KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 TAK. Chcę tak podczas każdego zbliżenia. Przyśpieszam do maksimum i wypełniam ją sokami. Oddycham wciąż pod wpływem z wystawionym jęzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Powoli procenty zaczęły spadać. Ale powoli. Bo przestała drapać i dyszy z uśmiechem i rumieńcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Obejmuje ją skrzydłami tak jak by mi mieli ją zaraz zabrać. - I... jak? - spytałem się powoli dochodząc do siebie. No... widać, że smoki mają NAJSILNIEJSZY punkt Erogenny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Wtuliła się w ciebie. Dała ci buziaka w mordę. No to chyba masz +jedną ognistą klacz do haremu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Więc się pytam. Wie, że jestem smokiem alfa bo mówiłem podczas spaceru, więc wie, że mam harem więc... - Mam pytanie. Czy zostaniesz ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Nastała cisza. Po jakichś dwóch sekundach nieśmiało kiwnęłą głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Więc ją liznąłem. pozostało 3. Więc leżymy sobie tak wpatrując się w siebie, a następnie wstajemy. - Może udamy się do wulkanu - powiedziałem wstając tak by mogła wejśc mi na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Kiwnęła głową i wlazła. No to fruuu! Twój harem się powiększa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Lecę i ląduje koło wejścia. Następnie sprawdzam czy Księżniczka już podjęła decyzje. Prędzej czy później będzie musiała podjąć takową decyzje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Wyszło, że jednak się zgadzają. Yay! No to załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Dobrze. Trzeba ustalić środki. Są dwie możliwości dołączenia do Federacji. Pierwsza to jest Przymierze Małżeńskie, musisz znaleźć kogoś z federacji kto by ci się spodobał i chciałabyś z nim być. Druga opcja to Normalna formalność, tylko tyle, ze one niekiedy trwają do dwóch miesięcy max. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Westchnęła. - Na drugą nie ma czasu - powiedziała. No to wychodzi pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Można zdążyć... wystarczy, że trochę podrobimy Heliopolis, ale ryzykujemy tym naszą pozycje w ISA. Federacja mogła by sobie bez niej poradzić, ale to by trochę nas kosztowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Kiwnęła głową. - Trudno. Dam ci znać, gdy wybiorę - powiedziała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Więc idę do mieszkania Inferno i tam się kładę w lawie wraz z nią. Następnie Komunikuje się telepatycznie z Lily. "Córeczko. Słyszysz mnie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - Tę? - odpowiedziała mentalnie, szarpiąc się z jakimś wielkim, nieokreślonym potworkiem. Norma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 "Mam wiadomość. Najprawdopodobniej dołączą do nas Ogniste Krainy. Ci z Heliopolis znów robią swoje Krucjaty Nawracające. Przedstawiłem jej dwie klasyczne możliwości rozwiązania tej sytuacji. Obie zakładają wejście ich do naszych ziem, lecz oni będą mieli Większą Autonomie niż inne Dystrykty" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - A mówisz mi to w tej chwili, boooo...? - zapytała. Dalej się szarpie z potworkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 "TO taka informacja poboczna. Głównie dzwonie ponieważ, JAKIM KURWA CUDEM JEST WSKRZESZONY CAPO, SKORO TYLKO TY I JA MAMY PRAWO DO DAWANIA ZEZWOLEŃ NA WSKRZESZENIE!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - What?! - wrzasnęła mentalnie i w realu i wywróciła się pod potworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 "Serio. Siedzi sobie w MOIM pałacu, jednak jakoś odmieniony. Nie zarywa do Moich żon, czyli, Twi, Luny, Lucy, Rarity, Shymin i Night. TEGO SIĘ WŁAŚNIE BOJE!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - To radzę ci tam szybko wrócić! - odpowiedziała, dalej szarpiąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 "Spokojnie. Night nie uda się mu poderwać. Dostała zadanie pilnować by Capo nie szalał. Jak będzie, to ma go wykastrować. Na 100% nie wywinie numeru" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - Sure? - rzuciła i zatłukła stwora. Rozłączyła się. Kiedy wracasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Jutro, z Inferno. Tak czy siak zasypiam z nią w wannie i śpię do rana. Ah... już 7. Mój osobisty rekord. Tak czy siak mam nadzieje, że wszystko będzie wporządku w sprawie Heliopolis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts