Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Kolejni ludzie padali. W pewnym momencie zaczęli się wycofywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Opuszczam broń i przypominam sobie ilu trafiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Łącznie wyszło jakieś pięćdziesiąt. Z dachu zeskoczył Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Pięćdziesiąt - powiedziałem z uśmiechem - A ty ile zdjąłeś swoją wiatrówką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Mam cię. - wyszczerzył zęby - Mam sześćdziesiąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - OSZ TY MURZYNIE CZECZEŃSKI! Stawiam ci piwo - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Z różnych części miasta przybiegały kucyki z grupy. Lyra i AJ przybiegły z przerażonymi minami. Wszyscy byli oprócz Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Podbiegam do nich. - Co się stało? Gdzie Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 - Właśnie... - zaczęła AJ, ale Lyra jej przerwała i pokazała odjeżdżające pojazdy ludzi. Ghost zbladł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Cholera - powiedziałem po czym siłą wyrwałem snajperkę Ghosta i zacząłem patrzeć przez celownik co wiozą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Na jednym z czołgów siedział mały żółty kształt. Był już za daleko, by zobaczyć szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 - Cholera, mają Fluttershy. Mamy nie mniej niż trzy godziny na jej uratowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ghost gapił się ponurym, morderczym spojrzeniem w stronę czołgów. Gdyby wzrok mógł zabijać, mielibyście problem ludzi z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Wy się okopcie, ja i ghost idziemy ją uwolnić. Nie darujemy im, prawda Ghost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Jasne, że nie! - wykrzyknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - TO idziemy. Im szybciej ją uwolnimy, tym będzie lepiej dla Equestri - powiedziałem po czym ruszyłem za pojazdami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ghost ruszył i szedł tak szybko, że natychmiast zostawił cię z tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Biegnę za nim by dotrzymać mu kroku. Coś myślę że on coś do niej czuje, jaki zapał, jaka nienawiść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Po godzinie biegu dotarliście do pobliskiego miasteczka, w którym ludzie rozłożyli obóz. Ściany budynków były ochlapane krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Biorę lunetkę i zaczynam za jej pomocą rozglądać się po obozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Dookoła miasteczka były rozstawione czołgi, ale bez ludzi. Kilku żołnierzy stało dookoła ratusza, a dwóch przy bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Dobra, jakieś sugestie gdzie mogą trzymać Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ghost nic nie powiedział, tylko powoli przemknął się od tyłu do ludzi pilnujących hotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Idę za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Twój przyjaciel paroma szybkimi ruchami sprowadził żołnierzy do stanu o nazwie nieprzytomność i wszedł do środka. Ratusz był za daleko, by inni ludzie was zobaczyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts