KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Czyli znów muszę nauczyć się chodzić, i do tego jeszcze magia dochodzi. Co za utrapienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Na razie idź se pośpij. Może niedługo będziesz mógł pogadać z Celką albo z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Dobry pomysł - dobra idę spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Kiedy się obudziłeś, na stoliku obok stało jabłko. Ktoś oparł o nie kartkę. "Powodzenia w nauce chodzenia. Ghost." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 A jak się nauczę chodzić to na pewno wykorzystam tylne kopyta. Jakimś sposobem zjadam jabłka i wstaję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Przed zjedzeniem owocu zdążyłeś nieźle obić sobie nos. Kiedy spróbowałeś wstać, od razu wylądowałeś na podłodze na zadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Kurwa, ja pierdole, zasrana jego mać - ciągle próbuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Po około godzinie stanąłeś na nogach, lekko się trzęsąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Teraz spróbuje zjeść jabłka, kurwa to takie trudne jak odebrać Capo króliczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Kolejna godzina minęła, zanim udało ci się zdobyć jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Zjadam je i "idę" na poszukiwania Celesti. Jak tego nie odkopali to ja się normalnie powieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Możesz już sobie przygotować stryczek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) Facepalm. Ciągle idę "Chodem Połamańca" w poszukiwaniu Jackie albo Rainbow. Któreś z nich musi mnie nauczyć chodzić. Edytowano Lipiec 13, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Do tego musiała cię nauczyć, że odtąd facepalm to facehoof. Zamiast ich dwóch zalazłeś Rarcię, która zawieszała kokardy na ruinach domów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Cześć Rarity. Mogła byś mi pomóc w małej sprawię - i jeb o glebę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Przepraszam, a my się znamy? - zapytała lustrując cię wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - To ja. Allan. Ten co cię uratował od ludzi. Pegaz od nich zrzucił mi jakiś ponyfikator i jestem czym jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Acha... Więc... W czym miałabym ci pomóc? - zapytała, nieco zdziwiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Nauczysz mnie chodzić i czarować? Błagam, mam już dość wywalania się co trzeci krok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Dopiero po chwili zorientowałeś się, że to był zły pomysł, prosić Rarity. Nie zdążyłeś się zorientować, a już chodziłeś w jej komnacie z książką na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) No niech już stracę. Staram się chodzić jak na Dżentelkuca przystało. Jak to mam w zwyczaju robię wszystko by nauczyciel był dumny. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Ciężko było co utrzymać równowagę. Czemu? Temu, że Rarcia dokładała ci kolejne książki co kilka kroków. W końcu, kiedy byłeś już zmordowany łażeniem w kółko i umiałeś to robić do perfekcji, zdjęła ci stos ksiąg ze łba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 - I jak mi poszło? - spytałem się resztkami sił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 - Nawet dobrze... - powiedziała, zdejmując magią książkę z półki i kładąc ją przed tobą. Tytuł głosił "Lewitacja dla źrebaków". - Miłej nauki - dodała, wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 No to rozpoczynam naukę lewitacji. Już widzę te dowcipy na Ghoscie i Capo. Oj jak będzie zajebiście. Do pięciu godzin powinienem chyba się nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts