Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - A mamy co innego do roboty? - zapytał retorycznie Paul i ruszył za stworzeniem. Przed nimi był rydwan koloru białego ze złotymi zdobieniami. Zaprzęgnięte weń były dwa białe kuce ze skrzydłami. Nosiły one zbroje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podchodzę niepewnie do drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Właźcie! - krzyknęła Rainbow i usiadła na przednim siedzeniu w rydwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Niepewnie wsiadam do rydwanu mówiąc. - Skąd ta wrogość? My nawet muchy nie skrzywdzimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Podejrzane jest to, że jesteście w samym sercu Equestrii i tego nie wiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Bla, bla. Jeśli chcecie, i Capo pozwoli, to mogę wam opowiedzieć jak się tutaj znaleźliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dawaj, pewnie i tak nie zrozumie - powiedział Paul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jesteśmy żołnierzami, walczyliśmy z organizacją terrorystyczną PRL w Iraku w prowincji As-Sulajmanijja. Po pewnym czasie walki, dostaliśmy rozkaz wspomóc oddział Szajbus 1-3 i ewakuować rannego. Udało nam się go wynieść w jednym kawałku, i doprowadzić do HQ, jakieś półgodziny później mieliśmy wyruszyć, lecz rozpętało się trzęsienie ziemi, i straciłem przytomność. Obudziłem się z oddziałem w jaskini, wyszliśmy... a resztę już znasz. Jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ta: co to Irak, As-Sulaj-cośtam i HQ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Westchnąłem ciężko. - Irak to kraj samobójców, co ulice słyszysz Allah akbar i wybuch. As-Sulajmanijja to prowincja w Iraku, gdzie każdy obywatel ma coś co może cię "rozerwać". A HQ to centrum dowodzenia. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dziwna ta wasza kraina... Mieliście miny, jakbyście pierwszy raz widzieli pegaza... Więc jak kontrolujecie pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Sama z siebie wszystko robi. Co nie oznacza że nam się to podoba. Wkurza nas cały czas. W zimie nie ma śniegu, a w lecie to gorzej nisz na słońcu. Co do naszych min na twój wygląd to to że u nas jesteście... jak by to powiedzieć byś się nie obraziła, nie istniejecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nikt u was nie zajmuje się wytwarzaniem chmur i sprowadzaniem deszczu?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To jest najdziwniejsza rzecz, jaką w życiu słyszałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 < mam nadzieje że wiesz o kogo mi chodzi > - Wygląda na to żeś nie słyszała o złodzieju który został politykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (nie) - Kim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nazywał się Donald Tusk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Dziwne imię... Był jednorożcem, ziemskim czy pegazem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Człowiekiem, jak ja czy Ghost. Stamtąd skąd pochodzimy, mówić i inne tego typu rzeczy umieją TYLKO ludzie. W naszym świecie istniejecie, ale bez skrzydeł. Jedynie co tam robicie to... nie obrazisz się jak powiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Czyli u was są tylko jednorożce i ziemskie, do tego w innym języku... Co robią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Kuce które mamy nie mają rogów i skrzydeł. A co do robienia, to się nie obraź. Kuce w naszym, są zwierzętami. Jedynie co robią, to stoją i jedzą trawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Chyba coraz mniej lubię waszą krainę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Da się przywyknąć. Co do kucy, to nie głupsza odmiana was, to inny gatunek. Wy macie wielkie oczy, tamte kuce mają oczy wielkości guzika. Tamte kuce nie zależnie od płci są grube, a u was widzę dużą różnorodność. Nie masz się o co obrażać, jesteście lepsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Rainbow dumnie rozłożyła skrzydła. - Zaraz dolecimy. Zobaczycie się z księżniczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts