KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Mam nadzieje, że się podoba wiadomość. Dodam, że Straż zorganizuje tobie też sprzęt byś mogła zarządzać swoimi ziemiami - powiedziałem. - Poza tym... jest sprawa co do pewnej rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Tak? - zapytała, spoglądając na siebie. Wybrała ładny, przewiewny strój codzienny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Mam pewien pomysł na zbliżającą się rocznice dla Twi. Btw, mam nadzieje, że nie będziesz chciała mnie opuścić potem jak już zrealizujemy twoje państwo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - No co ty... - powiedziała i cię przytuliła. - Jaki to pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Planuje wskrzesić, Pinkie, Applejack, Rainbow Dash, Fluttershy i Ghosta. Nie raz widziałem jak Twi za nimi tęskni, bardzo to przeżywa, że nie było jej na ich pogrzebach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Tylko wiesz... Ich domy i rodziny już nie istnieją, więc oni też mogą być nieszczęśliwi... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wiem... ale nie mogę ciągle patrzeć jak Twi co tydzień płaczę w koncie trzymając wasze wspólne zdjęcie. One są silne, nawet Fluttershy stała się dzięki Ghostowi bardziej odważna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Kiwnęła głową. - Więc... Chyba to będzie dobra decyzja... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Kiwnąłem głową. - Więc choć. Idziemy odkopać trochę grobów - powiedziałem i idziemy po trumny wspomnianych osób. Przy okazji zapraszam Chrysalis by WRESZCIE ZABRAŁA DZIURKĘ KTÓRY SIĘ TU KOTŁUJE OD 5 MIECHÓW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Chrysalis tam poszła. A wy poszliście na cmentarz. Jak tu smutno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc razem z Rarity zbieramy trumny. Następnie bieremy je do Lost Hills. Ustawiamy je na wskrzeszanie. Następnie idziemy do domu. - Co do wczorajszej zabawy. Brałaś lekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Zarumieniła się i kiwnęła głową. Wszystko wyszło na jaw. Trumny ustawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc każe naukowcom wskrzesić ich zawartość. Więc idę do domu i pytam się czy Rarity dzisiaj wieczorem znów dla mnie zatańczy... tylko my dwoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Z rumieńcami, ale się zgodziła. Na pewno nie chcesz tam innych? Instynkt protestuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Nie będzie to seks. Tylko taniec. Ewentualnie mentalnie szukam u innych takich skłonności do tańca dla mnie. Jak będą to im proponuje na osobności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Inne klacze raczej nie preferują. Gdyby instynkt miał twarz, byłaby ona taka :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc dlatego biorę tylko Rarity, rozumiesz? Więc idę z nią do garderoby i przyglądam się czy robi tam coś dla mnie i dla innych czy raczej tylko ćwiczy by nie wypaść z formy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Aktualnie robi sweterek dla Drago. Sweterek ma skrzydełka, ogon i kaptur w kształcie smoczej paszczy. Jest czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Sprawdzam czy jest coś dla mnie zrobione, jeśli coś takowego robiła. Co do obecnego stroju... to jest świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Dla ciebie... Skartpetki, rękawiczki, a ładny strój wizytowy jest wip. Work in progress. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wyśmienicie sobie tutaj radzisz - liznąłem ją w uszko. - Capo cię męczy? - spytałem się pomagając jej przy okazji w jej tworzeniu. Lubie jej pomagać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Raczej masz za duże szpony na taki mały projekt. - Gada, kupuje kwiaty i czekoladę - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - To miłe. Przynajmniej nie próbuje cię zaciągnąć. Chyba, że próbuje - powiedziałem. No to służę, jak kiedyś Spike jako poduszeczka na igły itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Po jakimś czasie sweterek był gotowy i Rarcia zabrała się za twój strój wizytowy. - Możesz mu to zanieść? - zapytała i podała ci świeże dzieło smokopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Z przyjemnością, moja Królowo - powiedziałem i cmoknąłem ją w Policzek. Następnie idę do Drago uważając na ten jego nowy sweterek. Mam nadzieje, że się mu spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts