KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - JAK!? CO? JAKIM CUDEM?! TY! - zadawałem pytania. Ona tu jest... całuje mnie... mam podwójnego... MATKO BOSKA, JA SIĘ ZAPIERDOLĘ! TERAZ DWA RAZY CZĘŚCIEJ BĘDĘ MUSIAŁ ŁAZIĆ DO KIBLA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Zachichotała. - Uspokój się i jedz śniadanie - powiedziała. Po chwili zniknęła, a do środka wszedł Crystalianin z jedzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Eeee... mózg rozjebany. Zakrywam nowy nabytek... bo jak matka zobaczy, to zaczną się pytania... i dziękując Crystalianowi, jem śniadanie z moimi dziewczynkami jak nie śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Będzie ciekawie przy następnej zabawie.obie obudziły się i zaczęły jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Czy wy... w tym śnie... - powiedziałem do nich... pewnie wiedzą, że chodzi mi o to wyznanie... że Kocham Twi i Lucy... jeśli to inaczej... to teraz będę miał problem od Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Obie odłożyły miski i cię przytuliły. Chyba Twi rozumie, że kochasz Lucy. Niedaleko lewitowała kula z Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Serio... powiedzcie coś... ja... - kładę głowę na poduszce. Wciąż jestem wyczerpany... wciąż te 4 miechy na mnie działają... matko... czemu to zrobiła, wciąż nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Wszystko ok? - zapytała Twi z troską. Jak słodko... Lucy przelewitowała kulę do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Ja sądziłem... że nie będzie ci to grało, że będzie wielki kryzys jak się dowiesz, że czuję to do Lucy... po prostu... jestem zaskoczony - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Jakoś się nie wkurzam - powiedziała z uśmiechem. Obie cię pocałowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Uśmiecham się... - Nawet nie wiecie jak się ciesze... - powiedziałem i obejmując je, opieram się na łóżko. - A jak dzieciakom... to przekażemy? - spytałem się... tu będzie problem. Prawda, znając Lucy... ale chyba nie spodziewają się jej na funkcji Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Nie wiem - powiedziała Lucy. To jeszcze jedno wesele róbcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 W sumie... można na jednym, tylko Rodzice Twi, będą problemem... ale oni chyba wiedzą o tym systemie, że w Federacji jest legalna Poligamia, lecz nie zbyt rozpowszechniona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Raczej się tym wkurzą, że Twi już nie będzie jedyną. Ale odkąd znając cię lepiej, to chyba się zgodzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Chyba.... CHYBA? Z takim podejściem, to raczej nie...stryj pewnie mnie pewnie porwie, będzie torturować do śmierci. To prawdziwe Realistyczne podejście. Czekam na to co nadejdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Obie dalej przy tobie, śniadanie zjedzone, witaminy wzięte... Wszystko odwalone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Spoglądam smutno na bańkę... ciekawe kiedy się wybudzi... - Co tam u reszty dzieciaków... i u Beak'a? - spytałem się. Ciekawe czy przez moją nieobecność, znaleźli mu dom... dobrze by było gdyby nawet został. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Lily i Bolt obmyślają przepis na babeczki z Rarity, Beak rysuje ją i wyrzuca obrazki do pieca, a Fire łazi po domu i szuka ciebie, wrzeszcząc coś o pomarańczy - powiedziała Lucy. - Poza tym, to wszystko ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Pomarańcza... ale coś mi tu nie pasuje. Kiedy ona mnie więziła... to nie była Rarity. Znaczy, to była ona, lecz nie ona sterowała tym ciałem. W jej oczach, było to samo, co u ciebie podczas Nimfomanizmu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Gdyby była chora, teraz też byś łaził po Equestrii i gwałcił co popadnie. - zauważyła Twilight. Skrzywiła się, przypominając sobie bolesne chwile związane z chorobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 - Ale na wszelki wypadek, niech ją przebadają... normalnie by się na mnie nie rzuciła. W końcu to Rarity... nasza Rarity, dama z klasą. NIE zrobiła by tego, nawet jeśli chodziło by o życie kogokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Już badają. Na razie nie widać oznak Nimfomanizmu. Ale nie wiadomo, co może się okazać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Więc czekam na wyniki... w międzyczasie puszczam nam jakiś film. Ciekawe kiedy będę mógł się znów ruszać... może za tydzień... albo jutro.. zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 I ci się przypomniało... Opuściłeś cztery miechy. Wojna pewnie już zakończona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Sprawdzam czy w domu jest jeszcze Faruk. Powinien być, bo mamy przysięgę, że jesteśmy przy sobie nawet jak mamy inne ważne rzeczy do roboty. No chyba, że z tej przysięgi też mnie rozwalił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts