KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Ile ich jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Spojrzała na was jak na wariatów. - Dwie. Celestia i Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Mhm, ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po kilku chwilach rydwan wylądował w innym mieście pełnym kucyków. Wzdłuż ulicy ustawiły się szare jednorożce w zbrojach. Rainbow wysiadła. - Jesteśmy. Oto Canterlot, stolica Equestrii. Chodźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Czuje się niczym Obama, na przyjeździe do Los Angeles - powiedziałem po czym poszedłem za Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Spojrzała na ciebie dziwnie. - Nie rozumiem o co ci chodzi, ale oni są bardziej dla ochrony kucyków przed wami. Jednak dzięki temu powinniśmy szybko dojść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Wiem - powiedziałem po czym szepnąłem do przyjaciół. - Normalnie jak moja matka się zachowuje - powiedziałem po czym ruszyłem za klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Po kilku minutach milczącego marszu doszliście do zamku. Stały przed nim dwa pegazy podobne do tych, które ciągnęły rydwan. Obok nich stała szara klacz jednorożca. - Dobrze, pojedynczo. Najpierw ty. - pokazała cię piórem, które lewitowało przed nią, otoczone zielonkawą aurą, taką samą, która otaczała jej róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podszedłem niepewnie, "Co to kur**? SS?" pomyślałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Rozkazy księżniczki Celestii. - klacz pokazała drzwi do zamku. Paul delikatnie pchnął cię ku nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Co mnie... nieważne - powiedziałem po czym wchodzę do środka. Może małe Trololo dla rozładowania sytuacji zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 (Trololo?) W środku było pięknie. Na podłodze leżał czerwony dywan, który wskazywał drzwi wykonane ze złota. Za tobą zamknęło się wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 < Pożartować trochę > - Mam złe przeczucia - powiedziałem, po czym powoli zacząłem podchodzić do środka sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Sufit podpierały kolumny, a w oknach były witraże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jest tu kto? - powiedziałem, kładąc rękę na schowanym pistolecie, by w razie czego szybko go wyjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Nic ci nie odpowiedziało, ale coś ciągnęło cię do złotych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Powoli podchodzę do nich, by później wejść do pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Kiedy je otworzyłeś, zostałeś przytłoczony ogromem sali. W szybach były witraże przedstawiające coś na rodzaj historii. Na drugim końcu pomieszczenia stały dwa trony: złoty i czarny. Na złotym siedział duży, biały kucyk o kolorowej, rozwianej grzywie. Jego grzbiet zdobiły skrzydła, a czoło róg. Na drugim tronie siedział mniejszy, granatowy kucyk o grzywie podobnej do rozgwieżdżonej nocy. Również z rogiem i skrzydłami. Oba miały tiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Siemanko, przybywam w pokoju! - krzyknąłem, pokazując znak pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Witaj. Jestem Celestia, a to jest moja siostra, Luna - powiedziała biała klacz, wskazzując na siebie, a następnie na kucyka obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Miło mi, jestem Allan Johnson, ale przyjaciele wołają na mnie Joker. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Allanie, mógłbyś nam powiedzieć, jak się znalazłeś w Equestrii? - zapytała Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jestem żołnierzem US Marines, walczyliśmy z organizacją terrorystyczną PRL w Iraku w prowincji As-Sulajmanijja. Po pewnym czasie walki, dostaliśmy rozkaz wspomóc oddział Szajbus 1-3 i ewakuować rannego. Udało nam się go wynieść w jednym kawałku, i doprowadzić do HQ, jakieś półgodziny później mieliśmy wyruszyć, lecz rozpętało się trzęsienie ziemi, i straciłem przytomność. Obudziłem się z oddziałem w jaskini, wyszliśmy i zobaczyliśmy chodzące w te i wewte kuce. Ruszyliśmy naprzód, potem spotkaliśmy błękitnego ku... pegaza o tęczowej grzywie, i nas tutaj przyprowadził. Jakieś pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie tym tonem! - krzyknęła Luna i kopytem utworzyła pęknięcie w posadzce. - Spokojnie, siostro. Chyba wiem, co mogło spowodować to trzęsienie ziemi i przeniesienie was tu. - Celestia wstała z tronu. Była o głowę od ciebie wyższa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Więc słucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts