KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Całą trójką wyszliście z jaskini. Kucyki spojrzały na was i zwiały, drąc się wniebogłosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Doobra... do chyba nie był dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - E tam, olać je. - Paul schował broń i podszedł do jednej chatki. Była mała, a przed nią piętrzyły się stosy jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Idę za nim, mając broń w gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Widocznie stworzenia podobne do kucyków uciekły, gdzie pieprz rośnie. - Hej, wy! Czym jesteście?! - usłyszeliście głos za wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Szybko odwracam się by spojrzeć kto jest za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Był to jeden z tych kucyków, tylko niebieski z kolorową grzywą i ogonem. Na jego grzbiecie były rozłożone skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Nie śmiać się... - Ghost, Capo. Spójrzcie tylko, na to słodkie stworzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Słodkie?! Fajny kawał, dziwaku! Czym jesteście?! Gadać i to JUŻ! - kucyk miał żeński głos. Pegaz wzniósł się w powietrze i zaczął okrążać was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Przybliżyłem głowę do Capo. - Co robimy? - spytałem się szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Bo ja wiem? Na groźne nie wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - aha - szepnąłem po czym oddaliłem głowę i rzekłem. - Starszy Sierżant Allan Johnson, pirotechnik, nic więcej nie powiem bez zgody przywódcy - powiedziałem tradycyjnym głosem żołnierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie pytałam jak się nazywacie, tylko czym jesteście?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Spojrzałem na drożynę i powiedziałem bezdźwięcznie WTF. Odwróciłem się w stronę słodkiego stworzenia. - Eee... Ludźmi? Dominującym gatunkiem? Którzy występują na całym globie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dziwne, bo jakoś nikt nie mówił o dwunożnych dziwadłach łażących wszędzie, gdzie im się chce. W Equestrii nigdy nie było żadnego ludzia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Po pierwsze: Liczba mnoga to ludzie, a pojedyncza to człowiek. Po drugie: Jakiej kur** Equestri? Słyszałem o 204 krajach, ale żaden z nich nie nazywał się Equestria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - No to nie uważałeś na geografii. Equestria leży pomiędzy Pustkowiami Bizonów i Królestwem Gryfów. Niedaleko są też Ziemie Zebr i Changea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Na Ziemi nie ma czegoś takiego. W Europie, Azji nawet w tej dziurze zwanej bliskim wschodem. Prawda chłopaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Co racja, to racja - powiedział Alex. - I nie ma takich słodkich stworzonek. - Paul wyciągnął rękę, aby podrapać pegaza za uchem dla śmiechu. - To musieliście żyć gdzieś naprawdę daleko. Ja za to nie słyszałam o takich krainach jak Ziemia, Europa czy Azja. Zabieraj te dziwne, zmutowane kopyta! - odleciała trochę dalej - W skrócie: jesteście w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wyciągnąłem mapę świata, i rozłożyłem ją przed kucykiem. - Pokaż nam gdzie jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jak? To jest mapa tylko waszej krainy. Dziwnie proste krawędzie, prawdę mówiąc. Jesteśmy tu. - pokazała mapę. - Tu. - pokazała miejscowość podpisaną jako Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podrapałem się po głow... kasku. - Co jest Ku***. Byłem wzorowym uczniem, i wiele razy na lekcji przeglądałem mapy i nigdy nie znalazłem takiego miejsca. To może oznaczać... - powiedziałem po czym odwróciłem się do przyjaciół. - ... Capo, proszę powiedz mi że nie jesteśmy na innej planecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jak mielibyśmy się na innej planecie znaleźć, idioto?! - wrzasnął Paul. - Jeny, chodźcie, dziwadła. Tak przy okazji, jestem Rainbow Dash. Radzę wam się przygotować, bo księżniczka może was wysłać na księżyc! - pegaz podleciał trochę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - What the..., idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts