KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Chowam radio. - Radzę chwycić za broń, bo mam przeczucie że ta tarcza długo już nie wytrzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Ze ściany wyszedł kryształowy strażnik.- Pani, moc Kryształowego Serca jest na wyczerpaniu - powiedział i rozsypał się w pył. Chrysalis wzdrygnęła się.- Oni nie mogą wchodzić w normalny sposób? - zapytała, patrząc na kupkę kryształowego proszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 - Ludzi w konwencjonalnych sposobach się nie da pokonać. Fluttershy, spróbujemy twojego sposobu z elementami, ale będziemy musieli ściągnąć je tutaj, albo gdzieś innidzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Klejnoty powinny być w bibliotece w Ponyville. Polecę po nie - powiedziała Rainbow głosem pewnym siebie. Lyra pobiegła z AJ i Fluttershy do waszej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Idę do komnaty po ekwipunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 W połowie korytarza zobaczyłeś, jak klacze ciągną rzeczy po ziemi, a Lyra niesie kilka magią. Były wśród nich i twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 - Jesteście gotowe? - spytałem się biorąc swoje rzeczy i je ubierając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Jasne. Znając Dash, to pewnie za kilka minut tu wróci z elementami - powiedziała cicho z uśmiechem Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Przeładowuje karabin. - No to zaczynamy - powiedziałem po czym wracam do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Cadence nie miała broni. Kłóciła się o coś z Chrysalis. Królowa trzymała zieloną magią miniguna, jedną z lepszych wersji. Reszta gapiła się przez okno na pękającą, błękitną osłonę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Przeładowuje broń. Jestem gotowy na to co nadejdzie. Składam ręce i zaczynam się modlić by wszystko się udało. Edytowano Maj 29, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Kolejna eksplozja wstrząsnęła zamkiem.Tym razem ze ściany odpadło kilka kryształów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Kontynuuje modlitwę. Po chwili kończę i chwytam za broń i podchodzę do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Zanim podeszłeś do drzwi, kolejny strażnik wyszedł ze ściany.- Pani, bariera została zniszczona - powiedział mechanicznym głosem i rozsypał się w proch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Nosz Ja pier****, tym razem zgodzę się z królową. Lepszego materiału na strażników nie mieliście? Bo co się odzywają to się rozlatują, jak chiński długopis po napisaniu jednej litery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Są lepsi w kwestii praktycznej - powiedziała Cadence. Kolejne kilka wybuchów wstrząsnęło zamkiem, a na zewnątrz rozległy się okrzyki przerażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Tarcza chyba pękła. Idziemy - powiedziałem wychodząc na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Na zewnątrz była masakra, a Lyra i Cadence nie myliły się. Ludzie ostrzeliwali rakietami budynki. Kryształowe kucyki miały oklapnięte grzywy i biegły ukryć się w zamku. Chrysalis wyszła z zamku, nie zwracając uwagi na wybuchy po obu stronach ulicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Podchodzę do Ghosta. - Masz broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Chyba coś się znajdzie - podszedł do rzeczy, które przyniosły klacze i zaczął grzebać w torbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Nawet jak znajdziesz Vulcana, to mnie nie pobijesz - powiedziałem głosem który wyzywa go na pojedynek w strzelaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Ach, tak? - zapytał ze złośliwym uśmiechem, wyciągając prostą snajperkę. (nie znam się na modelach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Udanych łowów - powiedziałem po czym ruszyłem w pole bitwy, będę liczył każdego trafionego przeciwnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Chrysalis kiwnęła głową na poddanych, którzy zaczęli bombardować ludzi promieniami i bić ich kopytami. Ich zbroje odbijały większość pocisków. Po kilku minutach miałeś na liczniku dwudziestu czterech trafionych, w tym dwudziestu dwóch zabitych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 "Lepiej nie mówić Fluttershy" pomyślałem. Walczę dalej do utraty amunicji, potem podnoszę ludzką broń i strzelam z niej do wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts