KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Wchodzę za nim, uważając na nieprzyjaciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 [ciach] Dopiero na trzecim piętrze zobaczyliście trzech ludzi pilnujących jednego z pokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - To chyba tutaj - mówię do niego szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ghost pokiwał głową. - Masz tą snajperkę? - zapytał, dziwnym głosem. Głosem bez uczuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Podaje mu ją. - Masz, po co ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Trzy strzały później było po imprezie. Ciała ludzi leżały na ziemi, a ich krew poplamiła piękny żółty dywan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) - Trochę szkoda dywanu, ale mówi się trudno - powiedziałem po czym podbiegłem do żołnierza, wziąłem jego broń i amunicje, następnie staje przy drzwiach podsłuchując. Edytowano Maj 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 W środku ktoś szlochał. Był to odmienny dźwięk po tylu strzałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - To chyba ona - powiedziałem i otworzyłem drzwi z buta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 W środku, na łóżku leżała związana Fluttershy. Płakała, a łzy kapały na białą pościel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Podbiegam do niej i ją rozwiązuje. - Jesteś cała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Ty.... Au... - pisnęła, wstając. Jej prawe skrzydło było wygięte pod nienaturalnym kątem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Cholerni ludzie. GHOST, Choć no tutaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ghost przybiegł do pokoju. Jego twarz przedstawiała jednocześnie nienawiść i rozpacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Fluttershy, będziemy musieli ci ją nastawić. Wytrzymasz aż przybędziemy do Kryształowego Królestwa, czy teraz mam ci je nastawić. Najlepiej było by teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Umm... Jak najszybciej, może... - pisnęła cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Może zaboleć - powiedziałem po czym chwyciłem jej skrzydło i je naprostowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Fluttershy krzyknęła takim wysokim tonem, że zabolała cię głowa. Ghost usiadł na łóżku i ją przytulił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 On ją chyba kocha. Uśmiechnąłem się widząc ich dwóch. - Dobra, możecie się nawet pobrać, ale to w Kryształowym Królestwie, tutaj jesteśmy narażeni na darmowe kule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Śmiej się, śmiej - rzucił Ghost. Oboje wstali i ruszyli do wyjścia. Stał się cud, ponieważ Fluttershy nie zwróciła uwagi na ciała na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Ona... ONA... ONA... ONA... NIE PATRZY NA MARTWE CIAŁA. Nosz pięknie, Zje***** najmilszego i najbardziej współczującego kucyka jakiego znam. Będzie Wpier*** od jej przyjaciółek. Poza tym ja nie wracam. - Ja nie idę z wami. Edytowano Maj 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Czemu? - zapytał Ghost, podnosząc nogę, aby nie wdepnąć w plamę krwi. (nie musisz gwiazdkować) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Za dużo dla mnie. To wszystko moja wina - powiedziałem siadając na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Co jest? - przyjaciel wrócił się do pokoju i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Ja... nieświadomie stworzyłem plan ataku na Equestrie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts