Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 To nie wanna, tylko łóżko. Rano obudziłeś się wtulony w Inferno. Z wielką chęcią na ą ę. Zbyt wielka, by mogła ją zaspokoić jedna klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Później jak wrócę zaspokoję ją. Wstaję i idę z/bez Inferno do Infinity. Musimy się dowiedzieć co wybierze. Mam nadzieje, że wie co robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Nie musiałeś do niej iść. Czekała przed mieszkankiem Inferno, która jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - O... cześć. Właśnie do ciebie wychodziłem - powiedziałem spoglądając na nią z uśmiechem. No nie wiem, Inferno potrafi mocno spać. Skoro nie słyszała wstającego smoka, to serio ostry sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Pewnie taki, jaki typ ąę woli... Nic nie mówię. - Chciałam ci powiedzieć, że... Chyba dokonałam wyboru - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Więc słucham. Papiery mogę zorganizować do tygodnia, następnie wysyłamy je do naszego rządy, czyli teraz mojego domu. Przy odrobinie szczęścia mogło by się udać do miesiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - Chodzi o to, że... Wolałabym zostać z samcem, który jako jedyny mógł zabić Apokalipsę... Jeśli się zgodzi... - powiedziała i spojrzała ci w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Jasne, powiadomię go... zaraz... - zrozumiałem. TO JA KURWA POKONAŁEM APOKALIPSĘ! Spoglądam na nią. - Ale... czy na pewno? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - Tylko jeden samiec jest na tyle silny i ma moc, która przewyższa moją - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Bo słuchaj. Zdajesz sobie sprawę, że ja mam już żony. Dołączyła do nich wczoraj Inferno. Wytrzymasz to? Jeśli nie dasz rady to cię w pełni zrozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. - Wytrzymam. I przynajmniej będę blisko Drago - powiedziała. Może nawet na prawdę cię pokocha w tym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Wolałbym, by Samica która dochodzi do mojej rodziny naprawdę do mnie coś czuła... - powiedziałem opuszczając głowę smutny. - Ale dobrze... załatwimy wszystko w Smoczym Pałacu - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 - Jeśli nie chcesz... To nie musisz... - powiedziała. I teraz czuje się winna i nie wie, czy wybrała dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Chodzi mi głównie o twoje dobro i żebyś była szczęśliwa. Jeśli odrzucę to jednocześnie zrezygnuje z pomocy waszemu narodowi. Niech tak będzie - powiedziałem i po westchnięciu lecę do kibla bo mnie od rana ciśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Załatwiłeś potrzebę. To co teraz? Już wracacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Jeśli załatwi Infinity formalność... to tak. Wracamy od razu. Jeśli chce jeszcze zostać to czekam. Biorę obie na grzbiet i lecę do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Po paru godzinach dolecieliście. Wszystkie klacze czekają. Zdziwiły się lekko na widok Infinity i Inferno, ale i tak zaczęły cię tulić. Dalej masz tą wielką chęć na ąę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Chwilowo to ja muszę załatwić sprawę przyłączenia Ognistych Krain do Federacji. PO odwzajemnieniu uścisku. Idę na swój tron i korzystając z Holo komputera załatwiam przez najbliższe godziny, tą formalność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Tratata... Bla bla bla... I załatwione! Akurat wieczór się robi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Więc noc z 7 samicami które coś do mnie czują, i 1 która nie. Załatwiam Infinity jakiś pokój, bo pewnie nie będzie chciała w SypialnioLeżu spać razem z resztą. Wpierw idę do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Tam już podrośnięte maluchy wrzeszczące "TATA!" na ciebie czekały. Zaraz zaczęły cię tulić. Ale jesteś przynajmniej w sypialnioleżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Obejmuje je. Sprawdzam czy Infinity woli spać z nami czy jednak z wysokim prawdopodobieństwem w własnym pokoju. Jeśli się za kogoś wychodzi, to trzeba tą osobę kochać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 A jednak wyszła mniejszość, czyli z wami. Pamiętaj, że sama też może nie byś szczęśliwa. W takim wypadku można użyć zaklęcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 To będzie wtedy nie realne i nie akceptowane przezemnie. Jeśli coś się w niej obudzi, to okey. Ja ją bardzo lubię, i nawet może więcej. A jeśli nie... to niestety będziemy musieli pójść stąd. Federacja będzie wciąż pilnować Ognistych Krain. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Nadzieję miej, że ona może cię pokochać. A tymczasem... Ta chęć, co masz od rana nie daje ci spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts