Nightmare Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 - Cicho bądź, ludziu! - odpowiedział ci jeden i wrócił do kopania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Chcą dłuższej robotu. Nie przeszkadzam. Idę do ogrodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Wiele pięknych rzeźb zmieniło się w proch, a labirynt stał się kilkunastoma krzakami. Jedak w tym bałaganie znalazłeś w miarę całą ławkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Siadam na niej i zaczynam czekać aż ci robotnicy skończą robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Zaczynało ci się nudzić, a odgłosów radości nie było słychać. Za to odgłosy kilofów nie ustawały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Idę szukać mojego Teamu, Pogadamy se trochę. Martwię się czy wszystko z Twi w porzątku. Nie wybaczę sobie, jak nie przeżyje. Edytowano Lipiec 13, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Ghosta znalazłeś siedzącego na murze. Nie wyglądał ani na smutnego, ani na zadowolonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Cześć - powiedziałem przysiadając się. Mam już kurwa dość, znów się to zaczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Hejka - odparł Ghost i spojrzał na ciebie ze współczuciem. - Słyszałem o Twilight, co z nią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Nie chcą mnie wpuścić. Nie wiem czy ciągle żyje - powiedziałem chowając twarz w rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Uspokój się. Gdyby nie żyła, pewnie rozpoczęliby żałobę. - starał się uśmiechnąć. - W końcu to księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Podnoszę głowę. - Masz rację. Nie mam innego wyboru niż czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Nagle poczułeś, że jakaś ciecz spada ci na głowę. Potem usłyszałeś szyderczy śmiech z góry i urwał ci się film. Obudziłeś się na czymś, co przypominało szpitalne łóżko. Nie mogłeś się ruszać, a granatowa grzywka zakrywała ci oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Co... Gdz... gdzie ja jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Nikt ci nie odpowiedział. Usłyszałeś jedynie stłumione głosy, jakby dobiegały zza drzwi. Podczas mówienia, ciemnoniebieskie włosy opadły trochę niżej. Nie ułatwiło to za bardzo widoku, miałeś przed sobą białą ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) - Dobra kto mi tu dał coś ciemno niebieskiego? PRZYZNAĆ SIĘ! - no chyba że... nie to nie możliwe. Staram się sprawdzić czy jestem... Edytowano Lipiec 13, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Całe ciało cię bolało. Czułeś się, jakbyś miał nowe mięśnie. Kiedy spróbowałeś poruszyć ręką, okazało się, że trzymasz ją pod głową. Druga leżała obok. Jednak, gdy uniosłeś ją na wysokość oczu, zobaczyłeś błękitne kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) To... to.... KRZYCZĘ NAJGŁOŚNIEJ JAK POTRAFIĘ! - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JESTEM KUCEM!!! Edytowano Lipiec 13, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Do pokoju wpadli AJ, Ghost i Capo. Za nimi wleciała RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - CO, GDZIE, JAK, KTO, CZYM?! ŻĄDAM ODPOWIEDZI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Oberwałeś eliksirem ponyfikacyjnym - powiedziała Rainbow. - Jakiś pegaz od ludzi ciebie nim oblał. Ale teraz śpi sobie w ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Czym jestem? Mogę wiedzieć, bo zanim się doczłapie do lustra to minie kolejne tysiąclecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Słodkim, niebieskim jednorożcem - zachichotał Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - ... Który ciągle wie jak przywalić. Co z Twilight? Wszystko u niej w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Jak na razie dobrze. Nie martw się tak, bo ci drugi róg wyrośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts