KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Zacząłem się zastanawiać. Trzeba mieć czas by to wszystko zorganizować... może... - Półtora miesiąca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Jeśli dasz radę wszystko zorganizować na ten termin, to zgoda - powiedziała Twilight. - Ja tu na niewiele się przydam... Najwyżej zaproszenia popiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Więc ustalone... - odpowiedziałem z usmiechem. Capo... mam nadzieje że nie wydałeś wszystkiego na byle gówno. Odwdzięczysz mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Może weź tego malucha do domu - powiedziała i powoli Podniosła nieruchomego Spike'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - No, przyjdę jutro... - powiedziałem biorąc smoczka na plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Twi jeszcze cię pocałowała na pożegnanie i się położyła. Grzbiet... Musisz zapamiętać, że teraz plecy to grzbiet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dzięki za przypomnienie, mózgu. Biorę Spika do biblioteki tak by nie spadł, i kładę go do kojca. Następnie kłade koło niego miskę jak by się obudził miał co zjeść. Następnie idę do Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 ...Który siedział już w jednej z sal wieloosobowych w szpitalu. Grał w pokera na kasę z innymi współwięźniami... Eee, pacjentami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Siema... - powiedziałem podchodząc do niego i patrząc jakie ma karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 ... By zauważyć, że ma kilka dodatkowych kart za bandażem na plecach. A te "aktywne" ukrył przed tobą. - Ej! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - No co? Przecież i tak nie gram- spytałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - E tam, ale to i tak moje karty. - powiedział. - Na co tu wbiłeś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Przyszedłem przekazać że ślub za półtora miesiąca i się przydasz. Możemy pogadać w cztery oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Sekundkę... Wygrałem! - zawołał i rzucił karty na stół. Nie wyglądało to na pierwszą wygraną z rzędu. Capo zgarnął kasę na stół i lekko chwiejnie podreptał do swojego łóżka, by je schować pod materac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Masz jeszcze tą kasę z artykułów? - spytałem się desperacko. W końcu jestem modelem na zdjęciach i mi się coś należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - No powinno być jeszcze tak ze pięć tysiaków - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Bo nie mam nic na zakup Pierścionków zaręczynowych i ślubnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Capo spojrzał na ciebie podejrzliwie. - Chyba nie myślisz...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Zanim ja uzbieram to będzie dzień ślubu. A jeśli mi pomożesz to Ghost ci przebaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Meh, dobra... - Powiedział i wyjął spory worek spod materaca. - Pytałeś, ile zostało mi z fotek. Nie pytałeś, ile mam ogólnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - A ile, tak z ciekawości - spytałem się biorąc mieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Capo najpierw sprawdził, czy inni pacjenci nie podsłuchują. - Tu jest tak z osiem tysiaków, pod kołdrą mam jeszcze dwadzieścia, a w domu te pięć - powiedział szeptem. Torba raczej nie była lekka, w końcu tam było osiem tysięcy złotych monet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Chłopie... ty zostań bankierem. Dobrze ci idzie - powiedziałem z uśmiechem. Kurwa, zostanie na stówe jeszcze kasy... - Tak czy siak, widać że porządnie rżniesz ich z kasy - powiedziałem tak żeby tylko on słyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Korzystam po prostu z pobytu tutaj. - wyszczerzył się jak u dentysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - I za takim Capo tęskniłem. Mam nadzieje że twoje zdrowie psychiczne jest już w dobrym stanie... znaczy w takim jakim był zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts