KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Znasz jakąś rodzinne Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To chyba jasne! Applejack to moja przyjaciółka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - To cię pewnie ucieszy fakt, że zostałem tam zakwaterowany przez księżniczki - powiedziałem uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak, tak, wiem. Ciebie pewnie ucieszy fakt, że to niedaleko lasu. Uuuuuuu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Co w tym strasznego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To, że jeszcze nikt nie wyszedł z lasu Everfree żywy! Uuuuuu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wyciągnąłem pistolet i pokazuje go kucykowi. - Z TYM, nic nie umknie żywe - powiedziałem, po czym spowrotem chowam pistolet do kabury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Taa... To samo mówił pewien jednorożec. Znaleźli jego zwłoki po tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jak wylądujemy to możemy ci pokazać jak jesteśmy skuteczni. Prawda Ghost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie, dziękuję. I już lądujemy. - rydwan osiadł na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wysiadam z rydwanu. - Skoro ten las jest niebezpieczny, to jak Ghost przetrwa tam noc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Pozwoliła mi spać na obrzeżach. Nie mówiła, abym wchodził - powiedział Alex. Szybko rozłożył namiot. Rainbow pokazała ci czerwony dach stodoły, wystający zza mnóstwa jabłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Postanawiam iść w jego kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jak dojdziesz, powiedz jak się nazywasz. Inaczej wzbudzisz panikę. - Rainbow podleciała do góry i usiadła na chmurze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Spoko - powiedziałem, po czym poszedłem w stronę farmy. Jak już tam dojdę to powiem - Witam, jestem Allan Johnson. Przybywam w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Kucyki spojrzały na ciebie dziwnie. Podeszła do ciebie pomarańczowa klacz. - Jestem Applejack. To ty masz spać w naszej stodole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak, to ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Stodoła jest tam. - pokazała czerwony budynek. Następnie ruszyła do sadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Pomóc w czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie, nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Jak byś czegoś potrzebowała to będę w stodole - powiedziałem po czym poszedłem w kierunku stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 W środku była drabina na górę i dużo siana. W kącie stało kilka skrzynek z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Postanawiam znaleźć coś do czego mogę schować ekwipunek, coś na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Zobaczyłeś pustą skrzynkę stojącą w rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ściągam z siebie ciężki ekwipunek i wrzucam je do skrzyni i zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts