Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Czyli porytym, ale nie samobójczym? - wyszczerzył się jeszcze szerzej. - Chyba tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze że wróciłeś... Chcesz zrobić z mózgu Ghosta, bitą śmietanę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To propozycja, czy pytanie? - zapytał od razu ogier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Propozycja... Chce byś był mym drużbą - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Capo uśmiechnął się tak szeroko, że szerzej się nie da. - Ale nie założę babskiej sukienki - od razu powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Nie... nawet tak nie pomyślałem - powiedziałem udając Foch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Masz kasę, zmykaj, bo muszę... Hmm... Zarobić - powiedział szeptem, wyjął małą torebeczkę spod materaca i wrócił do kolegów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To na razie - powiedziałem i wyszedłem i szybciutko pobiegłem do Jubliera... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Gdzie od razu zauważyłeś napis "obrączki ślubne na zamówienie! bądź oryginalny i zrób własny wzór!". Do tego kilka ładnych pierścionków zaręczynowych na wystawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wchodzę do środka i idę do sprzedawcy. - Witam, ile kosztują u was pierścionki zaręczynowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Od pięćdziesięciu do trzystu, zależy od wagi i kamienia - powiedział znajomy biały jednorożec z długą, fioletową, kręconą grzywą... Właśnie oglądał pod szkiełkiem jakiś pierścionek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) - Pierścionek za trzysta może być... - powiedziałem szukając takiego pierścionka. Po chwili jednak poznaje go... - Rarity... Edytowano Grudzień 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Może zdradzisz dla kogo, wtedy lepiej się wybierze - powiedziała jednorożka i podeszła z tobą do półki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dla Twilight - powiedziałem najnormalniej na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Rarity przyjrzała ci się. - Acha, to ty... Już myślałam, że kolejny fanatyk naszej Twilight. - Zaczęła przeglądać pierścionki. - Własnie, co u niej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Siedzi w szpitalu i ma się dobrze... - powiedziałem. JAK KURWA POWIEM ŻE ŚLUB PRZYŚPIESZONY Z POWODU DZIECKA?! Zdenerwowanie widać, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Czemu w szpitalu? - zapytała się z wyraźnym zdziwieniem, nie przerywając jednak pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Została ranna kiedy zostaliśmy porwani przez ludzi niedawno. - powiedziałe, wyraźnie i nieświadomie pokazując że jest coś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Acha, wtedy... Ale czemu wciąż jest w szpitalu? Normalnie podają kilka maści, przypisują leki i obandażują, a potem pozwalają zdrowieć w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Spojrzałem na nią. - Jest w ciąży... - szykuje się na opieprz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wszystkie pierścionki spadły na ziemię, a Rarity wlepiła w ciebie czujne spojrzenie. - Eeee...? - jęknęła. - Wy dwoje... Echem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Spodziewałem się takiej reakcji. - Yup... - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Nie powiem, zaskoczyło mnie to. Ale gratulację. Przynajmniej cie znamy, więc nie musimy się obawiać, że ją skrzywdzisz. Hmmm... Ten chyba będzie idealny - powiedziała i podniosła wyżej srebrny pierścionek z fioletowym kamieniem z błękitną spiralą. Rarity rzuciła na niego zaklęcie i nagle uformował się (kamień, nie pierścionek) w kształt gwiazdy, podobnej do tej na boku Twilight. - To, czy może serce? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Taki jest idealny - powiedziałem oglądając pierścionek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Rarity się uśmiechnęła i zapakowała go w pudełeczko na pierścionek, czarne, aksamitne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts