Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Lekarz kiwnął głową i was wpuścił. Gdy zamknął drzwi, Spike pokazał jego plecom język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Idę z Spikem do Twilight. Kiedy tam będę to wpierw Spika pierwszego puszczam by się przywitał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Twilight! - zawołał Spike na jej widok i wskoczył na łóżko. Od razu cię przytulili. - Ja się martwiłem, gdzie jesteś, bo nie przychodziłaś tak długo, a wcześniej ten ktoś rozwalił drzwi, dopiero teraz dowiedziałem się, że tu jesteś, ale nie chciał mnie nikt wpuścić, wtedy on przyszedł i mnie w puścili, jak się czujesz? - powiedział to wszystko w tempie odrzutowca, bo na jednym wydechu. - Dobrze, spike - uśmiechnęła się i go przytuliła, a następnie nachyliła się, by i ciebie przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Nie musiała długo czekać bym ją przytulił. Pocałowałem ją na dodatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Emmm... Słyszał? - zapytała cię i wskazała głową na Spike'a. - Ale co? - zapytał z kolei zdezorientowany smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Nie. wolałem byś sama mu powiedziała - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Twilight spojrzała na ciebie błagalnie i się zmieszała. - Eeee... Spike... Jest coś... Co musimy ci powiedzieć... - spojrzała na ciebie, szukając pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Ja i Twilight za niedługo się żenimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Bęc! Spike zemdlał i spadł z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Staram się go złapać i ułożyć na łóżku. Potem patrze się na Twilight. - Chyba nieźle to przyjął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Jak na niego, to się dziwię, że nie zaczął ziać ogniem ze zdenerwowania - powiedziała Twi, lekko się posuwając byś mógł usiąść, a także by Spike znowu nie spadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Siadam koło niej. - Lekarz mówił kiedy wychodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Powiedział jedynie, że będę tu siedzieć do porodu... Dla bezpieczeństwa - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - A ślub? Będziesz mogła na niego wyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - O to jeszcze nie pytałam... Może ty byś zapytał? - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze. Zaraz wrócę - powiedziałem i całując ją w policzek wychodzę i idę szukać lekarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Niedaleko zauważyłeś znajomą sylwetkę lekarza z królestwa Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Podchodzę do niego i się pytam. - Przepraszam. Jestem chłopakiem, Twilight Sparkle i chciałbym się zapytać, bo niedługo bierzemy ślub. Czy na ten czas będzie mogła opuścić szpital? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Podaj mi dokładny termin, to ci powiem - powiedział, poprawiając okulary. Wyraźnie nie zrozumiał słowa "chłopakiem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Miesiąc, lub dwa. Gdzieś w tym okresie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Nie jestem pewien, ale raczej tak - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze... dziękuje bardzo - powiedziałem i wracam do Twilight informując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To dobrze - powiedziała i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Więc kiedy oficjalna data ślubu? Ja mogę się przystosować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Ja tutaj będę jeszcze trochę siedzieć, więc ty zdecyduj - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts