Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - W waszym świecie jest za dużo przemocy, więc magia przestrzenna przeniosła tu kilku z was, aby było jej choć trochę mniej. Sama poczułam gwałtowny wybuch magii. Jest jednak mało sposobów, aby odesłać was z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Mhm, czyli tutaj utknęliśmy z oddziałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jak na razie tak. Musimy poczekać na następne trzęsienie i wykorzystać tą magię. Wtedy jest szansa na odesłanie was z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Jeśli można się spytać, wiadomo kiedy będzie następne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Niestety, nie. Możecie przenocować do tego czasu w zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Uuu, tu dla mnie będzie problem. Widzi pani, ja się wychowałem na wsi i tam mieszkałem do tego trzęsienia ziemi. Miejski zgiełk jakoś mnie denerwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Gdyby tu panował "miejski zgiełk" to jak by kucyki wytrzymały? Po pierwsze my nie mamy samochodów, po drugie ściany każdej sypialni są magicznie uszczelnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Eee... Chodzi mi o to że lubię zapachy pochodzące z farmy. Wychowałem się tam, i tam mam zamiar umrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze, jeśli masz ochotę i rodzina Apple się zgodzi to będziesz mógł zamieszkać na ich farmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jeśli się zgodzą, to chętnie prześpię się w stodole. Nie potrzebuję wielkich wygód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze. - wyjęła zwój pergaminu, napisała coś piórem i - pyk! - zwój zniknął w złotej magii. - Kucyki z Ponyville już się dowiedziały, że nie stanowicie zagrożenia. Mogłabym teraz pomówić z jednym z twoich przyjaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobrze - powiedziałem robiąc szatański uśmieszek. - Można odejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak - odparła chłodno Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To strzałeczka - powiedziałem, po czym wyszedłem do drużyny. Kiedy koło nich stanę powiem. - Capo, jesteś proszony do pokoju rozmów - powiedziałem po czym zrobię mu tak samo jak on mnie. Popchnę go w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Taa... - rzucił - wracasz po sekundzie i już jestem proszony? Skoro masz cykora to idę. - wszedł do środka i wrócił - Wow, ale duże te kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Uważaj na tą czarną imieniem Luna. Wygląda na to że nie specjalnie nas lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Zdążyłem zauważyć. Dalej, Alex, no idź. Fajnie, śpię w zamku... - popchnął towarzysza, który również wrócił po sekundzie. - Tam była tylko jedna, do tego granatowa. Dopiero po kilku minutach wróciła taka biała, akurat na moment, w którym chciałem tą czarnulę postrzelić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Powstrzymałem śmiech. - Aha dobrze wiedzieć. Gdzie śpisz? Ja na farmie, a Capo w zamku, szlachcic się znalazł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Ja? Powiedziałem, że jestem przyzwyczajony do lasu, więc dała mi namiot i zaproponowała obrzeża lasu Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Czyli blisko zwierząt? Fajnie. Mnie ciekawi ta farma rodziny Apple u której wyląduje. Gdzie ona jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Bo ja wiem? Podobno gdzieś przy lesie. - Paul przerwał mu i pokazał Rainbow, która czekała zniecierpliwiona przy rydwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Lepiej chodźmy Ghost. Nara Capo - powiedziałem, po czym udałem się w stronę rydwanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Wiem, że wizyta u księżniczki trwa sekundę, ale mogliście się pospieszyć. - Rainbow wsiadła do rydwanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak bywa - powiedziałem wsiadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Dobra, lecimy już. - poczekała aż Alex wsiądzie i dała znać strażnikom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts