KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Też prawda. Jednak lepiej się przyszykować, gdyby ta tarcza nagle nawaliła. Przyszykuj się na jutro, bo w 50% będzie bitwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Ghost uśmiechnął się i zajął jedno z łózek. Kucyki zrobiły to samo, oprócz Lyry, która poszła ze źrebakami do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Biorę obojętnie jakie łóżko, i kładę się na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Natychmiast zasnąłeś. Obudził cię bój w ramieniu.. Słońce stało już wysoko, a AJ przymierzała się do kolejnego uderzenia kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Szybko wstaje z łóżka. - Wiesz że budzisz mnie dokładnie jak moja matka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Acha, to fajnie. Mamy poważny problem, a ty śpisz jak Tom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Co się stało? Niech zgadnę, tarcza nie zadziałała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Coś w tym stylu. Ale jest też jedna dobra rzecz - powiedziała. Oprócz was w pomieszczeniu nie było nikogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Jaka dobra rzecz? Wytłumacz mi to, bo ja już nic nie kapuje co się dzieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Ludzie rozwalają właśnie ochronę, ale słabo im to idzie, bo tarcza trochę się regeneruje pomiędzy strzałami. A dobra rzecz... Może nie taka dobra... Mamy sojusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Z kim? I mówiłem że Tarcza może nie wystarczyć, ale nie uparliście się na swoim. Dobra koniec, z kim mamy ten sojusz, jeśli można się spytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Z najgorszym kucykiem, jaki istnieje - powiedziała. - I ja się nie upierałam, tylko Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Muszę go zobaczyć - powiedziałem po czym podszedłem do drzwi. - Zaprowadzisz mnie do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - To ona. Gdybyś wiedział, kto to, nie chciałbyś tak szybko jej widzieć... - skrzywiła się i podeszła do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Zaryzykuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 AJ skrzywiła się ponownie i wyszła na korytarz. - Czeka obok sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Dobra - powiedziałem po czym poszedłem do tego wielkiego wroga kucyków w sali tronowej. Mam nadzieje że wie że jestem po ich stronie, inaczej czeka mnie porządny ostrzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 (-_- najpierw musisz wejść do sali tronowej)AJ zaprowadziła cię do kryształowej sali tronowej. Grupa kucyków z Rainbow i Lyrą na czele się kłóciła, źrebaków nie było. Cadence była jednocześnie wściekła i zrozpaczona. Obok niej stał biały ogier jednorożec z niebieską grzywą, który próbował ją pocieszyć. Ghost stał pod ściana i gapił się tępo w podłogę. Nikogo nowego nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Jakoś nikogo nowego tutaj nie widzę - powiedziałem po czym poszedłem na środek sali. - USPOKÓJCIE SIĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Ty się uspokój! Masz szczęście, że jej nie widziałeś - powiedział dosyć głośno Ghost, nie odrywając wzroku z podłogi, a reszta obrzuciła cię miażdżącym spojrzeniem.- Musi coś powiedzieć swoim... Poddanym - powiedziała Cadence, lekko się krzywiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 - Właśnie o to mi chodzi! O kim wy na boga gadacie?! Zresztą nie ważne. Biorę sprzęt i idę na zewnątrz - powiedziałem po czym poszedłem po mój ekwipunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Drogę zastąpił ci Ghost. Nagle usłyszałeś odgłos kopyt na korytarzu za głównymi drzwiami do sali.- Idzie - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Czekam na to wielkie zło o którym oni tak mówią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Drzwi otworzyły się, a Cadence wyglądała, jakby miała się rzucić na nowoprzybyłą. Była alicornem, ale nie tak jak Celestia, czy Cadence. Miała poskręcany róg i dziury w kopytach. Jedno z podartych skrzydeł zwisało bezwładnie. Zielona grzywa wyglądała na mokrą, a krew płynąca z rozcięcia na policzku barwiła czarną sierść. Istota spojrzała na ciebie z pogardą swoimi smoczymi oczami o dwóch odcieniach zieleni. Na prawej przedniej nodze miała zielonkawy bandaż. Z pyska wystawały jej wampirze kły.Za nią na zewnątrz widać było mnóstwo dziwnych czarnych kucyków z błonami zamiast grzyw i dziurami w kopytach. Miały błękitne oczy zamiast źrenic, a z pysków wystawały kły, zupełnie jak u ich władczyni. Do tego ich skrzydła też były podarte, a rogi lekko zakrzywione do góry. Kilku miało rany ale większość była nietknięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Patrze na nią. - Ty musisz być Królowa Chrysalis. Opowiadano mi o tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts