Nightmare Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Latarnie powoli się zapalały. Pegazice zabrały rydwan i ukryły go w krzakach. Po kilku minutach stanęliście przed drzwiami do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 - Panie przodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Klacze weszły do środka, a za nimi maszerował Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Wchodzę za nimi, ewidentnie zaczynam się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Nagle z kolumn (tak, z kolumn) wyszli kryształowi strażnicy.- Czego tu chcecie? - powiedzieli razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - My do Księżniczki. To sprawa życia i śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Jaka sprawa? - zapytali, bez żadnych uczuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) - No nie wiem. Jutro popołudniu dojdzie tutaj pięćdziesięcio tysięczna armia, z zamiarem zniszczenia i splądrowania miasta. Naprawdę nic ważnego - powiedziałem żartobliwie. - Wpuścicie nas, bo słyszycie jak poważna jest nasza wizyta. Edytowano Maj 25, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Strażnicy rozsypali się w proch, a drzwi się otworzyły, ukazując kryształowe wnętrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Wchodzę do środka. Im szybciej ich ostrzegę, tym szybciej rozpocznę budowę swojego nowego projektu, który ludzi rozniesie w pień. Do czasu aktywowania elementów AJ-10 "Żniwiarz" będzie osłaniał armie królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Wszystko było z kryształu. Obok z podłogi wyszedł kryształowy strażnik i zaprowadził was do sali tronowej.- Słyszałam, że macie do mnie sprawę niecierpiącą zwłoki - powiedziała różowa alicorn siedząca na tronie. Jej grzywa była ciemnoróżowa w jasnożółte pasemka. Znaczek przedstawiał serce z niebieskiego kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Jakieś pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy uzbrojonych w broń przewyszającą waszą, idą na to miasto by je splądrować i zniszczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Taki problem dla nich, że ochrona Kryształowego serca nie przepuszcza żadnego zła do Imperium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Jak silna jest ta ochrona, jeśli się można spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Pokonała najsilniejszego jednorożca w dziejach Equestrii - powiedziała Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Jaki obszar ma wasze najpotężniejsze zaklęcie niszczące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Nasza ochrona nie niszczy. Po prostu zło nie może przez nią przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Bo ludzie mają taką małą rzecz która może spopielić WSZYSTKO na obszarze trzech Manehattanów. Dlatego się pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Nie mamy zaklęć niszczących. Ochrona nam wystarcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Ja się nie znam na waszej magii, ludziom wystarczy technologia która u nas jest naprawdę rozwinięta. Ja tylko przybyłem was ostrzec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Lepiej odpocznijcie, jutro pomyślimy, co robić. - pokazała kopytem boczne drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Dobrze - powiedziałem, ukłoniłem się i odszedłem do reszty. - Ghost. Ona nie zna siły ludzkiej technologi, która zniszczyła Equestrie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Co racja to racja. Ale skoro jest taka pewna swojej ochrony... - wzruszył ramionami, a kryształowy strażnik poprowadził was do komnaty z kilkoma łóżkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Pamiętasz Generała MacMillana? był pewien że jego flota jest najpotężniejsza, a taliby rozpiep***** jego statki w kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Tak, wiem. No i co? Nie możemy jej rozkazać, by przygotowała kogoś pokojowego do bitwy, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts