczami i cię przytuliła. - Shing Armor w ogóle nie ma dostępu do pergaminu bo stara się opanować straże w Equestrii i jakoś rozstawić je równomiernie po kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts