KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Aha. Czyli rodzice nie za specjalnie mnie polubili? No cóż, mam czas by przekonać ich co do siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Mamy dużo czasu - powiedziała Twilight. - Do Cadence się też z początku nie przekonywali, dopiero gdy usłyszeli, że to księżniczka i moja była opiekunka, wtedy zmienili zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Mi Amore Candaneza, nieco może mylić od Candace. Przekonają się do mnie, zobaczysz. Jak nie, to jak sama mówiłaś, miłości ci nie zabronią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Prawda - mruknęła i pocałowała cię. Zauważyłeś nad jej głową motylka trzymającego jemiołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Skoło jemioła to odwzajemniam pocałunek... i tak bym go odwzajemnił więc różnicy nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 I całus brutalnie przerwany przez zegar na zewnątrz, który wybił trzynastą. Twi aż podskoczyła na łóżku, ale po chwili się uspokoiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Też podskoczyłem. - Matko... zupełnie jak dzwonek na przerwę w mojej podstawówce - powiedziałem chwytając się za serce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twi zachichotała słysząc porównanie. Po chwili do sali wleciał mały motylek, który podał Twi kartkę. Alicorn ją przeczytała i mocno się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Co się stało - spytałem się jej... serio byle treść nie może zarumienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Podała ci karteczkę. "Droga Twilight. Na pewno przemyślałaś to dobrze, córeczko? Mamy cię tylko jedną i nie możemy pozwolić by byle jaki kuc nam cię zabrał. Przecież z pewnością jest wiele lepszych i milszych ogierów w Equestrii. I najlepiej zamykaj się w nocy na klucz. Jeszcze zgwałci i będziesz w ciąży! Pozdrowienia, Mama i Tata" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Eeee... Jak ja mam na to kurwa zareagować? Jebani prorocy... w połowie. - Jedno jest pewne, spóźnili się z tym ostrzeżeniem... jak my im to wytłumaczymy by mnie nie zabili za zrobienie ci dziecka... nieświadomie i niepoczytalnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Właśnie nie wiem - powiedziała cicho Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Miejmy nadzieje że znajdziemy odpowiednie wytłumaczenie zanim przyjadą w odwiedziny. Nie chce w oczach rodziców mojej dziewczyny, być znany jako "Allan Gwałciciel Johnson" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Twi tylko się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Jeszcze raz za to chce cię przeprosić... choć wiem że mi to wybaczyłaś, ale po prostu jakoś wciąż miałem poczucie winy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Ja ci nie wybaczam, ja ci za to dziękuję - powiedziała alicorn i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dziękuje za wy... zaraz, co pr... - nie zdążyłem dokończyć bo pocałowała mnie. Jak oderwie usta ode mnie to patrze na nią pytająco. Ja ją kurwa zgwałciłem i ona mi za to dziękuje?! GDZIE TU KURWA LOGIKA!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nie za to. Lekarze powiedzieli, że to musiało stać się wcześniej. Wcześniej niż to więzienie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Odetchnąłem z ulgą. Czyli... - Ile płód już istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Tak ze dwa-trzy tygodnie - powiedziała. Gwałt nastąpił dokładnie tydzień temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Nawet nie wiesz jak się ciesze że dziecko nie jest z gwałtu - powiedziałem i ją przytuliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Ona też cię przytuliła. Prawie wypadła z łóżka, ale nie przerwała przytulania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Asekuruje tak by nie wypadła, czyli siadam bliżej niej. - Aż muszę się spytać. jak cię tu karmią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 - Dobrze. Na śniadanie owsianka, na obiad sałatka. Na kolację kanapka z żonkilem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Patrze się niedowierzająco... - Czyli tylko na ziemi, w szpitalu karmią gorzej niż w więzieniu. Ale i tak jak wrócimy do Ponyville, będę ci coś gotował i przynosił - odpowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts