Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Po godzinie silnik był już przyczepiony na stałe do rydwanu dla dzieci i mógł być włączony przez przycisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Włączam silnik i sprawdzam czy wszystko idzie dobrze. Musimy się tam dostać przed ludźmi, inaczej będzie kicha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Oki, silnik jest - pisnęła Fluttershy, gdy rydwan prawie rozbił się na ścianie. - Zostaje sprawa Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Ktoś wie gdzie ona jest? Już z silnikiem daje niezłego kopa, a jak jeszcze Fluttershy i Rainbow ją pociągną to będzie niezła prędkość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - O to nam przecież chodzi - rzuciła Lyra z korytarza. Sama określiła, że 'pilnuje tyłów'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Może jakieś pomysły co do sprowadzenia jej tutaj? Bo ja w tych sprawach jestem zielony, ja tutaj jestem od sprzętu i innych wynalazków, ewentualnie jestem doradcą do spraw ludzkości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Mogę podlecieć do Cloudsdale, ale to kawałek drogi stąd. - FS podniosła kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Jak daleko? To bardzo ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Nagle na zewnątrz rozległ się huk piorunów.- Do boju! Za Equestrię! - krzyknął znajomy głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Nie ważne. Fluttershy pójdziesz po Rainbow? Oczywiście jeśli chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Dobrze - powiedziała Fluttershy i wyleciała przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Czekam aż przyjdą. -Ghost, chodź tutaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - No co? - zapytał Ghost, podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Co zrobisz po zakończeniu wojny? Bo ja odchodzę daleko stąd, poza pustynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - A po jakiego? Chłopie, tutaj zostaniemy bohaterami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Ja jakoś nie mam ochoty tutaj zostawać. Nie wiem czemu ale czuje się winny całej tej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - - Ico? Poleziesz sobie w świat, zostawiając mnie i Capo? - zrobił minę typu :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Jakoś do Ponyville nie chce mi się zamieszkać, ani gdziekolwiek w Equestri. Za dużo wspomnień i bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - To ciebie przywiążemy do drzewa - powiedział znajomy głos AJ, która kulejąc weszła do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Uśmiechnąłem się. - Nawet ranna, pozostajesz ze swoim humorem. Boże, ta wojna przypomina mi, Ghost wiesz co - powiedziałem chowając głowę w rękach. Ghost wie że podczas takiej wojny straciłem żonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 AJ podeszła do ciebie i szturchnęła cię tak mocno, że się prawie wywróciłeś.- Chyba nie zamierzasz się teraz mazać? Dalej, weź się w garść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Dobra. Rainbow jest gotowa do ciągnięcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Nie wiem. Widziałam, jak ją gania Fluttershy, próbując coś jej powiedzieć. - wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Heh - idę tam. Mam nadzieje że nie dostane z pioruna na dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Od razu, kiedy wyszedłeś, błyskawica uderzyła o centymetry od ciebie. W górze szalały pegazy z burzowymi chmurami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts