KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Nie. Wciąż usiłuje się skontaktować. JEST TO MOŻLIWE, tylko wymaga poważnego skupienia się na tym. Zostanę tutaj dopuki się nie uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Po jakimś czasie poczułeś coś. Zebrało ci się na mdłości. Chyba znalazłeś Apokalipsę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc wchodzę. Staje koło niego. Nic nie może zrobić, ani on ani ja. Nie będzie więc walki. - Witaj ojcze - powiedziałem spoglądając na niego jak się uda nawiązać stabilne połączenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Czego - warknął. Raczej niie jest przyjaźnie nastawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Przyszedłem cię zapytać... czemu tak traktowałeś Twi... ten twój skarb, bo nie wiem jak się nazywała wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Chciwość. To była moja zabawka, więc mogłem się nią bawić jak chciałem. Lecz gdy zabawka się nudzi... Wyrzuca się ją - powiedział zwyczajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Ta "Zabawka" to moja żona. Pamiętaj o tym. Pewnie z moją matką też traktowałeś jako "zabawkę" jak mniemam. Nie miała oporów kiedy proponowaliśmy atak na ciebie. Bez namysłu się zgodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - To się nazywa bycie alfą. Robisz co chcesz, komu chcesz i jak chcesz - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wiem coś o tym. Sam teraz mam 8 samic przy sobie, ale je szanuje i traktuje jak rodzinę, a nie jako rzeczy. Wiem, że masz smoczy instynkt ale tyranią nie zyska się sojuszników. Jedynie wrogów. Spójrz na mnie. Obecnie władam najpotężniejszym państwem na świecie, inne narody szanują mnie, a osiągnąłem robiąc to tak jak ci mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - Po co komu sojusznicy, gdy ma się potęgę? Jako żywy, zmiótłbym to wasze nędzne państewko w mgnieniu oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) - A pokonała cię mała grupka smoków. Każda tyrania upada, prędzej czy później. Nie nienawidzę cię, próbuje tylko cię zrozumieć. Wszystkie źródła mówiły, że ty się oświadczyłeś Twi... ale ona odrzuciła zaloty, więc ją porwałeś. Mam to że zmoczej natury, że jestem nazbyt ostrożny. Prawda, szanuje inne państwa, ale to nie oznacza, że nie zawacham się ostrzelać ich z orbity planety. Poniekąd jestem twoim synem... i wychodzi na to, że mam sporo cech po tobie. Spójrz sobie na Erę Nowego Porządku. Ja rządziłem i terror był większy niż jaki dotąd. Edytowano Listopad 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) - Z popiołu powstało, w popiół si€ obróci... Nic nie trwa wiecznie... Kto stworzył, ten zniszczy... Przekaż Lunie pozdrowienia... - powiedział i połączenie się zerwało. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc ze wskrzeszenia nici. Myślałem, że miał chociaż jakieś uczucia do Twi... wychodzi na to, że ona była dla niego tylko zabawką. Tak czy siak spędzam noc w tej jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Rano obudziłeś się i instynk cię dopadł. Wiadomo, czego ci się zachciało. To wracasz do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Nie... muszę coś jeszcze załatwić. Lecę do miejsca, gdzie kiedyś była Fabryka Dronów Galaxa. W jej głębi ukryłem... artefakty które kiedyś stworzyłem dla Twi by miała większe bezpieczeństwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Po jakimś czasie znalazłeś zwój z zaklęciem dla Twi. To teraz do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Więc chwytam go w pysk i lecę BARDZO POWOLI do domu. Muszę uważać, by go nie zgubić. Zmarnowałem na ten zwój ponad 90% swojej energii i wtedy długo chorowałem. Straciłem też z 4 miesiące na produkcje go. Nie pozwolę by coś się stało. Skoro jak bym wyleciał stąd jak jest 12... to dolecę około 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Doleciałeś o 18. I wlazłeś do domu. Kątem oka zauważyłeś jak Capo wychodzi z pokoju obok z dwoma brudnymi talerzami. Ale czemu z pokoju Drago? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Powoli tam zaglądam by sprawdzić co się stało. Jak narazie klacze nie przyszły, więc ok... jak widać, nie zauważyły mojej nieobecności. Sprawdzam co się tam dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 W tym poklju, Gdzie Drago gapił się na małe koło z torów, teraz cała podłoga była zajęta przez różne stacje, tory i małe figurki pasażerów. Drago ganiał za pociągiem, wsadzałi wysadzał figurki. Jego pokój do małych nie należy. A klacze zbiegają ze schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Spoglądam na nie z obojętnością. Bardziej mnie fascynuje to, że Drago wkońcu się ruszył do czegoś lepszego. Chyba Twi wzięła się z nim za rozmowę porządnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Wszystkie klacze przybiegły do ciebie i zaczęły cię tulić. So sweet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Odwzajemniam, lecz nie twi. - Musimy pogadać. Chodźcie - powiedziałem i idziemy do Sali Tronowej. Siadam na miejscu i spoglądam na klaczę. Wyraźnie widać zwój w moim pysku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Wszystkie siedzą i czekają, co powiesz i zrobisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Spoglądam na Twilight. - Głównie chodzi o ciebie, Twilight - powiedziałem nie odrywając od niej wzroku. Zapewne pomyśli, że chodzi mi o kłótnie naszą wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts